Skocz do zawartości
IGNORED

Relegacja Pawła XYZ z forum? Są ku temu ISTOTNE przesłanki!

zukzukzuk

Rekomendowane odpowiedzi

Bo to sie porobilo tak-Modrzew temat zastepczy,a zukzuk okreslil inny temat watku-jasne jak slonce!!!

Zywcem jakby powielil sytuacje z komisji hazardowej-PO wyjasnilo winny Wasserman-tocka w tocke na

forum-relegacja XYZ-eta,no to moze Modrzewia przywrocimy-dobra i sluszna decyzja....mniej to w dupie.

Kmiotek to zawsze bedzie kmiotek-jest z Lublina,a pisze wielkopolski test ABX I co kmiotek to kmiotek.

Gość

(Konto usunięte)

modrzew47, 30 Gru 2009, 17:01

>Krak_oN

>Teraz poprawnie,forumowy audiofil?Może XYZ-et?Jeśli tak,to on twierdzi,że już nie jest.

>Mam lepszych tu na miejscu a w testowaniu brał udział audiofil niemiecki,a jak.Jego zdanie pewnie

>też się nie liczy.Liczyć się będą tylko te opinie,które będą potwierdzające,że różnic nie ma.Mam

>rozumieć.

>Dlatego pośpiesznie XYZ wpadł w moje sidła i szybko chciał zezwolić mi łaskawie na wpisy w swoim

>wątku.Tylko dlatego,że napisałem iż różnic nie było ale nie wyczekał do końca.

>Przecież to kompromitacja XYZ-eta,poczytać wystarczy.Śmiech i żenua.

Sam jesteś żenua :) Na maksa :) Wygrany test przez audiofila byłby tak donośny NA CAŁY świat, że musi być potwierdzony przez obiektywną komisję, a nie kolegów Modrzewia.

To że nie słychać jest tak banalne, że wystarczy Twoje oświadczenie... bo to jest już nudne. Pełno tego...

teraz zrozumiał ? Czy trzeba będzie powtórzyć ?

Do tego nie umie czytać.Kuźwa z kim to człowiek musi sie męczyć.

Pisałem już,że z Tobą nie gadam bo jesteś cienki bolek?

Gdzie tam widzisz samych kolegów?Był tylko jeden.Umiesz dodawać i odejmować?To proste zadanie.

Komisje i rozgłos na cały świat to Twoja słaba strona.Zapomniałeś?To zapytaj,wiesz kogo!

Ja w odróżnieniu od Ciebie nie lubie rozgłosu.Jak dla mnie i tak jest wokół mojej osoby za głośno.

ŻENUA.

Gość

(Konto usunięte)

modrzew47, 30 Gru 2009, 18:03

>Do tego nie umie czytać.Kuźwa z kim to człowiek musi sie męczyć.

>Pisałem już,że z Tobą nie gadam bo jesteś cienki bolek?

Ja z Tobą nie gadam. Ty dla mnie nie jesteś partner do rozmowy. Ja Ciebie, co najwyżej, łaskawie mogę oświecić...

Jak kogoś banujesz w swoim wątku to o tej osobie nie pisz.Nie dajesz jej szans na odpowiedź.

No,ależ to trzeba mieć kulture,

nie taką kmiotowską.Jak masz.

Kto to napisał?Kmiot to kmiot?

Chorągiewke to masz nie jedną,tylko zatknij ją w odpowiednie miejsce.Wiesz gdzie?

Co do oświecenia,to oświeć mame-kogo urodziła.Pochwal się jej,jaki to jesteś mondry.EOT

"'''on nic nie udowodnił, oprócz tego, że prawdopodobnie nie umiał wyrównać poziomów, albo testu ABX. ...TYLKO tylu mu się udało udowodnić..."

Pawełku, więcej juz nie bierz tego co bierzesz. Coś Ci zaczyna się lasować (dla ułatwienia nie chodzi o wapno).

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Trala lala Pawelek pokazal swa madrosc na forum w pelnej krasie,

bo najlepiej na swiecie na testach ABX zna sie!!!!!!!!

• Redaktorzy

"Wygrany test przez audiofila byłby tak donośny NA CAŁY świat, że musi być potwierdzony przez obiektywną komisję, a nie kolegów [...]"

Sądzę, że na tym można zakończyć wszelkie dyskusje na ten temat. "Dowody" niesłyszenia nie wymagają potwierdzenia (mimo że braku nie da się udowodnić z definicji), natomiast dowody słyszenia wymagają już jakiejś KOMISJI. A to dlatego, ze autor stwierdzenia wyobraził sobie świat równoległy, w którym nikt nie słyszy. Wszystkie wątki o ABX można już teraz pozamykać, bo nieczyste intencje pomysłodawcy są jednoznaczne.

Redaktor.

Wspomne tylko jakie wzmaki porównywaliśmy:

Electrocompaniety AW400 i AW600(Przywieziony z Berlina)

Gryphon Calisto,Pass XA-60.5(monobloki)

Jeden lampowy końcówka mocy Octave MRE 130(Monobloki)

Różnicy do wychwycenia nie było tylko w przypadku AW 4oo i AW 600.

Poziom głośności ustawiany był przy pomocy urządzenia pomiarowego do badania natężenia hałasu przez Sanepid.Bardzo precyzyjne urządzenie.Poziom odsłuchu to 60dB.Ale dla niewiernego to niewystarczający

dowód bo nie było niezależnej komisji śledczej.Paranojamentpikczers.Wiem,wiem lampowe sie nie liczy.

>Redaktor, 30 Gru 2009, 19:14

>>Sądzę, że na tym można zakończyć...

W którym równoległym świecie pojawił się wpis na który Redaktor raczy odpowiadać, bo ja go nie widzę?

powaznie juz wyjasniliscie sobie temat??A u mnie był ałdiofił amerykanski i taki sam zestaw...bez różnic.Amerykański przebija niemieckiego.

muls

Ale mnie nie zaprosiłeś...chociasz szanse swoją miałeś.Chociaż jeden słyszący by Ci sie przydał.

Dla wiarygodności.Komisja śledcza już by nie musiała przyjeżdzać.

muls

Zejdź na ziemie i poczytaj co napisane.Miernik obsługiwał pracownik sanepidu.Jak piszesz o mnie to pisz tam gdzie mogę odpowiedzieć.Inaczej jesteś gburem.

połknał nie połknał, amerykancki bierze niemieckiego.Mozesz zrobic jeszcze takie testy, a ja potrzymam amerykanckiego...jeszcze.Do konfontacyji.Bede na bierząco informował.

Większe ma od ciebie.Zapewniam.Obsługuje miernik na co dzień.Dokładnie wiedział jak ma ustawić głośność.Jednakową,na poziomie 60dB.dla każdego wzmacniacza.Co do diabła w tym skomplikowanego?

Zresztą jakie to ma znaczenie?Odsłuch sie odbył,test wykazał,że dwa wzmacniacze są nie do odróżnienia,pozostałe były rozróżnialne.Kwestia czy dajesz wiare jest drugorzędna.Mnie to nie interesuje i nie obchodzi.To bez znaczenia.Ja sprawdziłem czy mówicie prawde.Tylko.Stwierdzam,że nie.Tylko tyle i nie mam zamiaru nikogo do tego przekonywać.

muls

Kuźwa,zaczynasz mnie złościć.Zapraszałem Cię?Zapraszałem.Poza podróżą nic by Cie to nie kosztowało.

Mam w Berlinie dostęp do różnych wzmaków.Mogłeś przyjechać i posłuchać czegoś porządnego a teraz się wymądrzasz i szukasz dziury w całym.

A Ty co?Urwałeś się ze świątecznej choinki?Co ja protokolant,księgowy może policjant żebym numery spisywał?Jak to takie ważne mogę poprosić o udostępnienie numerów poszczególnych klocków.Tylko w jakim celu?Przecież Cię i tak nie przekonam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.