Skocz do zawartości
IGNORED

PMD 100 pacyfic microsonic

PIT of ZEN

Rekomendowane odpowiedzi

Spróbuj może tu:

Uniprod-Components. Sp. z o.o.

Gliwice,

tel. Sowińskiego 26,

tel. (0-32) 238 20 34

niestety, dwa lata temu zapytywałem, ale handlowali BB, Crystalem i mieli PMD100 w dość zaporowej cenie...

PIT of ZEN

he,he strzel sobie w głowe ;-) żartuje, lepiej wyrzuć ROTELA nie żartuje,

jeśli to jest filtr HDCD to nie dostaniesz tego stary, nikt tym nie handluje , bo trzeba mieć licencje Microsoftu(właściciela HDCD),ERROR- Uniprod tym handluje ale jednej sztuki ci nie sprzeda, bodajże 100sztuk minimum(he,he)

AUDIOKLAN też ci nie sprzeda, no chyba ,że ci naprawią w co wątpię , stary -czeka cię droga przez mękę

SUPER TREŚCI!!!!! W mordę jeża nie ma to jak liczyć na pomoc rodaków-szczególnie jednego-ŁĄCZĘ POZDROWIENIA.

Rotel nie jest mój i zależy mi aby pomóc kolesiowi.

Uniprod odpada, Audio-Klan to za przeproszeniem głąby pasane, TME, Elfa , i parę wrocławskich firm już odpadło no i miałem nadzieję...

Dzięki za pociechę i dobre rady. Jak ktoś znajdzie w sobie odrobinę wspólczucia dla pacjenta który kupił ten "AUDIOFILSKI" cud techniki to nadal czekam...

panowie , szukałem rok temu kości ,troche innej (BB)z filtrem HDCD,

było nie do dostania, droga przez mękę, dlatego kupiłem CECa -nie ma HDCD :-)

wszystko czego się tknie Bill Gates to...nie będę kończył...

TRIMEX i AUDIOKLAN nie byli tego w stanie sprowadzić -a mają takie kości w swoich odtwarzaczach( mówię o BB)

• 1 miesiąc później...

Heh - w Uniprodzie sprzedawali na sztuki ale w cenie ponad 400 :|Chyba sprawa jest przegrana bo BB nie ruszył z PCM1732 i .... poza PCM100 i 200 są jakieś inne kostki z HDCD (nie mam namyśli mitycznych Zoranów czy innych BB które nie wyszły poza szumne zapowiedzi)? :( może- jeżeli w celach serwisowych to zastąp DF1704/06 .... nie będzie HDCD ale będzie działał:)

• 1 rok później...

Watek bardzo stary, ale tak sie sklada ze mam 1szt PMD 100

Sprowadzalem kilka lat temu pare sztuk z USA i pozostala mi 1szt.

Uklad jest oczywiscie nie uzywany, w orginalnym pudelku.

Jesli ktos jest zainteresowany zapraszam na priv.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 7 lat później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.