Skocz do zawartości
IGNORED

klon Accuphase P360 , P500 lub P700

Bogdan

Rekomendowane odpowiedzi

jutro zamykam liste na ebay, 2sz1316 po 4szt, 2sc1775 po 2szt.

>>lista

>>

>>-blomin

>>-osimar

>>-mroczny( komplet + 2sc1316 - 4szt.)

>>-jaco2346

>>-kw

>>-Woper1

>>Copper_Lucas

>>Le_G (+ 2sc1316 - 4szt.)

>>jjp (+ 2sc1316 - 4szt.)

>>nowy18

Kondów do pre ciąg dalszy. W opisie jest błąd, to nie jest MKT tylko FKC.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

W sumie to nie mam się czym chwalić...ale żeby Tomek nie pomyślał,że nic nie robię :)

Ukryta Zawartość

post-27084-100000012 1280340199_thumb.jpg

post-27084-100000013 1280340199_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>>lista

>>

>>-blomin

>>-osimar

>>-jaco2346

>>-kw

>>-Woper1

>>Copper_Lucas

>>nowy18

jak ktos chce oprocz 2sc1775 jeszcze 2sz1316 to dopisac, bo niektorzy juz maja 2sz1316 z north

>>lista

>>

>>-blomin

>>-osimar

>>-jaco2346

>>-kw

>>-Woper1

>>Copper_Lucas

>>nowy18 (+ 2sc1316 - 4szt.)

Dzięki za podpowiedź

lista

>>

>>-blomin

>>-osimar

>>-jaco2346

>>-kw

>>-Woper1

>>Copper_Lucas

>>żółwik (tylko 2sc1775 - 2szt.)

Kurw.... właśnie się dowiedziałem, że opóźnienia na Urzędzie Celnym w Zabrzu dochodzą od kilku dni do kilku, - w skrajnych przypadkach kilkunastu tygodni. Skargi nie robią na nich żadnego wrażenia bo jest ich mało a paczek dużo. Jest to ponoć jeden z najgorszych urzędów w Polsce (dużo pisze o tym na forach). No nic postaram się jednak dodzwonić dzisiaj do nich i wybadać sprawę (chociaż ponoć to też loteria, raz odbiorą a raz nie). Jeżeli to prawda, to jeszcze trochę poczekamy i pozostanie mieć nadzieję, że trany z USA trafią na inny urząd. Nie wiem na jakiej zasadzie to jest rozdzielane.

System gra dobrze, albo nie....

barmanekm,

nie ma sie co pieklic. jeszcze nie zamowilismy ebay czy reszte. tomek i tak porozsyla pelne komplety.

musze do wieczora wiedziec co z

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) bo chce jutro zrobic ebay. jak nie to od biedy poczekam do poniedzialku.

Ukryta Zawartość

Odpisali mi tylko to co tobie, że są generic i etc.... nic więcej. Znalazłem co prawda źródło z oryginałami w.... Japonii... co mają te trany, ale dla dwóch modeli tranów się nie opłaca. Może kiedyś z nudów sobię zamówie jak jeszcze będą.

A tak w ogóle ja się nie piekle, bo i tak będę to Accu jeszcze robił. Mam miesięczne limity wydatkowe na to. Chodzi mi o Was :). I o sam fakt, jak to w Polsce, cywilizowanym kraju UE wygląda. Paczki, przesyłki idą przez pół świata w dwa dni, po czym nasza poczta i jej urzędy celne, potrafią pokazać na co ich stać i większość z pracowników tego państwowego molocha ma to w głębokim poważaniu. No nic, może nie będzie tak źle. Wysłałem im na odpowiedni adres miłego maila z informacjami o przesyłce. Może coś pomoże.

barmanekm

no to moze zrob to zamowienie na 2sa872 po 2szt- kopiujac moja liste, bo pierwotnie byl na niej ten tranystor i 2sc3329 jak ktos chce to go dopisze po 4szt i tyle.

Do freddi

Przyjrzałem się zdjęciu Twojego pre i mam takie uwagi:

-C1/C2 pasowałoby aby były tej samej serii co C17/C18,

-C21/C24 w oryginale to bipolary, u Ciebie C21 jest minusem do R18 a powinien na RO,

czy poprostu wezme 2sa872 na ebay a 2sc3329 zamowisz na borberly. decyzja jeszcze dzis. bo jak w futurlec sa chiny to kicha. ale znowu podrabiac takie tanie trany..... na ebay sa hitachi, z tym ze na stronie tego Renesas (hitachi) sa podane linki i przedstawicielstwa chinskie, wiec jak uważacie Panowie.

Zobaczcie ten sklep, ma dość bogatą ofertę...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co do borbely to oczywiście mogę wziąć. Myślę, że Ci co się wpisali dalej będą chętni. Z tym, że bralibyśmy jeden model. Minimalne zamówienie w Borbely to 50eur. Trzeba sprawdzić czy się uzbiera.

to w koncu jak barmanekm:

1) ja biore 2sc1775 i 2sa1316 ( po 5pln kazdego trana za 2szt.) z ebay, a ty 2sc3329 ( 0,15 dolca szt) i 2sa872 (0,45 dolca szt!) z futurlec czy

2) ja biore 2sc1775, 2sa1316 i 2sa872(5pln szt!) z ebay, a ty 2sc3329 (2.30 euro szt!) z borberly?

pisze na ten temat ostatni raz, bo to dodadywanie zaczyna sie robic jakies dziwne. wypowiedzcie sie Panowie do wieczora. jak nie to przyjmuje opcje nr 2 z wg. listy na ebay przez aklamacje. a jutro zamawiam.

To może tak. Weźmy wszystko z futurlec. To są małe trany.Zawsze można je przetestować czy wszystko jest OK. Jak będą złe to wtedy pomyslimy. Z borbely będzie problem, bo nie uzbieramy chyba teraz 20 chętnych, aby zrobić 50euro.

Co prawda futurlec to na 200% generic chinszczyzna, ale tak jak pisałeś to maleństwa więc pewnie nawet jak podróbki, to identyczne. Zresztą futurlec chociaz ma biura wszędzie to firma z Azji jak się zorentowałem. Ale z nimi będzie najszybciej. Jak chce ktoś koniecznie borberly to pisać. Mogę podliczyć ile jeszcze brakuje.

lista

>>

>>-blomin

>>-osimar

>>-jaco2346

>>-kw

>>-Woper1

>>Copper_Lucas

>>żółwik (tylko 2sc1775 - 2szt.)

>>-omirp

Mam prośbę, jakby spisać te trany które zostały już zamówione (i gdzie) i jakie jeszcze trzeba zamówić, bo ja się w tym gubię. Nie wiem, co jeszcze mam kupić, a co kupiłem

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.