Skocz do zawartości
IGNORED

Używany sprzęt w Olsztynie gdzie?

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli jest ktoś na forum z Olsztyna woj.warm. może da mi namiar na sklepy ,komisy z używanym sprzętem w dobrym stanie,chcę zakupić używany wzmacniacz w dobrym stanie np.Yamaha 396,496,596,z góry dzięki olsztyniakom za namiary.

Witam. Nareszcie ktoś z Olsztyna się zdekonspirował. Co do komisów, to nie mam dobrych wieści. Najbliższy jest w ........... Warszawie. Połaczenia autobusowe są dobre a i droga niezbyt kręta:) Niestety mieszkamy na pustyni audio. I raczej nie liczyłbym na udane zakupy. Zresztą wystarczy spojrzeć na Corab i już widać, co się u nas sprzedaje. Więc i z drugiej ręki będzie ciężko. Pozdrawiam

Tak sie sklada ze chodzilem ostatnio przez dluzszy czas po komisach w Olsztynie, pytalem sprzedawcow i szukalem czegos ciekawszego niz technicsy i soniaki za 300zl, i niestety nic nie moglem znalezc, jedynie raz znalazlem CA D300 i Yamahe CDX396, jednak wydaje mi sie ze z tym sprzetem bylo cos nie w porzadku, poniewaz szybko znikal z komisu ale za pare dni wracal i pewnie dalej stal i pewnie dalej stoi. Jak na caly olsztyn to niestety troche maly wybor zupelnie jak na jakies wiosce. Moje poszukiwania uzywanego sprzetu skonczyly sie na...nowym pianocrafcie.

Pozdrawiam.

Faktycznie Olsztyn to pustynia. Aczkolwiek jest tam kilka osób z niezłym sprzetem (na zestaw NAGRA VPA i PLP + Sonic Frontiers processor 3 i transport 3 to jeden z nich).

PS. Też jstem z Olsztyna.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Hehe ;) W DH "U Tomka" jest komis na parterze,co prawda sprzetu wysokiej klasy nie uswiadczymy tam czesto,ale sprzedawca zapewnial mnie ,ze czasem bywaja,wiec mozna zostawic mu swoj numer i w razie czego pusci sms-a,wtedy mozna przyjsc i obadac.

PS:Ja mieszkam w okolicach Olsztyna :)

Fakt, że czasami mozna w tych komisach coś znaleźć - ja na przykład kupiłem kiedyś magnetofon AKAI GX-95 mk II :-o

A ostatnio kolega wyrwał fajnego budżetowego Thorensa.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

• 6 lat później...

Komis jest na Partyzantów koło KW Policji.Ze sklepów poza Corab koło tego komisu jest jeszcze na Dworcowej koło Hortexu chyba JVC Panasonic ale jest tam CA,Marantz,Arcam. Z kolumn MA,KEF.W komisach jest drogo lepiej allegro albo ogłoszenia w prasie audiofilskiej.Pozdrawiam pasjonatów hi-fi z Olsztyna i okolic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.