Skocz do zawartości
IGNORED

HIGH-END lat 80-tych.

Reaper

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawia mnie, które modele w latach 80-tych głownie wzmacniaczy i odtwarzaczy CD zaliczały się do klasy High-End i mimo upływu ponad 20 lat nadal w tej klasie pozostaja i sądo dzisiaj użytkowane?

Pytam dlatego, ze wiekszosc sprzetu najwyższej klasy przezetowanego chociazby na fotkach w dziale Wasze Ustroje to glownie sprzet z lat 90-tych i pozniejszych.

https://www.audiostereo.pl/topic/62824-high-end-lat-80-tych/

discomaniac71 - niestety nie pomoge nie sluchalem starego hi-endu, ale ty podobno zorientowany, przynajmniej tak mowia, wiec na pewno mu doradzisz;pp

a tak na powaznie to przeanalizujmy ilosc troli do tej pory w watku:

Genesis

discomaniac71

plus posty nie na temat + jedna propozycja nie zwiazana z tematem:)

chcialbym napisac ze jest dobrze ale posumowujac wychodzi 100% materialu niefachowego, chyba rzeczywiscie Ci co sluchaja nie pisza;p

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

bogdanmazur

6 Kwi 2010, 16:44

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 694 / 99 / 0

Sprzedawczyką nie zależy na tym byś dostał odpowiedź!

A jak dostaniesz to na PW. Tu każdy coś sprzedaje, oczywiście okazyjnie.

Ty masz na ten temat akurat najmniej do powiedzenia ale jak juz cos piszesz to naucz sie prosze ortografii.

teraz czekam na tematy hajend lat 70,60,50,40,30,20,10.... oczywiscie ceny hajendu z przedzialu lat 60-80 prosze podawac w DM! co nie disco? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Luxmany serii Lxxx

A ze swojej strony szkoda mi opuszczac tego forum, wiec zaloze watek nt moderacji na forum, mam nadzieje, ze ktos z obecnej formy, ktora bagnem, ktorym sie ono stalo wypowie sie, czy zamierza cos z tym zrobic, czy po prostu nalezy usunac stad swoje konto i przeniesc sie na inne fora, gdzie prowadzacym serwis zalezy na jego poziomie.

wasza sprawa. jestem na innych anglo jezycznych forach i takich tam sie blokuje.jest pytanie to dyskusja wokol danego pytania!!!A NIE DURNA ODPOWIEDZ TYPU YAQIN.Baranina i tyle.To samo spotkalo mnie na tym forum jak spytalem o Krella i Nada s 300.Kompletny kretynizm czasami sie objawia i tyle! Sory ze pisze dosc ostro ale wkurrrrrrrrrrrrr................c sie mozna!!!!

barni - masz racje coraz ciezej sie czegos dowiedziec przyznaje jeszzce jakis czas temu jak zaczalem kompletowac swoj 1 sprzet nie sugerujac sie tylko nazwa to jeszcze dalo sie co nieco dowiedziec a teraz moje oswiecanie jakby stanelo w miejscu... nawet T + A nie wiem jak gra - i kurde wychodzi ze nikt nie wie... ale chociaz jedna osoba na PW obiecala napisac na calosc spolecznosci forum... ale to na pewno tylko chwilowe problemy zwiazane z ta zmienna zimowo-wiosenna pogoda;p

wszystko juz bylo, ale po co korzystac z wyszukiwarki?? po co?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Calkiem ciekawy Denon

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

mogę spokojnie polecić:

Pioneer PD 75

JVC AX 1100 (nikt go nie zna i bardzo dobrze, jedna z wielu wpadek recenzentów: testowanie na poziomie o polowe tanszej Yamahy AX 900 ktora JVC deklasuje pod każdym względem)

Kenwood KT 7020

Kenwood KX 1100 HX

Regis Audio Monitor I (jednak sporo potrafią)

Hotline Blue Spiral, Audioquest Coral, Nameless Black, Audionova Phobos (tuner)

a - skads kojaze ten wpis - chyba u kogos w "o mnie byl" ale juz nie pamietam u kogo, ale to nie high end jedynie przyzwoity sprzet,

ale w jednym z watkow ktos rzeczywiscie polecil ciekawe urzadzenia wiec zacytuje gdyby ktos nie znalazl:

D-70 MkII

D-115 MKII

D-250 MkIV-Servo

D-79 C MkIII

Mark LEVINSON (the original)

ML-2

ML-3

GOLDMUND

7.2,8.2,9,9.2

FM Acoustic

FM 411

KRELL

KSA-150

KSA-250/S

KAS 2

SPECTRAL

DMA-180 (wszystkie inkarnacje)

Mcintosh

OMIJAC WSZYSTKO TRANZYSTOROWEGO

PASS

Aleph 1,2,4

C-J Premier 125

JADIS

DEFY 7,JA-80,200

Gość

(Konto usunięte)

futu, 6 Kwi 2010, 19:06

>a - skads kojaze ten wpis - chyba u kogos w "o mnie byl" ale juz nie pamietam u kogo, ale to nie

>high end jedynie przyzwoity sprzet,

możliwe! wynotowałem sobie te klocki na wykładzie w ramach "Spotkań w Krakowie..."

przepraszam, myślałem, że to hi-end

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.