Skocz do zawartości
IGNORED

Absolutor Strikes Back

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Poniewaz poprzedni watek technologicznie osiagnal poziom stealth, trzeba otworzyc nowy :D Watek, ze specjalna dedykacja dla gagacka! Nie dajmy sie chinskim wzmacniaczykom!!! Teraz polska!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

https://www.audiostereo.pl/topic/63184-absolutor-strikes-back/

foxbat

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - jeszcze nie umarł;-))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Ostatnia szansa do pooglądania ten jeszcze działa

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

I nie działa, wszystko wyczyścili.

Jak to kto? Jest impresariem Andrzeja Markówa. Namiary są podane w recenzji Absolutora na stronie www.highfidelity.pl . Postać ta pojawia się także na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) chyba że interesują Was teorie spiskowe:-)

Ukryta Zawartość

Redaktor, 27 Kwi 2010, 21:36

>Conri, czy można zapytać, co cię konkretnie uprawnia do pisania takich rzeczy? Ale serio.

>Prosimy...

Ukryta Zawartość

Redaktor, 27 Kwi 2010, 21:33

>W związku z licznymi personalnymi atakami autor wątku o Absoluorze kategorycznie zażądał jego >usunięcia.

Czy na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) również wystąpiły liczne ataki personalne? A jeżeli nie, to co spowodowało tak szybkie usunięcie wszelkich śladów jej istnienia?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam pytanie do Szanownej Redakcji: proszę mi wskazać gdzie w wątku pt. " Co jest z watkiem ABSOLUTORA" pojawiają się personalne ataki na autora wątku (tym razem) o Absolutorze. Dlaczego redakcja tolerowała kryptoreklamę tego pana przez wiele miesięcy, a teraz zamyka wątek w którym tylko komentuje się jego koślawe działanie? Jest jeszcze chyba wolność wypowiedzi?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Gyver, 27 Kwi 2010, 21:54

Wczoraj można było jeszcze zobaczyć to co na obrazku poniżej. Dzisiaj nie ma już śladu nawet tego! Interesujące, nieprawdaż?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

;-)

Ukryta Zawartość

post-555-100006147 1272398962_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Redakcja ma poczucie władania na prywatnym folwarku. Folwark -tak ale maniery gorsze niż w PGR-rze.

Redakcja (SIC!) to nie to samo co samozwańczy Redaktor.To tak dla wyjasnienia.Redakcja -osoba prawna ,Redaktor =fizyczna.

• Redaktorzy

"Mam pytanie do Szanownej Redakcji: proszę mi wskazać gdzie w wątku pt. " Co jest z watkiem ABSOLUTORA" pojawiają się personalne ataki na autora wątku (tym razem) o Absolutorze."

Kilka wpisów zawierajacych personalne ataki zostało, zgodnie z regulaminem, usunięte przez moderację. Nie trzymamy tutaj dowodów rzeczowych, regulamin zobowiązuje moderację do usuwania wpisów nieregulaminowych, a nie do trzymania ich na wszelki wypadek. EOT.

W ten sposób można argumentować zamknięcie każdego niewygodnego wątku, nikt bowiem nie śledzi go non-stop przez 24 h na dobę. Zlikwidowano, bo pojawiły się złe obraźliwe wpisy, po których nie ma już śladu itd. itp. Mam wrażenie że za moment i ten wątek zostanie zlikwidowany.

jozwa maryn, 27 Kwi 2010, 22:49

>"Mam pytanie do Szanownej Redakcji: proszę mi wskazać gdzie w wątku pt. " Co jest z watkiem

>ABSOLUTORA" pojawiają się personalne ataki na autora wątku (tym razem) o Absolutorze."

>

>

>Kilka wpisów zawierajacych personalne ataki zostało, zgodnie z regulaminem, usunięte przez

>moderację. Nie trzymamy tutaj dowodów rzeczowych, regulamin zobowiązuje moderację do usuwania wpisów

>nieregulaminowych, a nie do trzymania ich na wszelki wypadek. EOT.

Mamy rozumieć że wątek o absolutorze został usunięty w całości z powodu jakichś tam nieistniejących już od dawna PRZED jego usunięciem wpisów???

• Redaktorzy

Wątek o Absolutorze został usunięty na prośbę autora, który widocznie miał swoje powody, może na przykład jest b. wrażliwy. Jak ty Mac poprosisz, to też mogę jakiś twój wątek usunąć. Wiem, ze też wrażliwy jesteś. Na marginesie, nie zauważyłem, zeby wątek za życia cieszył się aż takim poparciem, przeciwnie, liczne były w nim wpisy oceniające go nisko (razem z jego autorem). A po usunięciu okazuje się nagle, ze świętość. Wy chyba nie macie nic do roboty, co? Ale ja mam, więc teraz idę się tym zająć.

>McGyver, 27 Kwi 2010, 23:02

Wątek "ABSOLUTOR" - preamp liniowy A. Markowa zawierał wypowiedzi kolegi robixa zainspirowane twórczością PEJI. Został wykasowany zamiast reakcji moderatora względem robixa. Niestety to robix przesadza i myślę, że to nim się trzeba zająć w pierwszej kolejności, a nie samym wątkiem. Podobna sytuacja ma miejsce w kolejnym wątku, który właśnie redakcja była łaskawa zamknąć. Ciekawe, co?

jozwa maryn, 27 Kwi 2010, 23:13

>Wątek o Absolutorze został usunięty na prośbę autora, który widocznie miał swoje powody, może na

>przykład jest b. wrażliwy. Jak ty Mac poprosisz, to też mogę jakiś twój wątek usunąć. Wiem, ze też

>wrażliwy jesteś. Na marginesie, nie zauważyłem, zeby wątek za życia cieszył się aż takim poparciem,

>przeciwnie, liczne były w nim wpisy oceniające go nisko (razem z jego autorem). A po usunięciu

>okazuje się nagle, ze świętość. Wy chyba nie macie nic do roboty, co? Ale ja mam, więc teraz idę się

>tym zająć.

Ależ nie o to chodzi. Wątek sobie wisiał spokojnie na forum bardzo długo, pomimo że istniało sporo regulaminowych powodów do jego natychmiastowego usunięcia, na co forumowicze nieustannie zwracali uwagę. A redakcja nic, jakby regulamin nie istniał. Ale na żądanie pitaszyla wątek w te pędy znika. I dziwnym trafem zbiega się to w czasie z eksterminacją strony "absolutor".

Poza tym Józwa, Ty się lepiej nie deklaruj publicznie z chęcią usuwania wątków na moje żądanie, bo zaraz się zacznie gadanie żeśmy są kumple od kielicha i że po znajomości to robisz ;-)

Gość rochu

(Konto usunięte)

Szkoda, że jakoś Redakcja przeoczyła, że sam wątek powstał li tylko w celach marketingowych, tak aby ominąć konieczność utworzenia wątku sponsorowanego.

To że dzięki staraniom samego założyciela, wątek nabrał charakteru kabaretowego to już inna sprawa.

Być może założyciel po czasie zrozumiał swój błąd?

jam_lasica >>> Mozesz dac mi spokoj czy dalej mnie bedziesz sprowadzal do parteru i wytykal bezpodstawnie Peje obrazajac w ten sposob?

Czy naprawde nie widzisz lub nie chcesz widziec co Medyk pisze o autorze watku i A. Markowie?! Jestes az tak slepy czy ograniczony zeby potrafic to dostrzec? Stek bzdur i epitetow pod adresem Pitaszyla i moim polecialo wiec ja nie bede osobiscie tego tolerowal i tym samym mowie nie takiemu chamstwu!

W tym kraju szczuje jeden drugiego a to jest przyklad jak mozna sobie nawzajem obrzydzic zycie.

robix

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.