Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

bylem, umylem wrak i wrocilem z jednym..nitem.

Proponujem wystawić na alegro albo ofiarować Najświentrzej panience na Jeleniej Górze, oczywiście po spowiedzi. Z czystym sumieniem.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

nit dostarcze do komisji Millera bo jakis dziwny jest.A tak na powaznie to co z szefem komisji ktory chcial powtorzyc badania w celu uspokojenia opinii publicznej w gdansku??

nit dostarcze do komisji Millera bo jakis dziwny jest.A tak na powaznie to co z szefem komisji ktory chcial powtorzyc badania w celu uspokojenia opinii publicznej w gdansku??

Kompletuje zespół.

Ale nie ma umocowania w prawie dla tego zespołu.

Nie będzie miał dostępu do dokumentów na których pracowała komisja Miller/MAK.

No to nie kompletuj. Chyba, że musisz. Ale to już tilko na jutubce. oraz tvtrwam z radyjem.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie potrafię funkcjonować na takim poziomie rozumienia.

Wybacz, taka praca.

Mam nadzieję, że Ci wybaczy nieuprawnione posługiwanie się wizerunkiem...

BTW. Trafiłeś idealnie w 0:00.

Szacun.

Anatomia upadku. w reż Gargas.

Jak by ktoś chciał w mniejszej paczce 264Mb, w RMVB,a poniekąd zniechęciła go większa,poprzednia,to jest.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pol litra to jest w sam raz na dwóch, pod warunkiem, że jeden nie pije. Ja przed przemianą wolałem pół basa.

jakby tak w trzech bitach to łykne, plus pol litra zebym przezył.

( + )

Uwielbiam pański dowcip i dziękuję !

Pancerny Tupolew i gumowe drzewa.

Zaintrygowałeś mnie , nie zdawałem sobie sprawy , że TU 154 jest tak masywną konstrukcją ?

Zastanawiam się nad pośrednią (TU 154 zahaczył o drzewo i stracił stabilność lotu) oraz bezpośrednią (w wyniku utraty stabilności lotu uderzył z impetem o ziemię i się rozbił ) przyczyną Katastrofy Smoleńskiej ?

Nie dopuszczam ewentualności zamachu ale też nie odżegnuję się od niej ostatecznie , gdyż nie jestem ekspertem w tej dziedzinie

( + )

P. S.

Poza tym tyle już wypowiedziano sprzecznych opinii o Katastrofie Smoleńskiej , że nie wiem , co jest prawdą a co nie .

Piotr

normalny proces trawienia to lykniecie, trawieniei wydalanie.Niektorzy jednak po lyknieciu caly czas wydalaja.Trwaja badania na czym to polega.Proces moze trwac nawet 100lat.Wydalaja, wydalaja, scierwojady to zjadaja i jakos to sie zapetla.Pomijany jest proces ..trawienia.czysta genetyka.

Tutaj trzeba sobie zdawac sprawe co to jest gargas.Gargas to takie cos co sluzylo za kurdupla za gebbelsa kurdupla obok stankiewicz.TERAZ jest tak spalona ze zadne normalne media nie zaoferuja jej pracy .Musi dalej brnac w te glupoty zeby splacic dom,samochod i prodiz.

Autostrady owszem są, dopiero teraz, ustawowo przejezdne, jak pas na lotnisku w Modlinie.

Te autostrady dotknęła jednak defragmentaryzacja niczym wraku Tupolewa w Smoleńsku.

Bilion długu, to też taki mały pikuś, sprzeda się Szczecin, Wrocław, da autonomię dla Śląska i po kłopocie.

za kurdupla bylo 10 cm do tylu.

przez rok.A autostrady polaczek ciagnał po polach...palcem.

Może lepiej do tyłu.....

Bynajmniej domy wokół by ocalały przez zagrożeniem zawalenia i podziemne cieki, nie pozalewałyby przejazdów w Stolicy na rok.

tak numerek te reszte Tusk zostawia kurduplowi zeby mial co robic.Takze pas startowy.Firma budujaca go to wtyczka Tuska ...Taki maly problemik dla malego czlowieczka.Zostawimy mu troche zabawek...

Dobre.

Co to za zabawki bilion długu, ograniczenia ze wszystkich stron, poukładane wszystko na 101 lat do przodu?

W takie bagno może ktoś wejdzie, ale na pewno nie Jarosław Kaczyński.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.