Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Za to z komisja Antka tam była, a ich pomiary i symulacje to chyba po wypiciu paru szklanek soku z brzozy.

Raport robiony pod ruskie dyktando okazuje się stekiem bzdur i nieścisłości, które należy wyjaśnić i w żadnym wypadku na przejść na tym do porządku dziennego z tego powodu że nie lubiło się Kaczyńskiego.Nie zamierzam nikomu udowadniać,że jestem całkowicie apolityczny, ale wkurza mnie jak ktoś gra nam na nosie, a my się jeszcze z tego cieszymy.

Gdyby w Polsce rozbił się samolot z Rosyjskim prezydentem, też byśmy nie oddali śledztwa w ich ręce, a ich raport był by uzależniony w dużym stopniu od ustaleń naszej komisji i prokuratury.

Gdyby w Polsce rozbił się samolot z Rosyjskim prezydentem, też byśmy nie oddali śledztwa w ich ręce, a ich raport był by uzależniony w dużym stopniu od ustaleń naszej komisji i prokuratury.

Już to widzę:))))

Z tym akurat się kompletnie nie zgadzam. Całe śledztwo przejęli by rosjanie i nikt by nawet nie pomyślał, że mogło by być inaczej. Pamiętacie wypadek białoruskiego myśliwca na pokazach lotniczych parę lat temu? Całość przejęli białorusini i nawet nie znamy wyników dochodzenia.

Dlatego nie zrozumiałe dla mnie jest dlaczego rząd przystał na konwencję szikagowską i zezwolił tym na wojnę Polsko-Polską.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Z tym akurat się kompletnie nie zgadzam. Całe śledztwo przejęli by rosjanie i nikt by nawet nie pomyślał, że mogło by być inaczej. Pamiętacie wypadek białoruskiego myśliwca na pokazach lotniczych parę lat temu? Całość przejęli białorusini i nawet nie znamy wyników dochodzenia.

Dlatego nie zrozumiałe dla mnie jest dlaczego rząd przystał na konwencję szikagowską i zezwolił tym na wojnę Polsko-Polską.

dobre porownanie choc bez sensu z uwagi na charakter.

i czystosc sytuacji.

Wiem, że katastrofa myśliwca i to na pokazach to inna sytuacja i kaliber. Ale gdyby państwo polskie przejęło ciężar dochodzenia na siebie myślę, że nie byłoby tej dzisiejszej chorej wojny i tak wrogich podziałów.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Ale gdyby państwo polskie przejęło ciężar dochodzenia na siebie myślę, że nie byłoby tej dzisiejszej chorej wojny i tak wrogich podziałów.

Optymista.

Jeszcze nie było śledztwa, jeszcze nie było wiadomo dokładnie, jak będzie prowadzone, a ja dwa dni po wypadku słyszałem, że to był zamach.

Tak mówili ludzie, którzy mimo głębokiej wiary nie mogli pogodzić się z tym, że "Bóg tak chciał"

Wiem, że katastrofa myśliwca i to na pokazach to inna sytuacja i kaliber. Ale gdyby państwo polskie przejęło ciężar dochodzenia na siebie myślę, że nie byłoby tej dzisiejszej chorej wojny i tak wrogich podziałów.

po co mialoby .Kto by pamietal o jakims wypadku.Ta historia zyje bo jest polityczna.Ona jest potrzebna.Gdyby jej nie bylo nalezaloby wymyslec inna.

mieso armatnie czeka caly czas na rozkazy.

i na afery.

Nastepny PiSowiec udający nie-PiSowca. Zaraz pewnie napisze, że polityka go nie interesuje albo cos w tym stylu :-).

Polityka mnie interesuje i to bardzo ostatnio.Zwłaszcza wpływ komuny na umysły Polaków.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Feralna brzoza była podobno grubsza i wyższa - czyli miała "większe szanse" na zniszczenie samolotu. Co na to Antek & Co?

Hehehe.Walnij łbem w tę brzozę.Może się ockniesz.

Ta bo oni tam byli i mierzyli, chyba szklankami wódę...

Cały czas chodzi mi o komisyje Millera....

Dokładnie, hehehehe

tak wiec zdjecie brzozy z kawalkiem skrzydla i pas zcietych brzoz z internetu doskonale swiadczy o tym ze nie BYLO zadnej katastrofy a to wszytko to mistyfikacja w celu zebrania odszkodowan od ubezpieczenia.

TuskVisionNetwork działa na umysły wyznawców sekty pancernej brzozy.

Raport robiony pod ruskie dyktando okazuje się stekiem bzdur i nieścisłości, które należy wyjaśnić i w żadnym wypadku na przejść na tym do porządku dziennego z tego powodu że nie lubiło się Kaczyńskiego.Nie zamierzam nikomu udowadniać,że jestem całkowicie apolityczny, ale wkurza mnie jak ktoś gra nam na nosie, a my się jeszcze z tego cieszymy.

Paul , wyluzuj. Sekciarzy nie przekonasz.Tylko Donald może ich przekonać.Ale pośmiać się z nich można.

Buhaaahahahahahahahahahahahahahaaha, dobre,hehehe i jakie naiwne.

No widzisz , jaki masz mały rozumek.Sam przyznajesz , że nie ogarniasz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zabili ci Tomek prezydenta? To walcz z nimi, ale sam lub z chętnymi a nie wymagaj od Nas, Narodu, poświęcenia siebie i swoich rodzin dla TWOJEJ PRAWDY>

dobre porownanie choc bez sensu z uwagi na charakter.

i czystosc sytuacji.

Może jaśniej.

I tu się z tobą zgodzę.Państwo Polskie zawiodło.

Optymista.

Jeszcze nie było śledztwa, jeszcze nie było wiadomo dokładnie, jak będzie prowadzone, a ja dwa dni po wypadku słyszałem, że to był zamach.

A ja godzinę po , że błąd pilota i pijany Błasik.

No widzisz , jaki masz mały rozumek.Sam przyznajesz , że nie ogarniasz.

Mam taki rozumek jaki bozia dała, a TY??

po co mialoby .Kto by pamietal o jakims wypadku.Ta historia zyje bo jest polityczna.Ona jest potrzebna.Gdyby jej nie bylo nalezaloby wymyslec inna.

mieso armatnie czeka caly czas na rozkazy.

i na afery.

Widzisz muls,jesteś ponoć inżynierem a pieprzysz takie głupoty.....Jeżeli uważasz , że ta katastrofa była rzetelnie zbadana to ja nie chcę latać samolotem , który ty zaprojektujesz.

Pis nie ma innego pomysłu na zwieranie swoich szeregów i wzbudzania nienawiści do rządu. Teraz Prezes obwinia Rosjan i nasz rząd za śmierć matki.

Temu panu już podziękujemy.Szkoda czasu.

Zabili ci Tomek prezydenta? To walcz z nimi, ale sam lub z chętnymi a nie wymagaj od Nas, Narodu, poświęcenia siebie i swoich rodzin dla TWOJEJ PRAWDY>

Nie mów za Naród.Aż takimi idiotami nie jesteśmy.Chociaż....

bo to jest ZJAWISKOWE.Tu sie zgadzam z foxem.Przestancie juz zawracac dupe tym smolenskiem tylko wezcie miotly i na kowno.

A uczelnię to chyba kończyłeś w Moskwie.

Mam taki rozumek jaki bozia dała, a TY??

Też mam , ale jak widać trochę bardziej światły.

szkoda bo moze by spadl i byloby jednego idioty mniej.

Chciałoby się.Nie ma tak lekko.

Komuszą?? Ubodłeś mnie do żywego. Nie po to polewali mnie sikawkom na Westerplatte w Krakowie aby agent TomekL3 jeździł po mnie jak po burej kobyle!

Gość StaryM

(Konto usunięte)

A ja godzinę po , że błąd pilota i pijany Błasik.

To znaczy, że ktoś wiedział o tym, że Błasik jest alkoholikiem. Bo informacja z MAK była parę tygodni po wypadku.

Paradoksalnie dałeś dowód, że informacja MAK nie musiała być fałszywa, ani bezpodstawna.

Komuszą?? Ubodłeś mnie do żywego. Nie po to polewali mnie sikawkom na Westerplatte w Krakowie aby agent TomekL3 jeździł po mnie jak po burej kobyle!

Chyba za mało cię polewali skoro nadal jak beton stoisz za komuszo-lewackim układem.

To znaczy, że ktoś wiedział o tym, że Błasik jest alkoholikiem. Bo informacja z MAK była parę tygodni po wypadku.

Paradoksalnie dałeś dowód, że informacja MAK nie musiała być fałszywa, ani bezpodstawna.

Taa, jest alkoholikiem i jak każdy generał kozak siedział za sterami tupolewa.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.