Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Prostota jest najlepsza.Czytelna.Brak ruskich tłumaczy używanie czerwonych.To więcej tłumaczy.

w przypadku pana Ryki prostota jest obelgą , Tomuś nie czytasz jego wpisów.

Faktycznie prostota w przypadku twoich wpisów nobilitacją , przy skurczu mózgu pozostańmy

Faktycznie prostota w przypadku twoich wpisów nobilitacją , przy skurczu mózgu pozostańmy

Władz , trudno mi uwierzyć , że możesz być aż takim debilem.I nie piszę tego , żeby Cię obrazić,tylko próbuję Tobie to uzmysłowić.Bo mi po prostu Ciebie żal.

To fakt.Piotr Ryka pięknie pisze.Ma styl.Nie to co ja, hehe

A co!, Ty tak robisz ?

a skad bym wiedzial jak to jest EEEEEEEEE.Tylko ze trzeba do tego miec LEB EEEEEEEEE

heheheheheheheehhe , jaki jełop hehehehehe

teporyjku mowielem ze ze wzgledow akustycznych powinienies pociagnac to dluzej a zdrowotnych przejdz na hihihihi.Wymaga mniej energii....i myslenia.

tak tomus.. tyle ze tego nie ogladam.ale jak musisz terapeutycznie...Spróbuj moze polezec na kanapie...

rozumiem ze z zachwytu trzesz kolanami ale jak to mowia ..nie mam czasu na pierdoly.Mam od minuty.

rozumiem ze z zachwytu trzesz kolanami ale jak to mowia ..nie mam czasu na pierdoly.Mam od minuty.

To ile razy tak w ciągu minuty trzesz kolanami? ,a co robisz w tym czasie z rękami ?

Pozdrawiam

Tomasz

Tomuś raz sierpem raz młotem w czerwoną hołotę. hehehe .....

przeczytaj o czym ludzie rozmawiają w innych krajach, co ich jednoczy .... a ty bij ,zabij .Przykro czytać

do rana powinieneś przeczytać

"

Billy Ray Harris, bezdomny z Kansas City, utrzymuje się głównie z żebractwa. Ku swojemu wielkiemu zdziwieniu pewnego dnia zauważył, że do jego kubka na datki ktoś wrzucił pierścionek z brylantem. Billy postanowił go nie sprzedawać, a to odmieniło jego życie.

Oczywiście Harris podejrzewał, że za pierścionek mógł być warty sporo pieniędzy, a jak na jego możliwości, wręcz fortunę. Mimo to zdecydował się go zatrzymać. Miał przeczucie, że to mógł być przypadek i ktoś może się po niego zgłosić.

Miał rację. Pierścionek należał do Sary Darling i był dla niej ważną pamiątką, więc jego utrata była dla kobiety ciężkim przeżyciem. Jakim cudem biżuteria znalazła się w kubku Harrisa? Po protu pewnego dnia na palcu Sary pojawiła się wysypka. Pierścionek trafił do portmonetki i gdy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) postanowiła wspomóc bezdomnego kilkoma dolarami, przez przypadek wyrzuciła swoją pamiątkę.

Pani Darling domyślała się, gdzie mogła stracić pierścionek więc spróbowała odnaleźć Harrisa. Wróciła w miejsce, w którym go widziała, jednak za pierwszym razem się nie spotkali. Ale kobieta była zdesperowana więc następnego spróbowała ponownie i tym razem miała szczęście.

Zapytałam go, czy mnie pamięta - opowiada Sarah - i powiedziałam: myślę, że przez przypadek podarowałam panu coś, co jest dla mnie bardzo cenne.

Chodzi o pierścionek? - zapytał Harris - Tak, mam go. Trzymałem go dla Pani.

Nie wiadomo, czy Billy Harris spodziewał się nagrody za swój szlachetny uczynek, ale nawet jeśli, to raczej nie takiej. Sarah, chcąc okazać swoją wdzięczność, zorganizowała zbiórkę pieniędzy dla bezdomnego. Opisana na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) historia i zainteresowanie mediów poruszyły Amerykanów do tego stopnia, że w dziesięć dni zebrano przeszło 140 tys. dolarów.

Zbiórka ma potrwać trzy miesiące, a wszystkie pieniądze trafią do Billy'ego. I jak tu, w takiej sytuacji, nie wierzyć w karmę?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tomuś raz sierpem raz młotem w czerwoną hołotę. hehehe .....

przeczytaj o czym ludzie rozmawiają w innych krajach, co ich jednoczy .... a ty bij ,zabij .Przykro czytać

do rana powinieneś przeczytać

"

Billy Ray Harris, bezdomny z Kansas City, utrzymuje się głównie z żebractwa. Ku swojemu wielkiemu zdziwieniu pewnego dnia zauważył, że do jego kubka na datki ktoś wrzucił pierścionek z brylantem. Billy postanowił go nie sprzedawać, a to odmieniło jego życie.

Oczywiście Harris podejrzewał, że za pierścionek mógł być warty sporo pieniędzy, a jak na jego możliwości, wręcz fortunę. Mimo to zdecydował się go zatrzymać. Miał przeczucie, że to mógł być przypadek i ktoś może się po niego zgłosić.

Miał rację. Pierścionek należał do Sary Darling i był dla niej ważną pamiątką, więc jego utrata była dla kobiety ciężkim przeżyciem. Jakim cudem biżuteria znalazła się w kubku Harrisa? Po protu pewnego dnia na palcu Sary pojawiła się wysypka. Pierścionek trafił do portmonetki i gdy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) postanowiła wspomóc bezdomnego kilkoma dolarami, przez przypadek wyrzuciła swoją pamiątkę.

Pani Darling domyślała się, gdzie mogła stracić pierścionek więc spróbowała odnaleźć Harrisa. Wróciła w miejsce, w którym go widziała, jednak za pierwszym razem się nie spotkali. Ale kobieta była zdesperowana więc następnego spróbowała ponownie i tym razem miała szczęście.

Zapytałam go, czy mnie pamięta - opowiada Sarah - i powiedziałam: myślę, że przez przypadek podarowałam panu coś, co jest dla mnie bardzo cenne.

Chodzi o pierścionek? - zapytał Harris - Tak, mam go. Trzymałem go dla Pani.

Nie wiadomo, czy Billy Harris spodziewał się nagrody za swój szlachetny uczynek, ale nawet jeśli, to raczej nie takiej. Sarah, chcąc okazać swoją wdzięczność, zorganizowała zbiórkę pieniędzy dla bezdomnego. Opisana na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) historia i zainteresowanie mediów poruszyły Amerykanów do tego stopnia, że w dziesięć dni zebrano przeszło 140 tys. dolarów.

Zbiórka ma potrwać trzy miesiące, a wszystkie pieniądze trafią do Billy'ego. I jak tu, w takiej sytuacji, nie wierzyć w karmę?

To co.Składamy się na władza hehehehe

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A nie przyszło do główki, że podczas obrotu 150 tonowego kadłuba skrzydełka się połamały?

Oba?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czcze gadanie, róbta eksperyment i koniecznie zaproście, Amerykanów, Saakaszwilego, Gargas, Pospieszalskiego i tych z Paramount, żeby to filmowali, a Sekta Św. Wraka Smoleńskiego z Prezesem i Antkiem na czele przejdzie się po wszystkim w marszu z pochodniami.

Czcze gadanie, róbta eksperyment i koniecznie zaproście, Amerykanów, Saakaszwilego, Gargas, Pospieszalskiego i tych z Paramount, żeby to filmowali, a Sekta Św. Wraka Smoleńskiego z Prezesem i Antkiem na czele przejdzie się po wszystkim w marszu z pochodniami.

słaby dowcip,z tego mogą się śmiać tylko lewacy...

Odnośnie walnięcia grzbietem, to jak już wiele razy pisałem, jedynym problemem jest tu beczka wykonana przez samolot o rozpiętości skrzydeł 38 metrów na wysokości metrów pięciu. Ponieważ zwykli ludzie do logiki dialektycznej nie mają dostępu, stanowi to dla nich problem, którego rozwiązania wysłuchać by radzi, ale jakoś nie mogą się doczekać. Oczywiście dla materialistów dialektycznych nic nie stanowi problemu poza tymi, którzy się z nimi nie zgadzają. Tych mordują albo wsadzają do więzień. O ile tylko mogą.

Było to wyjaśniane tyle razy, że nawet zwykły człowiek by zrozumiał, a co dopiero filozof.

Oczywiście nieuk albo idiota nie zrozumie ale na szczęście dla nich mamy demokrację i równe prawa dla wszystkich więc za głupotę nie trafią do więzienia nawet gdy minister sprawiedliwości będzie z Krakowa.

Swoją drogą najpierw Ziobro, teraz Gowin - sprawiedliwość nie ma szczęścia do tego miasta :-).

Jestem Europejczykiem.

Ja nie mam problemów z przyjęciem wytłumaczenia przyczyn katastrofy. A śmiech jest czasami jedyną skuteczną bronią przed purnonsensem jaki ma miejsce po tej tragicznej katastrofie, w której zginęli nie tylko Pisowcy z Kurduplem, będącym jej pośrednią przyczyną.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.