Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dla kogo dobre, dla tego dobre. Dla ciebie nie bardzo. Świadkowie Jehowy także nie mają świadomości, że sekta wyprała im mózgi.

Luz.Gdzie mi tam do sekty pancernej brzozy.

i ze zwartymi posladkami na wydechu hehehehehehe.wiele nie zdziala z ta holota.

Muls ,damy radę sobie z wami,czerwonymi pająkami.Kwestia czasu.

to was trzyma i tak do 67lat.z marzeniami a potem byle czeka ogonek siecze.Tomus ty nie wiesz co to czeka....

na razie dam ci dobra rade.Rob przygotowania i wylaz na ulice ze sztandarami.Wyrobisz sobie miesnie nog....

a nad rencami popracujemy..potem.

to was trzyma i tak do 67lat.z marzeniami a potem byle czeka ogonek siecze.Tomus ty nie wiesz co to czeka....

na razie dam ci dobra rade.Rob przygotowania i wylaz na ulice ze sztandarami.Wyrobisz sobie miesnie nog....

a nad rencami popracujemy..potem.

Muls ,bądź pewny , że zobaczysz te sztandary na ulicach.Raczej już niedługo.Na szczęście nie wszystkich komunizm zdążył zdemoralizować.
Gość StaryM

(Konto usunięte)

że zobaczysz te sztandary na ulicach.Raczej już niedługo

Jasne. Wyjdą babcie moherowe w procesji na Boże Ciało, już niedługo. I przez pomyłkę będą śpiewać "wyklęty powstań ludu ziemi". W tym wieku to pamięć już nie ta...

Może najpierw wykończ (skończ) podstawówkę, bo inaczej zostaniesz hołotą do śmierci.

Walisz na oślep do tego bez załadowania, byle jak, byle komu i byle gdzie........i tak do usranej śmierci.......ale jak zaaplikujesz sobie mniej TVN24, mniej GW, etc, a zamiast tego spacer, spacer, spacer, to jeszcze będą z Ciebie ludzie, choć wątpię, IIIRP zaaplikowała takie zidiocenie swoim wyznawcom, że będzie to trudne, dla Ciebie zbyt trudne, ale próbuj.

Jasne. Wyjdą babcie moherowe w procesji na Boże Ciało, już niedługo. I przez pomyłkę będą śpiewać "wyklęty powstań ludu ziemi". W tym wieku to pamięć już nie ta...

Wracasz z parady pederastów, czy innych zboków?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wygrałeś właśnie nagrodę w postaci odkurzacza...

Ukryta Zawartość

747, Ty chiba nie jesteś Polakiem? Udowodnij swoje pochodzenie, mam nadzieję, że jeśli okażesz się nożem chrzczony to jednak czujesz jakąś wdzięczność do Kraju, który cię na własnej krwawicy wyhodował...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tak. Byłem na spotkaniu z Antonim Macierewiczem.

Napisz to nazwisko złotymi literami i powieś sobie nad łóżkiem, ucz się tego na pamięć przez tyle czasu ile potrzebujesz, abyś wiedział i potomni, kto pogrzebał całą nadzieję na lepsze jutro, dla takich jak Ty, czołgistów i spadochroniarz.

.Dobry lekarz nie musi rozumieć co czuje syfilik aby skutecznie postawić diagnozę i go leczyć...Wie doskonale o co chodzi ,ale na pewno nie pojmuje ,jak ktoś może tak nisko upaść aby złapać syfa.

Bez urazy, to taka figura retoryczna, nic osobistego.

747, Ty chiba nie jesteś Polakiem? Udowodnij swoje pochodzenie, mam nadzieję, że jeśli okażesz się nożem chrzczony to jednak czujesz jakąś wdzięczność do Kraju, który cię na własnej krwawicy wyhodował...

Nie męcz mnie tymi wyświechtanymi tricami z poziomu mulsa/wladza automatu.

Zajmij się lepiej ostatnią nadzieja Trzecich erpe, Paliokociarskim cyrkiem z Kwaśniewskim, póki jest trzeźwy i nie idzie złą drogą.

Pszeprasiam.

Śmiało wal językiem w Kaczorów ...

Zajmij się lepiej ostatnią nadzieja Trzecich erpe, Paliokociarskim cyrkiem z Kwaśniewskim, póki jest trzeźwy i nie idzie złą drogą.

Zawsze potępiałem czerwonych i w miarę możliwości się przeciwstawiałem. Palikota nigdy nie traktowałem poważnie. Nie biorę udziału w wyborach od czasu jak głosowałem na PPP.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Akurat ,, wyklęty.... to twoja działka...

Ukryta Zawartość

No i tak ruskie majom wybrać nam premiera,na reszte lat szczęścia i zielonej...wyspy.

Ukryta Zawartość

Fox , czerwony buraku wyhodowany na polskiej , przelanej także dla ciebie krwi .......zrozum co zrobiły poprzednie , patriotyczne pokolenia i doceń...

Zawsze potępiałem czerwonych i w miarę możliwości się przeciwstawiałem. Palikota nigdy nie traktowałem poważnie. Nie biorę udziału w wyborach od czasu jak głosowałem na PPP.

Jak ty potępiałeś czerwonych to ja jestem Marian Buczek, hehehehe

Poczekaj jak zajaram dopiero będzie polewa z lewaków, hehehe....

hmmmm.... więc zajarasz będzie polewa z lewaków ,hehehe

pisz pisz

więc teraz byle głupek trawę pali .... szkoda

muls ,wyluzuj lewaczku ,zapal lepiej , może ci się rozjaśni .....polecam

To i dla mnie też skręć dżointa

Właśnie zjeżdża ekipa na meczyk,hehe, zajaramy ,świetnie się ogląda barcę po trawie hehehe.Żebyśmy żyli w jednej okolicy już byśmy Tomek jarali, hehehe
Gość StaryM

(Konto usunięte)

Poczekaj jak zajaram dopiero będzie polewa z lewaków, hehehe....

Ciekawe. Jaranie to wymysł lewackich dzieci-kwiatów z lat 60 i 70. Dżojnty zawsze kojarzą się z liberalizmem, antyreligijnym nastawieniem, wolnym seksem i obrażaniem skostniałych starych autorytetów.

Ciekawe. Jaranie to wymysł lewackich dzieci-kwiatów z lat 60 i 70. Dżojnty zawsze kojarzą się z liberalizmem, antyreligijnym nastawieniem, wolnym seksem i obrażaniem skostniałych starych autorytetów.

koleś ,chcesz powiedzieć ,że lewacy są na ziemi już od tysięcy lat?No , poojechałeś teraz hehehe
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.