Skocz do zawartości
IGNORED

To przestaje być śmieszne

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

stary audiofil, 10 Maj 2010, 11:05

>prosze nie zamykac,bo wieczorem wkleje teksty ludzi mnie straszacych...<

napisał jozwa wyraźnie - osobiste ataki za pośrednictwem PW są powodem do bana

i to jest sprawa bezdyskusyjna; ja upubliczniam taką korespondencję natychmiast i nie było żadnych protestów dot. wiarygodności a userzy reagują wtedy prawidłowo

chamstwo trzeba tempić siłom i godnościom osobistom - wężykiem Jasiu -:)))

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Yul, caly czas zwiedzasz zaklad, podac Ci jego strone www? prosze,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

Mieliśmy już tutaj osobników, którzy wykorzystywali forum do prześladowania ludzi poprzez rozsyłanie obraźliwych lub obscenicznych PW, takie osoby są od razu blokowane na stałe.

Mimo wszystko - jak to powiedział ktoś mądry "justice must not only be done, but must be seen to be done". Banowanie na podstawie nieweryfikowalnej skargi o molestowanie na PW - to nie ma wiele wspólnego choćby z zasadą domniemania niewinności.

czolgista778, 10 Maj 2010, 08:43

>Wiecie co nie jest smieszne ?

>

>To ze wchodze codziennie na forum i polowa tematow to jakies idiotyzmy aby tylko prowokowac innych

>do bezsensownej dyskusji.Np. pieprzenie bez przerwy o Yaqinie albo pytanie czy to hajend :

Święta racja, ale jeśli nie ma się za dużo obowiązków czy jest się starym kawalerem, to więcej czasu poświęca się forum i może to też dlatego.

misiomor, 10 Maj 2010, 13:40

Ty starasz się być bardziej bardziej wiarygodny niż sprawiedliwość ludzka stanowiona prawem? - to łatwe

Ciekawi mnie jakby się zachowała Twoja zimna krew gdy odebrał byś pod swoim adresem kilka ch*i od jakiegoś cienkiego bolka

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

rochu, 10 Maj 2010, 10:20

>Przy okazji pozwolę sobie opublikować miłe PW otrzymane przeze mnie dzisiaj od niejakiego WLMarcin.

>Czy skoro Moderacja jest tak skora do działania mogłaby się przyjrzeć temu osobnikowi?

>

>-------------------------

>Wiadomość nie przeczytana

>WLMarcin

>> dobrze że sk***ysyna zbanowali , stul pysk śmieciu 2010-05-10 09:37:18

>odpowiedz | oznacz jako przeczytane

>do archiwum | skasuj

Eeee. Ja dostalem od niego to:

> schowaj sie z tym dresiarskim casio

Moza sie posmiac chociaz.

?👈

Drugi raz dzisiaj ktos mnie zabija smiechem tekstami na forum :-D Az sie potem sam do siebie smieje.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Bynajmniej to tylko świadczy o tym kim są ci ludzie naprawdę.

Zdzwiła mnie również bardzo decyzja o banie dla McGyvera, przyznam że to ostatnia osoba po której spodziewałbym się bana, na forum jest co najmniej 5 delikwentów (nie będę tutaj podawał nicków) którzxy powinni odpocząć od forum.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Gość

(Konto usunięte)

jozwa maryn, 10 Maj 2010, 13:21

>Mieliśmy już tutaj osobników, którzy wykorzystywali forum do prześladowania ludzi poprzez

>rozsyłanie obraźliwych lub obscenicznych PW,

czy AS płaci takim poszkodowanym jakieś odszkodowania za straty moralne?

Czy moderacja/admin ma możliwość(prawo) do wglądu w prywatną korespondencję użytkowników tego forum?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

>> mamel, 10 Maj 2010, 16:28

Dlatego zaproponowałem wcześniej poprawkę do engine. W obecnej sytuacji nie ma dobrego rozwiązania, albo wiara na słowo - powiedzmy że starszego stażem i ilością merytorycznych wpisów, albo bezkarność rozsyłających owe PW.

Ale w sensie technicznym czy prawnym? Bo przecież te dane są przechowywane na serwerze do którego admin ma pełny dostęp(?)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jeden moment!

Właśnie widzę że McGyvera zrobili na niebiesko. To ja się pytam, dlaczego np. taki elb-opylacz nie jest niebieski, a tylko np. McGyver????

Równo i sprawiedliwie, Panowie, rozdzielać gratisy!!!

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

gagacek, 10 Maj 2010, 19:00

>Równo i sprawiedliwie,

Wczoraj usłyszałem jedno z lepszych stwierdzeń jakie kiedykolwiek słyszałem, a mianowicie:

"Sprawiedliwie wcale nie musi oznaczać po równo"

:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.