Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Co ciekawe pod tą drugą ustawą widnieje podpis "Marszałek Sejmu wykonujący obowiązki Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej: B. Komorowski".

Może się nie znam, ale czy jeżeli ustawa była przyjęta 9.kwietnia, to czy wtedy Komorowski mógł wykonywać obowiązki Prezydenta?

Masz recję, nie znasz się na tym nic a nic.

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rosyjski samolot typu TU-134 rozbił się i zapalił podczas lądowania w północnej Rosji. Na pokładzie było 43 pasażerów i 9 osób załogi. Zginęły 44 osoby. Osiem osób jest rannych - poinformowało rosyjskie ministerstwo sytuacji nadzwyczajnych.

Rosyjscy ratownicy na miejscu katastrofy

Maszyna leciała z Moskwy do Pietrozawodska na północnym zachodzie kraju. Rozbiła się o 23.40 czasu lokalnego w poniedziałek (21.40 czasu polskiego). Samolot rozpadł się na wiele części zanim wybuchł pożar - poinformował CNN

I była gęsta mgła.

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ukryta Zawartość

I była gęsta mgła.

Macierewicz już w drodze. Na pewno coś wykryje ;-).

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Demokratyczny rząd odwołał niezależnego prokuratora- normalne?

Chciał postawić zarzuty paru osobom z rządu, odwołali go a parę dni później media odwróciły kota ogonem- Ziobro i Kaczor zrobili zamach stanu bo jakaś baba strzeliła sobie(sama?) w łeb.

Ktoś to widzi? Ktoś myśli samodzielnie?

Nie- szara masa ignorantów pusto-spełniono-"inteligentnych", reagujących na inne myślenie oburzeniem bo tak ich urobili.

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Co ty chrzanisz chłopie? Niania ci na głowę usiadła? Masz wszystkich tutaj za idiotów a siebie za jedynego myślącego? Goń do przedszkola dzieciom imponować.

Jestem Europejczykiem.

Odkąd Kuba Numerek założył wątek o teoriach spiskowych, sam się zapisał do klubu hmm... inaczej myślących (pod specjalnym nadzorem) :)))

Tak więc mnie nic nie zdziwi, jeśli chodzi o jego "teoryjki".

Katastrofa nastąpiła 15 metrów nad ziemią.

Przyczyna "obezwładnienia" samolotu na wysokości 15 metrów... za miesiąc na konferencji prasowej - obiecuje Antek Bombowiec.

Katastrofa nastąpiła 15 metrów nad ziemią.

Przyczyna "obezwładnienia" samolotu na wysokości 15 metrów... za miesiąc na konferencji prasowej - obiecuje Antek Bombowiec.

Wybuchły "małpki" zakupione przez Kancelarię Prezydenta?

Jestem Europejczykiem.

Klich: "Księga" to kłamstwa, bzdury, manipulacje....Niespodzianka dla kurduplowatych.To o maciarku opinia.

radze sobie wspomniec jaki to Klich był kiedyś...kochany.

Publicysta lotniczy o raporcie Macierewicza: Dobrze, że nie ma nic o helu i dziale elektromagnetycznym, ale autorzy w paru miejscach się do tego zbliżają

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Temat Ił-76 był już wałkowany i w tej wlepce nie widzę niczego nowego. Może szanowny wlepiacz napisze o co mu chodzi bo jak nie to za chwile zacznę wrzucać reklamy damskiej bielizny dla stewardess.

Jestem Europejczykiem.

Może być?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Pojawił się "przeciek" wyjaśniający przyczyny katastrofy - błąd załogi będący następstwem braków w wyszkoleniu: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Przeciek-z-raportu-ws-Smolenska-to-dlatego-samolot-sie-roztrzaskal,wid,13603796,wiadomosc_prasa.html. O odpowiedzialnych za ten stan rzeczy "przecieków" brak.

To przykład na to, że wszyscy którzy w miarę wiedzą o co chodzi nie spodziewają się po raporcie wielkich sensacji i żadnych nowych tropów. Problem wyszkolenia poruszany był na stosunkowo wczesnym etapie i już wtedy stwierdzono zastraszający poziom zaniedbań. Niech Tusk walnie się w końcu w czachę i wyśle Klicha do diabła bo chroniąc go sam siebie kopie w dupę.

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...

Samolot z prezydentem ciągle jest w powietrzu, tankuje paliwo z amerykańskich samolotów wojskowych, dostarczana jest też żywność, oraz przekazywana jest odzież do i z pralni.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.