Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To jeszce nie byłoby takie..złe.

Jeśli może Słońce Peruwianskie,to czemu nie...indianie?

Nie dobrze, oj niedobrze! Wszyscy władcy z tamtych okolic padali jak muchy, ponieważ działanie zastępowali błyskotkami i pióropuszem ( czytaj PR). To źle wróży PO.

Zaczyna być cicho o smoleńsku Bo Leppera na wawel chcą nieść.

I to pewnie ci, co go wykończyli (politycznie oczywiście). Krzyż zdaje się już jest. Może któryś z Kolegów podskoczy i wpisze się do księgi w imieniu forumowiczów?

Jestem Europejczykiem.

Widziałem właśnie jak Lepper rozmawia z Sakiewiczem, daje mu jakieś taśmy prawdy, żegna się i wsiada do TU 154M, tam przeprasza prezydenta Kaczyńskiego za sexaferę i dołącza do towarzystwa bawiącego się w salonce.

To wielce prorocza wizja.

Wsiądź do jakiegoś rządowego samolotu, może będą następne..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Donald Tusk wraz z Jerzym Millerem zamierzają sprzedać wrak samolotu z Smoleńska na portalu aukcyjnym "allegro" w opcji "kup teraz"

Niestety nie ma informacji o sposobie i koszcie wysyłki, nie znany jest również termin.

Winę za Smoleńsk w PL ponosi banda POprawnych z płemiełem i gajowym na czele plus ruski bajzel na lotnisku. Już dawno ten rząd powinien paść. Ale nie padł, bo to Polska właśnie. Ba, nawet włos nikomu z głowy nie spadł, jedynie Klich się 'honorem' uniósł....Straszne i śmieszne zarazem, może teraz kibicom się uda? Chyba że ich Radek wcześniej ztwiteruje...

wyraznie brojek szczytujesz.musisz chodzic chiba cały czas w ...pampersach.

Winni są piloci, nie powinni lecieć, powinni mieć swój wywiad, który poinformowałby ich o warunkach aktualnie panujących na lotnisku w Smoleńsku.

Nie mieli, więc rozbili się, bo nikt ich we mgle nie poprowadził, bo akurat w centrum kierowania były szympansy zamiast profesjonalnych operatorów.

Pech.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Winni są piloci, nie powinni lecieć, powinni mieć swój wywiad, który poinformowałby ich o warunkach aktualnie panujących na lotnisku w Smoleńsku.

Nie mieli, więc rozbili się, bo nikt ich we mgle nie poprowadził, bo akurat w centrum kierowania były szympansy zamiast profesjonalnych operatorów.

Pech.

Zwróć uwagę jak planie lotu (czy jak to się nazywa) polscy piloci zapisali nazwę miejsca lądowania. Poza tym mieli oni kontrolerów głęboko w dupie. Przecież nie to inny jak Protasiuk krzyczał do załogi Jak-a 40: "Zobaczycie jak lądują debeściaki!" To zawołanie powinno przejść do klasyki rozmów w czasie lotów w PSZ. M.in. dlatego, że doskonale pokazuje jak braki w wyszkoleniu polscy lotnicy nadrabiają brawurą, fantazją, bezmyślnością, brakiem odpowiedzialności *).

*)Wybierz właściwe określenie.

Zwróć uwagę jak planie lotu (czy jak to się nazywa) polscy piloci zapisali nazwę miejsca lądowania. Poza tym mieli oni kontrolerów głęboko w dupie. Przecież nie to inny jak Protasiuk krzyczał do załogi Jak-a 40: "Zobaczycie jak lądują debeściaki!" To zawołanie powinno przejść do klasyki rozmów w czasie lotów w PSZ. M.in. dlatego, że doskonale pokazuje jak braki w wyszkoleniu polscy lotnicy nadrabiają brawurą, fantazją, bezmyślnością, brakiem odpowiedzialności *).

Upoważniała ich do tego klasa polskiego pilota!

Wszak "na drzwiach od stodoły mogli latać"...

Do tego Karzeł co kul się nie bał (Gruzja)...

Generał pełen fantazji w szoferce...

Tak mają Polacy... I nie byłoby to złe, gdyby potem te same Polacy nie opluwali się.

*)Wybierz właściwe określenie.

Proszę o linka, do treści w stenogramie "Zobaczcie jak lądują debeściaki", w przeciwnym wypadku jeśli pan go nie poda, uznam pana za zwykłego oszusta i kłamcę.

P.S.

Proszę wpisać tę frazę w wyszukiwarkę, wyskoczy panu "lista kłamstw smoleńskich", proszę sobie przejrzeć, jak nie znajdzie pan na niej frazy "zobaczycie jak lądują debeściaki", przeproszę pana.

Upoważniała ich do tego klasa polskiego pilota!

Wszak "na drzwiach od stodoły mogli latać"...

Do tego Karzeł co kul się nie bał (Gruzja)...

Generał pełen fantazji w szoferce...

Tak mają Polacy... I nie byłoby to złe, gdyby potem te same Polacy nie opluwali się.

Kim pan jest panie Grzegorzu, jakiej narodowości obywatelem, bo tutaj na forum to powszechna opinia i w innych miejscach również, że Polacy tacy są, tylko bez urazy, właśnie tacy jak pan i inni są winni tej katastrofy, to Wy wybraliście te osoby właśnie do przygotowania lotu i nie tylko, wybraliście te osoby, które są teraz u władzy, aby były odpowiedzialne za los czterdziestu milionów ludzi, proszę nie uciekać w konformizm, że to wszyscy tylko nie ja.

Pozdrawiam.

Gdyby rządził Jarosław Kaczyński do takiej lub podobnej katastrofy nigdy by nie doszło, wie to każdy, tylko nie każdy ma odwagę to przyznać.

Po prostu osoba ta posiada prawdziwy autorytet i powoduje tym faktem sytuacje, że i inni zaczynają postępować odpowiedzialnie, chcąc przed nią pokazać się z jak najlepszej strony.

Donald Tusk z kolei jest synonimem lenistwa, bylejakości i życzeniowego myślenia typu "jakoś to będzie", proszę obserwować przyszłość, przekona się pan że nie myli się moja żona w ocenie.

747:

Jam Polak!

Po czym Pan powątpiewa?

Że napisałem prawdę?

Donka również nie kocham.

A jaki ja jestem?

Zajebisty! Robię dla naszej ojczyzny wielkie projekty. Są one niejednokrotnie wyróżniane, uznawane ze wzorcowo przeprowadzane...

Nie mam aspiracji politycznych, nie dostaje medali za swoją działalność, wystarczy mi na godne życie (dzięki Bogu), nikogo nie skrzywdziłem w życiu, do dziś moi dawni podwładni ku zdumieniu moich obecnych przełożonych mówią mi Szefie (a nie przełożonym ;)...

Robię swoją robotę dobrze i tego oczekuję od rządzących moim Krajem.

Tymczasem Ci panowie to dostaliby kopa w dupę z mojego Zespołu; zero decyzyjności, zero odpowiedzialności, zero odwagi. W zamian płaczliwe to jakieś, zakompleksione, zdolne do szpiegowania i podpieprzania.

Acha, i nie ja sobie ich wybrałem. Ale niestety muszę z tym żyć.

Jako płacący niemałe podatki mam prawo do ostrej krytyki.

Dziwne.

To kto ich wybrał?

Nie pan, nie ja, to kto?

Nikt się nie chce przyznać.

No, może Filut się zdecyduje przyznać, że to jego dzieło.

P.S.

Panie Grzegorzu proszę nie mieć mi złe, to był tylko taki blef.

Wiem.

;)

Kto ich wybrał?

W Polsce mamy tak skonstruowana ordynację, że choćby do wyborów poszło 10 obywateli (albo tylko 10 oddało ważny głos) to sejm nadal wyglądałby tak jak wygląda.

A więc stare śpiewki o konieczności pójścia do wyborów są chybione!

Nie mogę wybrać tego kogo bym chciał!

Głosujemy niestety na organizacje mafijne, jakimi są partie polityczne...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Grzegorz7!

Trochę się zagalopowałeś! Nie określiłbym partii politycznych mianem mafii. Są to raczej raczej struktury kolesiowsko-układowe, które jeszcze nie dorosły do roli partii politycznej. Natomiast w pustkę po nich z pewnością weszłaby natychmiast prawdziwa mafia.

O tych debesciakach to puszczona specjalnie plotka...by ludzie podchwycili i mieli wytlumaczenie.

A ze gowno prawda to byla...no coz kto to pamienta po roku (jak widac sprawnie puszczona).

Napisano dziś, 11:04

Wyświetl postUżytkownik jar1 dnia 15.08.2011 - 10:59 napisał

Mafia, to zorganizowana grupa przestępcza - pasuje całkiem dobrze ta definicja do partii politycznej.

Mimo wszystko jest to nadużycie z Twojej strony!

Uważasz, że nie ma przekrętów na ogromną skale w państwie polskim?!

Takie na mniejszą skalę to codzienność...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Uważasz, że nie ma przekrętów na ogromną skale w państwie polskim?!

Takie na mniejszą skalę to codzienność...

Uważam, że są. Jednak jest mimo wszystko subtelna różnica między partią polityczną, a mafią. O pierwszej jest mowa w Konstytucji, a o drugiej w kodeksie karnym.

Oczywiście.

Różnica jest taka jak pomiędzy oficjalnym Kościołem a sektą.

Potem pojawia się taki ksiądz Natanek i nie wiadomo, czy to jeszcze Kościół, czy już sekta.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Oczywiście.

Różnica jest taka jak pomiędzy oficjalnym Kościołem a sektą.

Potem pojawia się taki ksiądz Natanek i nie wiadomo, czy to jeszcze Kościół, czy już sekta.

Taka dyskusja do niczego nie prowadzi.

Taka dyskusja do niczego nie prowadzi.

Oczywiscie ... szary obywatel bedzie miec doczynienia jak nie z jednym to drugim... i nic na to nie poradzi.

Co nie zmienia faktu iz sfera polityczna z mafia sie przenikaja i kazdy rosadny o tym wie...

Tymczasem Ci panowie to dostaliby kopa w dupę z mojego Zespołu; zero decyzyjności, zero odpowiedzialności, zero odwagi. W zamian płaczliwe to jakieś, zakompleksione, zdolne do szpiegowania i podpieprzania.

>>>>>>nie rozumiem jak z takim placzliwym i niemerytorycznym podejsciem mozna wygrac jakis projekt.

i nie chce mi sie przypominac ze ten rzad okazał sie nad wyraz odwazny i merytoryczny.a nawet nieplaczliwy.Widocznie rzadzenie to jednak cós wiecej...niz projektowanie.

a nawet jezdem pewien ze spokojnie rzad mogłby kopnac w dupe takich projektantów za placzliwosc.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.