Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Czekam w napięciu na informację co urwało skrzydło. Laserem ucięli?

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Byliśmy świadkami ponad godzinnej prezentacji, gdzie z dokładnością do jednego centymetra przedstawiano nam przebieg wydarzenia polegającego na tym, że zrekonstruowane skrzydło tego samolotu na tej samej wysokości, pod tym samym kątem i z tą samą prędkością uderza w zrekonstruowaną matematycznie brzozę. Brzoza zostaje przecięta, skrzydło ma lekki uszczerbek, w żaden sposób nie znoszący potencjału jego siły nośnej" - dodał poseł PiS.

Ukryta Zawartość

Równie dobrze można było taką symulację zamówić w Studio Filmów Rysunkowych w Bielsku-Białej. Też nakręcą co się zechce.

Ukryta Zawartość

Bądź przez chwilę poważny.

Ludzie podpisują się imieniem i nazwiskiem, tytułem naukowym, przedstawiają wyliczenia, a Ty rzucasz na to jakieś tam trzy po trzy.

Może są osoby, które podejdą do tematu w sposób naukowy i obalą te wyliczenia, jeśli nie, to dotąd to co jest należałoby traktować jako obowiązujące przedstawienie sprawy.

W Rosji miała co dopiero miejsce katastrofa lotnicza, prezydent Miedwiediew zapowiedział zmiany floty, jednak jest coś na rzeczy, może katastrofa smoleńska nie jest odosobnionym przypadkiem niedopełnienia wymogów bezpieczeństwa w Rosji.

Może są osoby, które podejdą do tematu w sposób naukowy i obalą te wyliczenia, jeśli nie, to dotąd to co jest należałoby traktować jako obowiązujące przedstawienie sprawy.

Symulacji zderzenia "matematycznie zrekonstruowanych" skrzydła i brzozy nie należało by traktować jako obowiązujące przedstawienie sprawy.

Pożyjemy, zobaczymy, intuicja mi podpowiada, że w jakiejś przyszłości nastąpi powrót na realnym gruncie prawnym, fizycznym, do powtórnej analizy wszystkich elementów tej katastrofy i wyniki tego nowego podejścia mogą znacząco się różnić od tego, co mamy obecnie przedstawione jako stan faktyczny.

Podaj nazwiska tych fizyków.

To raz, a dwa:

Załóżmy, że skrzydło przecięło brzozę i nie urwało się. Co dalej?...

1. Jakieś nazwiska padły. Znaczna większość nazwisk jednak jest zdania, że skrzydło powinno było i w efekcie urwało się...

2. Nadal nikt nie odpowiedział na zasadnicze pytanie:

Co byłoby dalej po zderzeniu z brzozą?

na podstawie wypowiedzi Macierewicza powinni zrobić symulację odpadającej głowy

oj Jerry Jerry link idealnie nadaje się do tematu wątku

"Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe..."

oj Jerry Jerry link idealnie nadaje się do tematu wątku

"Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe..."

wladz,

wiedziałem, że to docenisz

Jak zwykle pytanie do Ciebie: masz dowody jak było naprawdę? Możesz nie odpowiadać.

wladz,

Jak zwykle pytanie do Ciebie: masz dowody jak było naprawdę? Możesz nie odpowiadać.

No właśnie, jak było naprawdę? Jeżeli nie brzoza to co? Laser? Miecz świetlny? Szable Kozaków? Wzrok Putina?

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie niech pisze. Dowody pożądane ale niekonieczne :-).

Jestem Europejczykiem.

wladz,

Jestem tym niedobitym,ocalałym, z Syberii uciekłem do którego Macierewicz i Gazeta Polska nie chcą dotrzeć.Może odpowiedz dlaczego?

Z racji, że zostałem wielowątkowo zbanowany i mój żywot forumowy po prawie 10-ciu latach powoli dobiega końca, chciałem w tym miejscu podziękować wszystkim Kolegom zbocznicowym, w tym forumowym POpaprańcom: wladziowi, obu jarciom, mlusowi oraz xniwaxowi, dziadkowi i wszystkim innym frikom, POmyleńcom, bocznicowym duchom i wszelkim innym powalonym kolesiom z bocznicy, bo tylko tacy tutaj przebywają. To były piękne lata móc pisać i czytać te wszystkie bezsensy! Niech moc będzie z Wami

PS. I obiecuję nadal czytać wpisy wszystkich idiotów, w ramach możliwości. Niech myślący inaczej nie dadzą się do końca zgnoić POprawnej nomenklaturze, howgh

PS. I obiecuję nadal czytać wpisy wszystkich idiotów, w ramach możliwości. Niech myślący inaczej nie dadzą się do końca zgnoić POprawnej nomenklaturze, howgh

skynek to robił ladniej ......i czesciej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.