Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Nie odwołujcie min Muchy, bo nie będzie na co patrzeć w rządzie.

Wyjaśnijcie katastrofę.

Biedny 747 pewnie myśli że Mucha wpadła do silnika.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Anton Macierewicz zrzekł się imunitetu poselskiego w związku z popełnionym wykroczeniem drogowym: http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=wiadomo.

Chociaż jak sam twierdzi: "W żadnym wypadku nie jestem pewien, czy kierowałem tego dnia samochodem".

I wcale mu się nie dziwię, gdyż ostatnio ciągle buja się między niebem, a ziemią - w dodatku w oparach mgły smoleńskiej. W takich warunkach można stracić poczucie rzeczywistości.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Podaj jeszcze raz prawidłowy link.

Proszę bardzo: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Antoni-Macierewicz-zrzekl-sie-immunitetu,wid,14259789,wiadomosc.html. Wklejam go drugi raz i myślę,że tym razem nie zmieni się.

dziadek > ale sie zrzekl ! Co jest wyjatkowo dziwne u naszych rzadzacych....nie lubie go ale pare pkt dodatnich wylapal ta decyzja

W kiepskim stylu jednak - mógł sobie oszczędzić tego głupiego gadania!

W kiepskim stylu jednak - mógł sobie oszczędzić tego głupiego gadania!

Nie twierdzilem nigdy ze jest madry :)

Natomiast...albo dobra zagrywka pod publike albo resztki moralnosci.

747 ciekawe w którą stronę po kopniaku od Macierewicza polecisz.Kopany kolego jak widzisz niczym jesteś

"- Ani ja, ani mój zespół badający przyczyny katastrofy smoleńskiej nigdy nie upieraliśmy się przy twierdzeniu, że w kwietniu 2010 doszło do zamachu - mówił w czwartek w Bydgoskim Domu Technika Antoni Macierewicz. "

maciarewicz ukrywa ewidentny zamach stanu i dlatego nalezy powolac...komisje.

Wobec skali spisku międzynarodowa może nie wystarczyć. Ja bym od razu powołał Intergalaktyczną.

Jestem Europejczykiem.

Gramy w jednej grupie z Moskwą.

Fakt. I jeszcze z Pragą i Atenami. Losowanie było niezłe ale i tak bedziemy mieli "mecz ostatniej szansy" a po nim "mecz o honor" który akurat wygramy lub zremisujemy ale i tak będziemy moralnymi zwycięzcami.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Antoni Macierewicz ogłosił nowe dowody w sprawie katastrofy smoleńskiej http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Satelitarne-zdjecie-szczatkow-tupolewa-dowodzi,wid,14297927,wiadomosc.html . Powoli, jak widać nawet po tym wątku, staje się to już nudne.

Przypuszczam jednak, że ten wybitny ekspert od katastrof lotniczych będzie ciągnął ten proceder jeszcze długo. PiSowscy oficjele wymieniają go jako ew. kandydata na Prezydenta RP z ramienia tej partii. Jeśli to się potwierdzi, będzie to po raz kolejny sposób na prowadzenie kampanii wyborczej.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ta postać też ma związek ze śledztwem smoleńskim (10 kwietnia 2010 roku objął nadzorem śledztwo w sprawie katastrofy polskiego samolotu Tu-154 w Smoleńsku): http://www.tvn24.pl/...36557,druk.html !

Ruscy sprzedali Niemcom Magnes ze Smoleńska:

"w pobliżu lotniska Egelsbach w Hesji rozbiła się Cessna 750 Citation X. W katastrofie zginęły 3 osoby. Podchodząc we mgle do lądowania na lotnisko Egelsbach (niedaleko Frankfurtu, to największe prywatne lotnisko w Niemczech) pilot stracił panowanie nad maszyną, która rozbiła się i spłonęła w zalesionym terenie, ok. 4 km od pasa. Przybyłe na miejsce katastrofy służby ratownicze wydobyły z wraku ciała 3 ofiar. 2 pozostałe osoby zostały uznane za zaginione."

Pewnie ich uprowadzili.

Jestem Europejczykiem.

Ruscy sprzedali Niemcom Magnes ze Smoleńska:

"w pobliżu lotniska Egelsbach w Hesji rozbiła się Cessna 750 Citation X. W katastrofie zginęły 3 osoby. Podchodząc we mgle do lądowania na lotnisko Egelsbach (niedaleko Frankfurtu, to największe prywatne lotnisko w Niemczech) pilot stracił panowanie nad maszyną, która rozbiła się i spłonęła w zalesionym terenie, ok. 4 km od pasa. Przybyłe na miejsce katastrofy służby ratownicze wydobyły z wraku ciała 3 ofiar. 2 pozostałe osoby zostały uznane za zaginione."

Pewnie ich uprowadzili.

Było słychać strzały, dobijano rannych?

Podchodząc we mgle do lądowania na lotnisko Egelsbach

Skąd tam nagle ta mgła, bardzo podejrzane... To pewnie prowokacja, bo akurat teraz Maciarek łączy się Yarkiem. To nie może być przypadek.

Gramy w jednej grupie z Moskwą.

Było słychać strzały, dobijano rannych?

Nie można tego wykluczyć. Austriacy powinni zażądać powolania międzynarodowej komisji. My ze swej strony możemy podesłać Macierewicza i tego PiSowskiego eksperta - z zawodu cukiernika.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Nie można tego wykluczyć. Austriacy powinni zażądać powolania międzynarodowej komisji. My ze swej strony możemy podesłać Macierewicza i tego PiSowskiego eksperta - z zawodu cukiernika.

Masz jedną katastrofę więcej, tym razem zawinił Donald T., osobiście.

Expert od kolejnictwa wyznaczony przez niego na stanowisko ministra Sławomir N., puścił na czołowe zderzenie dwa pociągi tym samym torem.

Może to sabotaż dla odwrócenia uwagi od podpisania paktu fiskalnego kosztującego 6.5 mld euro?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.