Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Nie musisz nic gadać, wystarczy że będziesz trzymał czesterowi kozę :-). Gumiaki chyba masz? Jak nie to pożycz od Brudzińskiego. Ma jeszcze te zajumane kolegom ze szkoły.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

No dobra, a co napiszesz na temat opublikwanych dziś stenogramów MSZ i Centrum Operacyjnego?

Skąd się nagle wzięły?

I najważniejsze, czy ktoś wiedział że 10 kwietnia MSZ CO miał awarię systemu elektronicznego internetu?

Coraz ciekawiej, prawda Jaro?

Już nie wspominam błędów czasowych, bo dziś cały internet huczy na ten temat.

Aż tyle owoców wysłuchania brukselskiego.

Minister Sikorski brzytwy się chwyta.

Skąd wiedział przed katastrofą, że wszyscy zginęli?

A już ton i emocje tych rozmów, to oddzielna sprawa.

Rozmawiają sobie o najwiekszej katastrofie po 1945 r jak o tanim piwku z supermarketu, czy burakach.

Kogo Wy wybraliście do rządzenia?

Zgroza.

Przypominam że głosowałem na Palikota.

Odnosnie awarii internetu to świadczy jedynie o dziadowskich oszczędnościach (szczegółów nie znam).

Odnośnie czepiania się że nie mógł wiedzieć że zginęli to dla mnie jest przykład jezuickiej kazuistyki. Tak jak pisałem - widać było jeno pożar, popiół i zgliszcza a jeden z drugim mówi że pewności nie było. Pewnie nie było, ale jaki był margines błędu?

A pierdzielenie że wiedział przed katastrofa to zwyczajna chamska insynuacja w stylu Kaczyńskiego. Nie zdziwię się jak Sikorski zacznie za to pozywać do sądu. Jak chcesz możesz już teraz zająć sobie miejsce w kolejce.

Jestem Europejczykiem.

Bardzo słabiutko, oj słabiutko.

Nie za dużo tych awarii.

Coś Kolega słabo zna rygory, pod którymi powinny działać służby państwa.

Słowa ministra spraw zagranicznych Kolego Jaro, to STANOWISKO PAŃSTWA, a nie jakieś tam paplanie 3po3 jak mawiał nieodżałowany electro.

Awaria kamer na lotnisku pdczas wylotu, awaria łączy internetowych w Centrum Operacyjnym, awaria rejestratorów na wieży w Smoleńsku, źle to wygląda, szczególnie źle w związku z tymi dwoma wybuchami na pokładzie, oraz najnowszymi opracowaniami naukowymi, mozliwego rozkładu szczątków na Siewiernym, o brzozie, która nie miała prawa zatrzymać statku, oraz końcówce skrzydła, która, nawet jakby się urwała, to wylądowalaby w innym miejscu, itp.itd.

Jesteście zgubieni Jaro.

Za Ciebie ten sens widzą miliony rodaków, dla których istnieją wartości w życiu, ważniejsze od mamony.

Przypominam że głosowałem na Palikota.

Odnosnie awarii internetu to świadczy jedynie o dziadowskich oszczędnościach (szczegółów nie znam).

Odnośnie czepiania się że nie mógł wiedzieć że zginęli to dla mnie jest przykład jezuickiej kazuistyki. Tak jak pisałem - widać było jeno pożar, popiół i zgliszcza a jeden z drugim mówi że pewności nie było. Pewnie nie było, ale jaki był margines błędu?

A pierdzielenie że wiedział przed katastrofa to zwyczajna chamska insynuacja w stylu Kaczyńskiego. Nie zdziwię się jak Sikorski zacznie za to pozywać do sądu. Jak chcesz możesz już teraz zająć sobie miejsce w kolejce.

Przestań obnosić się z tym przekazem, już nie chce pisać o kolaboracji Janusza P., z Donaldem T., przecież widać to po głosowaniach w Sejmie.

To wsio rawno.

Jak ambasador Bahr mógł na podstawie widoku z 150 metrów we mgle o widoczności 200 m widzieć, że nikt nie jest ranny i nie potrzebuje pomocy?

Panowie o największej katastrofie w dziejach lotnictwa światowego, rozmawiają w napięciu psychicznym równym sytuacji przywiezienia kartofli, czy buraków, że trzeba je wyładować.

747 zniszczyła tobie życie,dopisz się do listy ofiar

i chwila wspomnień o bufonie .Możesz wytłumaczyć jak zajęcie dwóch krzeseł przez maleństwo podnosi prestiż prezydenta a nie czyni z niego publicznego idioty

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Każdy pętak wie, o kogo chodzi kiedy widzi się imię Stefan, w kontekście polityki wewnętrznej w Polsce.

nadal istotną różnicę w inicjałach Stefan S. i Stefan N. dostrzegam

jednak w twoich wpisach nic nie dziwi oczywiście poza sensem gdyby się pojawił

nareszcie cichy wyważony post,747 wielki postęp

Jeszcze nie wiadomo , zasilanie mogło paść , albo całkowicie sterownik , jeżeli tylko zasilanie to gdy podładuje to będzie co poczytać .

USA jak będzie miało interes w ujawnieniu prawdy, zrobi to, tak czy inaczej, prędzej lub później.

USA mają interes długi .

USA jak będzie miało interes w ujawnieniu prawdy, zrobi to, tak czy inaczej, prędzej lub później.

Nie mogę doczekać się rozmowy prowadzonej z pokładu samolotu poprzez telefon satelitarny , Jarka z Prezydentem RP Lechem Kaczyńskim poległym w nierównej walce z ruskimi .

raczej nadal tłumacz zastanawia się co prezydent wysyczał

To niech Amerykanie dadzą jedną kopię dla Jarka ( brat bliźniak zrozumie , ale czy nie będzie mataczył w " śledztwie " smoleńskim ? ), a drugą dla komisji , trzecią dla całego świata .

A tak z innej beczki.

Pamiętacie kto pierwszy mówił o Talibach w Klewkach i lotach CIA?

i go cała polska wyśmiała

Andrzej Lepper.

I go w końcu usunęli, bo za dużo paplał i wiedział.

A dziś nawet nikt k**wa słowem o nim nie wspomni.

Taka, tylko, drobna refleksja, niezależnie od tego czy go ktoś lubiał czy nie,

warto spojrzeć z innej strony czasem.

Miłej nocy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.