Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Już była taka teoria że wybuchły małpki które w sporej ilości zakupiła Kancelaria Prezydenta. Może gdyby wypito ich więcej nie byłoby wybuchu? A może wręcz przeciwnie, wybuchły opary w niedokładnie opróżnionych?

Powinna to wyjaśnić komisja Macierewicza.

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe, czy wybuchy były spowodowane, przez bombę wniesioną przez kogoś na poklad, czy była tam już od dawna?

O kolego nie doceniasz ruskich ( im o to chodzi , żeby durne Polaki mieli ich za prymitywów i debili technicznych ) .

Ruscy jeśli tylko chcą to spowodują detonację nawet np . wybiórczo w samochodach ) .

Bomb nikt nie wnosił , bomby są już zaaplikowane w ruskim paliwie ( ropie ) , nanotechnologia .

Tak , paliwo na końcówkach skrzydeł uległo detonacji . Ruscy tylko czujniki umieścili na końcówkach brzóz . Były tak ustawione , że nawet pułap samolotu był na 200 m i tak by zadziałały .

Sęk w tym że nasi piloci dali ruskim " alibi " i za nisko zeszli , teraz weź udowodnij że przyczyną było detonowanie końcówki skrzydeł .

fox

Tuskowatość z Ciebie wyłazi.............

A z Ciebie Pizdowatość ......... hahah hahaha.

Zobaczcie Czytelnicy, jak agenci drwią sobie z majestatu śmierci Prezydenta.

To są wyborcy tej władzy, która każe Wam płacić 6pln za litr paliwa.

To są wyborcy tej władzy, która każe Wam pracować do smierci.

To są wyborcy tej władzy, która uwłaszczyła się na wspólnym dobru a z Was zrobiła sobie bydło wyborcze.

Takim osobom jak

wladz

muls

Filut

dziadekwłodek

argus

Wojciech Iwaszczukiewicz

fox

toptwenty

Im zawdzięczacie serial o śp małej Madzi, zamiast recept "jak żyć" w kolonialiźmie i niewolnictwie.

To oni Was mamią autostradami na Euro 2012, że ukończą.

Oni są tylko po to, aby Was ograbić z marzeń o wolności.

Tyle strat, przez jednego człowieka.

Donalda T.

Piekło już czeka na niego, ale jeszcze przedtem ludzka sprawiedliwość nie pozwoli mu więcej cieszyć się z cierpienia innych, jak cieszył się podczas przyjęcia zwłok zabitego Prezydenta pewien człowiek w TV w oficjalnym przekazie.

Wszyscy widzieli.

Widziały gały co brały.

Ale wszystkich przebija Jaro 747

Ten wyborca wspomóg opcję rosyjską w Polsce.

Albo był naiwny, albo pragnie aby Jego paszport spoczywał w Urzędzie Bezpieczeństwa.

My Polacy musimy teraz cierpieć.przez takich "wspólbraci"

Ci, którzy wyjechali do Anglii, nie wracają otwierają tam firmy i normalnie żyją.

Jakie to wymowne.

Jestem zawiedziony , kuźwa , a gdzie Czester ?????

Czester

Jaka szkoda, że nie możesz się leczyć.

Idź kup trochę paliwa, albo odkręć gaz, daj zarobić Rosjanom, niech im się zwróci inwestycja w nanotechnologię.

Słyszałem dziś przelotem Kamińskiego u Olejnik i mówił "zamach". Coś obiło mi sie o uszy, że jakiś "specjalista" stwierdził, żę był wybuch w powietrzu. Macie jakiegoś linka, pośmiałbym się.

Jestem Europejczykiem.

Idź kup trochę paliwa, albo odkręć gaz, daj zarobić Rosjanom, niech im się zwróci inwestycja w nanotechnologię.

Ty jak zwykle nie rozumiesz się na polityce wewnętrznej i światowej , tylko powtarzasz jak papuga .

Nie trzeba odkręcać gazu , zechcą to i tak spowodują detonację .

Ruskie nie mają żadnego interesu w zlikwidowaniu mnie , Ciebie też , cieniutki Bolek jesteś , nie stanowisz Rosjanom żadnego zagrożenia . Co innego było zlikwidować Lecha Kaczyńskiego , podobno cały świat odetchnął i cieszył się , tak mówili Pisowcy .

Edytuję : Zdemaskowałem Cię , jesteś ruskim szpionem , w twoich żyłach płynie krew rosyjska , mongolska .

Twoje wpisy to tylko przykrywka do szpiegowania Polski na rzecz wywiadu rosyjskiego .

W końcu ktoś mnie zdemaskował.

Bardzo się cieszę.

Każdy może zrobić tylko to, na co mu się pozwoli.

Bezkarność, jest tym elementem, który pozwala na czynienie zła.

Tak pół świata odetchnęło, bo Polska jest nikomu niepotrzebna w skali geopolitycznej.

Potrzebne było za to zjednoczenie Niemiec.

Chiny coraz bogatsze, prowadzą własną strategię mocarstwową.

USA coraz trudniej utrzymywać porządek świata w ryzach oraz pozycję supermocarstwa.

Rosja coraz słabsza, potwór na glinianych nogach z bronią atomową w ręku.

Europa tzw, socjal rozdymany do granic, bez surowców i energii, bez białej ludności i bez innowacyjności zdechnie jak pies

W tej sytuacji aspiracje Polski są wbrew wszystkim.

To oczywiste, nie potrzeba takiego intelektu jak Twój czester, aby to wiedzieć.

Polska i inne kraje postsovieckie są rozrywane przez wpływy zewnętrzne, a te mają wspólny cel, kosić, ciąć kasę, wyciskać jak cytrynę, eksploatować jak tylko się da, tylko dla własnych celów strategicznych.

Wynarodowić rdzenną ludność, skłócić i zdemobilizować, zatrzeć tożsamość i ZAGARNĄĆ dla siebie wszystkie możliwości, jakie daje wielomilionowy rynek zbytu.

Tu jest zasób taniej siły roboczej dla tzw Europy, im gorzej, tym lepiej, bo ludzie będą wtedy ciężej pracować za mniejsze wynagrodzenie, aby się utrzymać,.

Cel wpływów rosyjskich jest oczywisty.

A co w tym dziwnego ?

Rosja coraz słabsza, potwór na glinianych nogach z bronią atomową w ręku.

Gwarantem pokoju na świecie .

USA coraz trudniej utrzymywać porządek świata w ryzach oraz pozycję supermocarstwa.

Każde mocarstwo zgnije od środka .

Polska i inne kraje postsovieckie są rozrywane przez wpływy zewnętrzne, a te mają wspólny cel, kosić, ciąć kasę, wyciskać jak cytrynę, eksploatować jak tylko się da, tylko dla własnych celów strategicznych.

Tak zawsze było i tyczy się do innych .

skłócić i zdemobilizować

Największy ferment to Jarek sieje .

Cel wpływów rosyjskich jest oczywisty.

A wpływ Polski na Biąłoruś ?

Bezkarność, jest tym elementem, który pozwala na czynienie zła.

Tyczy to się do całej ludzkości .

jakie daje wielomilionowy rynek zbytu.

Polacy sami się wyeliminowali .

Edytuję :

Przecież jesteś za nie dzieleniem narodu .

Dzisiaj serwują libacje w BOR i ABW, w towarzystwie rosyjskich służb, na dzień przed katastrofą.

Po katastrofie też były libacje, czy w jednej z nich uczestniczył następca tronu i pierwszy minister?

Polska już jest w rosyjskiej strefie wpływów.

Nie wiem, czy za naszego życia uda się nam z tego wyplątać.

10 04 2010 to jedna z najczarniejszych dat w historii Polski.

Macierewicz ma problem. Komu ma wierzyć?

Jeżeli Polska interesowałaby kogo kolwiek byłoby międzynarodowe śledztwo.

Jednak nikt się nie spieszy do niego.

Rosja jest potrzebna tzw Europie, aby ta zdychała w dłuższych konwulsjach.

Po katastrofie też były libacje, czy w jednej z nich uczestniczył następca tronu

Zawsze wiedziałem , że Lech Kaczyński był królem .

10 04 2010 to jedna z najczarniejszych dat w historii Polski.

Były czarniejsze dla całego narodu , ot zwykła katastrofa lotnicza , z tym że prawdopodobieństwo występowania katastrof lotniczych na świecie z prezydentem jest małe , ale jednak zdarza się , fizyki nie oszukasz , można tylko zmniejszać te prawdopodobieństwo , rozumnie wykorzystywać np . ciążenie ziemskie do sprowadzenia bezpiecznie pasażerów na ziemię .

747 gdyby nie ilość osób wierzących w sterowane konfabulacje byłoby śmiesznie a zaczyna być strasznie.Mija drugi rok i sk***ysyn prezes nadal ujeżdża brata przez siebie na śmierć wysłanego.

w twojej sterowanej głowie nie tylko wybuchy dostrzegam.

chcesz sk...synowi żerującemu na tragicznej śmierci brata pomagać twoja nędzna sprawa.Mnie nie mieszaj w socjotechnikę z trupami

P.S.

za 100 zł. znajdę świadka który widział prezydenta wysiadającego przed brzozą z lecącego samolotu

Musiałbyś mieć to na video.

No i jeszcze jak schody podjeżdżają.

P.S.

Najwieksza katastrofa niewyjaśniona, pietrzą sie pytania o libacje i inne, a Ciebie to ziębi.

Wstydź się.

nie ja ciebie spłodziłem

bez podobnie do Ciebie walniętych sk***ysyn nie żerowałby na tragicznej śmierci brata.Zamiast konferencji z dziennikarzami spotykałby się z lekarzami

P.S.

Najwieksza katastrofa niewyjaśniona...

Przecież rozwiązanie jest proste i sam to wiesz. Zacytuję twój wpis:

"Tylko Bóg posiada moc dokonania zrządzenia losu, aby tak się stało."

wladz

Musisz bardzo cierpieć.

Bardzo proszę pozostałych Kolegów z forum o sympatyczne mysli, pełne uzdrawiającej energi, kierowane do Kolegi wladza.

Filut

Bez komentarza.

wladz

Musisz bardzo cierpieć.

Bardzo proszę pozostałych Kolegów z forum o sympatyczne mysli, pełne uzdrawiającej energi, kierowane do Kolegi wladza.

rodziców przeprosiłeś czy masz im za złe ,że żyjesz ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.