Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Lech Kaczyński czyta Twoje posty Jaro.

Macham mu ręką. On daje mi jakieś znaki. Chyba to opiszę i prześlę Antkowi do analizy. Może wezmą mnie na następną imprezę do Brukseli, kto wie?

Jestem Europejczykiem.

Podejdź do komisji A.Macierewicza i przedstaw im swoje wyjaśnienia, ucieszą się, zakończy to ich pracę.

Niewątpliwie.

Praca nie skończy się z prostego powodu , za każdy dzień pracy komisji , " szeregowy członek " dostaje z 200 --- 300 PLN ( nie pamiętam dokładnie ) .

Ot i cała prawda w dochodzeniu do prawdy przez darmozjadów , a o zamówieniu politycznym Jarosława nie wspomnę, tylko Jarek może wsadzić na swoje listy wyborcze Antka , na miejsce jakie zechce .

czester

Tylko Ciebie tu brakuje z Twoimi bezcennymi osądami.

Hołdujesz ślepo zasadzie, że wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, wiesz kto na to wpadł?

A ja myślałem, że to zasada prezesa, która przyświeca pracom komisji Antka Bombowca.

Antonii Macierewicz wraz z swą komisją, zespołem parlamentarnym jest jedynym ciałem, pragnącym i czyniącym to, skutecznie wyjaśnić przyczyny tragicznych zdarzeń mających miejsce w Smoleńsku 10 04 2010 roku.

Poszukaj sobie w sieci najnowszych opracowań tego zespołu, a nie będziesz zawiedziony ich treścią.

Pozdrawiam

Wesołych Świąt

Antonii Macierewicz wraz z swą komisją, zespołem parlamentarnym jest jedynym ciałem, pragnącym i czyniącym to, skutecznie wyjaśnić przyczyny tragicznych zdarzeń mających miejsce w Smoleńsku 10 04 2010 roku.

Poszukaj sobie w sieci najnowszych opracowań tego zespołu, a nie będziesz zawiedziony ich treścią.

Pozdrawiam

Wesołych Świąt

Piękne, szczególnie to ciało.

A umiesz po polsku to napisać?

Podaj mi wzór, jak Ty skłonny byłbyś sformułować tą treść.

Bardzo proszę!

Do tego, jesli pragniesz polemizować, a zakładam że chcesz czynic to na gruncie faktów, a nie zmysleń, dobrze by było, żebyś jednak zapoznał się na poziomie potrzebnych szczegółów z tymi opracowaniami zespołu.

Podaj mi wzór, jak Ty skłonny byłbyś sformułować tą treść.

Bardzo proszę!

Przyglądaj się temu jak ja piszę. Przyglądaj się jak piszą inni koledzy. I ucz się.

Ty byś chciał, żeby inni odwalali za ciebie całą robotę.

Zupełnie jak jakiś prezes, dla którego zrobienie zakupów w osiedlowym sklepie jest wydarzeniem na miarę kampanii napoleońskiej.

Filut

Jeszcze Pan Prezes Jarosław Kaczyński przeczyta Twój post do mnie i odbierze jego treść, jako informację o zagrożeniu swej pozycji politycznej w Polsce.

Pan stawia się przed imieniem i nazwiskiem, a nie przed tytułem. Reszta ujdzie.

To jeszcze powiedz , że Ty bezgranicznie wierzysz w to i kierujesz się wiedzą , a nie wyobraźnią .

Co innego, jak się do kogos zwracamy, a co innego, kiedy o kimś mówimy.

Panie Prezesie... -

Proszę Księdza... -

Wasza Wysokośc...

Ale nie - Pan Prezes J.K.

Co innego, jak się do kogos zwracamy, a co innego, kiedy o kimś mówimy.

Panie Prezesie... -

Proszę Księdza... -

Wasza Wysokośc...

Ale nie - Pan Prezes J.K.

ok oczywiscie, zartuje przeciez

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Język jest dla mnie i innych, a nie ja jestem dla języka.<br />

<br />

Poprawność to sprawa umowna, zazwyczaj większości, choć nie zawsze.<br />

<br />

Dziś uznaje się za poprawne to, kiedy indziej uzna się tamto.<br />

<br />

Dziś wyśmiewa się wiele rzeczy, za które być może kiedy indziej, trzeba będzie udać się do zakładu, aby odpocząć.

coraz bardziej doceniam pewna starozytną demokracje która wysyłała niektorych uznanych polityków na darmowe wakacje do Persji

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Głąb, to głąb. Wczoraj, dziś i jutro.

Można powiedzieć: teraz i zawsze.

Nie chcę trafić do lekarza, który umie leczyć tak jak 747 umie pisać.

"Dziś wyśmiewa się wiele rzeczy, za które być może kiedy indziej, trzeba będzie udać się do zakładu, aby odpocząć."

747 nie bój się na zapas, za brak umiejętności pisania po polsku nie zamykają w zakładzie dla obłąkanych ani innym "wypoczynkowym".

Pan Ksiądz jest równie poprawne jak Pan Prezes

no nie do końca

po pierwsze nie ma formy Pani Ksiądz a jest forma Pani Prezes . "Pan Ksiądz" to masło maślane innemi słowy

a po drugie forma "Pan Ksiądz" jest świadomym lekceważeniem osoby co wyrażone publicznie świadczy o buractwie zwracającego się. Coś ala rewolucyjne obywatel Capet na króla Francji.

idąc za dalszym przykładem , posłanka Grodzka mówiąc do o. Rydzyka per "Pan Ksiądz" nie powinna się zżymać, że ktoś do niej powie per "Pan" .

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

idąc za dalszym przykładem , posłanka Grodzka mówiąc do o. Rydzyka per "Pan Ksiądz" nie powinna się zżymać, że ktoś do niej powie per "Pan" .

To dyrektor rozgłośni jest kobietą ?

A kto go tam wie? Ociec derektor/Matula derektora - jeden ganzegal

czytam i mnie na sentymenty wzięło i wspomnienia

kolega ze studiów miał taką zasadę, że jak nie ma się nic do powiedzenia to trzeba robic z siebie debila , po jakimś czasie i tak zapamiętają samą aktywność

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Capi od ciebie wazeliną.

Przeszkadza Ci? Mnie nie przeszkadza, jak włazisz bez wazeliny hierarchom w otwory.

czytam i mnie na sentymenty wzięło i wspomnienia

kolega ze studiów miał taką zasadę, że jak nie ma się nic do powiedzenia to trzeba robic z siebie debila,

A jak się ma?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.