Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

dlatego ja nawet nie zaczalem.

a tedzik dał rade.

tedzik calego ulisesa na jednym wdechu.A na koncu zamyka ksiazke ze slowami....nic nie zrozumialem.Po tygodniu czytania....jednego zdania.

muls

Dobrze by Ci zrobiło jak byś 747 nogi mogł umyć,wprawdzie już po W.Czwartku,ale to by dobrze zrobiło,Twojej niepokorności...to takie odpowiedzenia na Twój własny,kłopot,wątek" jak żyć",również.

Nie chwaliłbym się publicznie, Kolego muls, że nie potrafię przeczytać jednego zdania.

Napisałem tylko jedno, aby nie drażnić Szanownych Kolegów, rozdymanym elaboratem, jak uczynił to Donald T., podczas pierwszego swego expose.

Jakie przyniosło to dla Polski konsekwencje, wiemy dziś po pięciu latach zastoju i cofania się pod skrzydła Rosji.

Nawet rozpaczliwa prośba Radosława S, aby to Niemcy nami władały, byle nie Rosja, zostały bez echa, mimo, że Gazeta Wyborcza pisała - cała Europa mówi Sikorskim.

Kopniak w tyłek musiałbyć bardzo bolesny.

Żal mi Was.

Jesteście skończeni.

Nie chwaliłbym się publicznie, Kolego muls, że nie potrafię przeczytać jednego zdania.

Napisałem tylko jedno, aby nie drażnić Szanownych Kolegów, rozdymanym elaboratem, jak uczynił to Donald T., podczas pierwszego swego expose.

Jakie przyniosło to dla Polski konsekwencje, wiemy dziś po pięciu latach zastoju i cofania się pod skrzydła Rosji.

Nawet rozpaczliwa prośba Radosława S, aby to Niemcy nami władały, byle nie Rosja, zostały bez echa, mimo, że Gazeta Wyborcza pisała - cała Europa mówi Sikorskim.

Kopniak w tyłek musiałbyć bardzo bolesny.

Żal mi Was.

Jesteście skończeni.

Przyjmujemy Twoją dymisję po raz drugi. Też bez żalu.

Jarosław Kaczyński: mam poczucie, że Lech Kaczyński został zamordowany

O , to Jarosław kieruje się wyobraźnią , a nie wiedzą w wyjaśnianiu katastrofy lotniczej .

Ciekawe , czy Jarek ma przeczucie , że znów przegra wybory ?

Ja mam przeczucie, że nie ma kto ponieść Twoich kosztów leczenia psychiatrycznego

Zamiast na tacę i dla dyrektora rozgłośni daj Czesterowi trochę środków do życia .

Znasz z autopsji, ile to kosztuje ????? :)))

Obawiam się że i pana profesora nie będzie stać, ponieważ roczna światowa produkcja tego leczniczego specyfiku wynosi całe 100 gram.

Obawiam się że i pana profesora nie będzie stać, ponieważ roczna światowa produkcja tego leczniczego specyfiku wynosi całe 100 gram.

Testowali na Tobie to lekarstwo , no i jak działa ?

Wdrążą do masowej produkcji , to potanieje .

warto przytoczyc slowa prof.Hartmana Jacka..ze prawda to przywilej ELIT, mimo dostepu do niej w kazdej biblotece za darmo.Tak wiec zostawmy reszcie , przywilej taplania sie w malej prawdzie z... uwarzam rze za 1,50zl...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zaczyna się....

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

warto przytoczyc slowa prof.Hartmana Jacka

Jacka czy Jana ?

Ukryta Zawartość

zaczyna się....

anteny nastawione na czerską, mozna zacząć kolejny dzień odbierania wskazówek :D

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

swoja drogą nie ma info ile osób było pod pałacem prezydenckim , zdjęcia jakieś takie z poziomu chodnika pokazywane

rozumiem więc,że chyba dużo

Polacy mają dość katastrofy smoleńskiej -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . 2/3 z nas nie zamierza w żaden sposób nie obchodzić drugiej rocznicy śmierci 96 osób.

Zdecydowanie nie: 36 proc., raczej nie: 29 proc., a zdecydowanie tak: 4 proc.

bartuś naród katastrofę i ciebie w dupie ma .Taka jest prawda

Ukryta Zawartość

wladz

A Ty się wypowiadasz jako obserwator z zewnątrz,czy jako jeden z nas,Jężeli przyjąć ten drugi przypadek,to proszę się nie wypowiadać,bo obrażasz moje odczucia i wielu Polaków,myślących prawdziwie po Polsku!Nie przypisuj sobie panaceum na zrozumienie prawdy o Narodzie!Kategorycznie się sprzeciwiam,takim formom wypowiedzi,dajesz dowód swoim manipulacjom!

Zdecydowanie nie: 36 proc., raczej nie: 29 proc., a zdecydowanie tak: 4 proc.

czyli 31 % raczej tak

czyli 60 % jest "raczej" czyli w kazdej chwili może być i raczej nie i raczej tak

a pozatym "nie mam zamiaru obchodzić " nie oznacza "mam to w dupie"

Ja jako Polak Prawdziwy, z Dziada Pradziada i z Baby Prababy mam dość tego włóczeniem trupów po politycznym majdanie. Jak kogoś to bawi to trudno ale niech nikomu nie wmawia że nekrofilia to patriotyczny obowiązek.

Jestem Europejczykiem.

Ja jako Polak Prawdziwy, z Dziada Pradziada i z Baby Prababy mam dość tego włóczeniem trupów po politycznym majdanie

to samo katyń, i te łagry, i te wszystkie groby tych z Wujka i tych z Radomia ?

Prawda jest taka , że jakby te ekshumacje i to wszystko miało udowodnic wine bezsprzeczną jarosława a wymierzone by było w piś to być był za

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.