Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Kto wg Ciebie jest w Polsce autorytetem, w kraju zaprojektowanym przez wszystkich, tylko nie przez suwerena czyli naród, który jest zmuszony płacić na swoich samozwańczych projektantów podatki?

Afera w PSL min Sawickiego mówi Ci coś, gdzie jest CBA?

Niewolnicy.

747 problemem brak poczytalności osoby kierującej sejmową komisją , byłego wiceministra obrony narodowej i likwidatora WSI.... autorytetu niezależnych

Poczytalność Donalda T, Grzegorza S., Jarosława Gowina, Janusza P., Bronisława K., masz ustaloną?

Co, nie walczą między sobą, kto wyrzucił i przeczołgał Pana Grzegorza Schetynę, kumpla pana Sobiesiaka, ojca córki, która obcuje z Marcinem Rosołem, który dobrze zarabia.?

Co to jest za towarzystwo?

Nie słyszałeś ich zeznań podczas przesłuchania przez sejmową komisję nadzwyczajną?

Antonii Macierewicz urósł do potęgi zagrażającej pozycji szefa PiS.

Co w tym dziwnego, prowadzi śledztwo w najważniejszej dla Polski sprawie od czasu zakończenia II wojny światowej.

To normalne że ta sytuacja wywindowała go tak wysoko.

Jarosław Kaczyński stosuje prewencyjnie zabiegi typowe dla świata polityki, jakie używa się w walce o władzę.

A Rokita to co?

Jest premierem s Krakowa jeszcze Polskiego?

Czy jego przyjaciel mu podziękował?

A Gowin dostał ultimatum, czy nie?

To przestań się czepiać walce frakcyjnej w ugrupowaniu pro polskim.

SKL wcisnął tutaj, prawda, do Warszawy, do centrali z dziesięć co najmniej osób na stanowiska, wiesz, takie co nic nie robią. Siedzą tacy i nic nie robią. I mamy wielu w terenie wicedyrektorów. I to niby poszło, że to Platforma, a to właściwie była nie Platforma, tylko z PiS-u. Bo SKL wiesz jak startuje? Zagórski z PiS-u, Oksiuta z Nysy z PJN, a niektórzy z list Platformy. Więc oni po wszystkich możliwych opcjach. I teraz niektórzy z wciśniętych do agencji to są, to są z PiS-u, nawet nie z PJN - mówi Łukasik.

Dobre.

Teraz być może masz odpowiedź dlaczego Pan Poseł Antonii Macierewicz chciał powstawiać swoich ludzi na swoim terenie, może chciał wyczyścić podobny stan, do opisanego przez Ciebie .

Duda rewolucjonista dokona w Polsce przewrotu na miarę Solidarności 80.

Koalicja PO-PSL jest kryształowo czysta.

Interesuje ich tylko dobro publiczne naszego państwa.

Mam nadzieję że następny próg wyborczy będzie za wysoki.

farbowane pisioraki

Moderacja

Proszę chociaż zagrozić banem użytkownikowi jawnie obraźliwie odnoszącemu się do frakcji politycznej w Polsce.

SKL wcisnął tutaj, prawda, do Warszawy, do centrali z dziesięć co najmniej osób na stanowiska, wiesz, takie co nic nie robią. Siedzą tacy i nic nie robią. I mamy wielu w terenie wicedyrektorów. I to niby poszło, że to Platforma, a to właściwie była nie Platforma, tylko z PiS-u. Bo SKL wiesz jak startuje? Zagórski z PiS-u, Oksiuta z Nysy z PJN, a niektórzy z list Platformy. Więc oni po wszystkich możliwych opcjach. I teraz niektórzy z wciśniętych do agencji to są, to są z PiS-u, nawet nie z PJN - mówi Łukasik.

Przecież mówił Stasiński że to PiS rządzi w Polsce, narzuca tematy, teraz się okazuje że ma swoich ludzi na stołkach.......

wladz

Byłeś ostatnio w Smoleńsku, wiesz jak jest tam obecnie zapuszczony teren największej tragedii Polaków?

Zapomnienie jest celem obecnej ekipy, zamilczenie tematu, tylko tyle się robi, czyli nic.

Moderacja

Proszę chociaż zagrozić banem użytkownikowi

Nie życz drugiemu...

Swoją drogą to zasczyt jeśli sam pan Redaktor kilku fakultetów grozi banem:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jestem na urlopie.

Właśnie wróciłem Badacsony, u Orbana benzyna po 6,30.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Orban sprząta po lewakach.

Jak Jarosław Kaczyński będzie sprzątał po T., [...]

Jak na razie, wiele jest jeszcze do posprzątania po kaczym po....e, przez te dwa lata zapuściłl kraj gorzej, niż Augiasz swoją stajnię :)

Takich wypowiedzi właśnie jak pańskich, panie profesorze, brakuje najbardziej.

Dotkliwa to strata dla obozu patriotycznego, że coraz mniej jest tego typu głosów.

Szczególnej mocy pańskie słowa pisane nabierają dziś, kiedy już wiadomo co dzieje się w PSL.

pardon ale pogubielem sie..Slyszalem o katastrofie smolenskiej we mgle ale ostatnio slysze o jakiejs innej i mam pytanie.Czy tam sie zabilo dwoch prezydentow czy dwa razy zabijali...jednego???

A kto pił?

Załóż komisje śledczą może się dowiesz

Jak na razie, wiele jest jeszcze do posprzątania po kaczym po....e, przez te dwa lata zapuściłl kraj gorzej, niż Augiasz swoją stajnię :)

Tusk wieksze spustoszenie Ci zrobił na pewno nie w stajni.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Mnie do tego komisja nie potrzebna, Ty dociekasz, nie ja przecie.

Jedno nie jest pewne...czy była to tylko stoliczna.

Pozwalam sobie wkleić z netu bo wyjątkowo mnie rozbawiło:

"Jakieś dwa miesiące temu zadzwonił do "Szkła Kontaktowego" pewien pan, który, zniesmaczony ignorancją prowadzących, streścił im (i widzom, ma się rozumieć) najnowszy artykuł z prasy brukowej (określającej się jako niezależna od rozumu), jakiegoś ND czy GP. Artykuł ten opisywał mrożącą krew w żyłach historię o tym, jak to 17 ocalałych z katastrofy smoleńskiej doduszali oficerowie BOR-u. Nie pamiętam już, czemu nie użyli broni, a pan pewnie wspominał. I w związku z tym mam trzy pytania do p. Migalskiego: czy Pan by chciał, żeby ci biedni posłowie Pisu pojechali na miejsce katastrofy i tam zostali uduszeni przez tychże borowców?! I to po sutym obiedzie?! A pomyślał Pan o tych biednych borowcach, którzy by musieli udusić jeszcze setkę osób?! Przecież to musi być straszny wysiłek, tym bardziej, że słynni z odwagi posłowie Pisu pewnie by dzielnie walczyli, tym bardziej, że po takim obiedzie ucieczka nie wchodziła w grę. I czy pomyślał Pan o Polsce (która jest najważniejsza!)?! Czy ten kraj nieszczęsny by zniósł kolejny cios po - męczeńskiej śmierci Prezydenta Tysiąclecia jeszcze stratę Pana Antoniego?!"

autor: demetria11

Jestem Europejczykiem.

[...]

Tusk wieksze spustoszenie Ci zrobił na pewno nie w stajni.

Mafia peeselowska, o której dziś głośno za sprawą taśm, zainstalowała się na ciepłych stołeczkach już dawno, jeszcze przed nastaniem rządów Tuska - w czasach niegdysiejszej koalicji z lewicą. No i jakoś dziwnie pisowska ekipa nie kiwnęła najmniejszym paluszkiem, by coś z tym zrobić. Za to pismafia przez swoje cebea ścignęła własnego koalicjanta (nieskutecznie zresztą) za niepomiernie mniejsze sprawki.

Toute proportion gardée - ekipa Tuska też ma swoje za uszami, ale pisiory w tej kwestii dały d... znacznie bardziej. W innych zresztą także.

jesli chodzi Macierkę to niestety wina leży po stronie rządu, dali pole do dociekań, manipulacji ale i słusznych pretensji.

Dlaczego się dziwisz. Najpierw zrobili syf a później zdziwieni, że ktos im to wytyka.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

O katastrofie smoleńskiej z innej perspektywy http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=zbNYhzGdwjs&NR=1

Oczywiście perspektywa ta jest o tyle szeroka, że obejmuje swoim zasięgiem inne aspekty, a ważne o tyle, o ile umożliwiają obecnemu prezydentowi i rządowi (sejmowi) wprowadzać dla Polski, a zwłaszcza jej Obywateli, niekorzystne ustawy.

Ustawy, których wprowadzanie wymusza przynależność do UE i ONZ, a których pochodzenia należy doszukiwać się w WHO.

To ciąg zdarzeń, dobrze przemyślanych, wyreżyserowanych i przeprowadzonych.

jesli chodzi Macierkę to niestety wina leży po stronie rządu, dali pole do dociekań, manipulacji ale i słusznych pretensji.

Dlaczego się dziwisz. Najpierw zrobili syf a później zdziwieni, że ktos im to wytyka.

Ja się nie dziwię Antkowi. Ja się dziwię Tobie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...) Najpierw zrobili syf a później zdziwieni, że ktos im to wytyka.

To prawda! Zgadzam się z tą opinią. Zarzucają to samo nawet przychylni rządowi Tuska komentatorzy, których można posłuchać w Tok FM.

Donald T, superstar!

tak świat funkcjonuje od tysiącleci a dopiero spostrzegłeś ?

Wiedziałem to od dawna.

To prawda! Zgadzam się z tą opinią. Zarzucają to samo nawet przychylni rządowi Tuska komentatorzy, których można posłuchać w Tok FM.

Dobro zawsze wygrywa zło.

Ja się nie dziwię Antkowi. Ja się dziwię Tobie.

W ogóle jesteś zdziwiony ogólnie, świadczyłoby to o tym, że jesteś łatwy w obróbce przez propagandę jedynie słuszną , obowiązująca..

Zło czai się wszędzie, w spółkach skarbu państwa, jest go wiele, w instytucjach rządowych odpowiedzialnych za organizacje wizyty w Katyniu również.

tak świat funkcjonuje od tysiącleci a dopiero spostrzegłeś ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.