Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Nie poczujesz opadania, jeśli odbywa się ono w jednostajnym tempie i nie masz odniesienia wzrokowego.

O właśnie , gdy jedzie się samochodem ze stałą prędkością to nie czuje się prędkości , oczywiście przy zamkniętych oczach .

Tu nie ma o czym pisać.

Jaki zamach ????

Ruscy gdyby mieli to zrobić ( pytanie na co im taki problem ) to zrobiliby to idealnie.

Oni maja wprawę.

Ś.P. Lech Kaczyńskie nie był ( niestety ) wielkim politykiem ani strategiem.

Strategiem to jest Wezyr i wieczny czekista AM.

Żaden rząd lewy czy prawy miałby olbrzymie problemy logistyczno/prawne w takiej sytuacji gdzie samolot z dowództwem i prezydentem jak i członkami rządu ulega wypadkowi.

Niestety na grobach 96 ludzi Wezyr i PiSlamy niszczą pamięć.

Zobaczycie , nawet jak na 100% będzie potwierdzone to że był to wypadek ,niezaleznie z czyjej strony to i tak PiSlam będzie walił głupa że to morderstwo.

Smutne.

Najpierw nad opadającym, a później nad wznoszącym się gruntem. Nie poczujesz opadania, jeśli odbywa się ono w jednostajnym tempie i nie masz odniesienia wzrokowego.

Piloci Air France też tego nie czuli, a lecieli cały czas, przeciągniętym samolotem, w dół.

Umysł ludzki potrafi płatać niezłe figle - warto poczytać o katastrofie Flash Airlines lot 604.

Pamiętaj, że oni lecieli w końcowym fragmencie nad wznoszącą się powierzchnią jaru nad, którym wcześniej przelatywali.

Autopilot był ustawiony na 8m/s jeśli dobrze pamiętam.

GM

No tak, ale jakim cudem ich to nie zastanowiło??? Wysokości zmieniają sie o 10m co pół sekundy i nikogo to nie zastanawia? Przeciez mają osobno miernik prędkości opadania a ten parametr oprócz wysokości był wtedy najwazniejszy.

Jak dla mnie piloci byli totalnie zafiksowani na lądowaniu i lekceważyli wszelkie możliwe sygnały że coś idzie nie tak jak powinno.

Jestem Europejczykiem.

Jak dla mnie piloci byli totalnie zafiksowani na lądowaniu i lekceważyli wszelkie możliwe sygnały że coś idzie nie tak jak powinno.

Wiesz ze to wygodne ale nie koniecznie sluszne rozumowanie.

Dlatego dopuszczam mozliwosc ingerencji w zapisy czarnych skrzynek. Jak dla mnie "kurwowanie" powinno pasc kilka sek wczesniej....

Wiesz ze to wygodne ale nie koniecznie sluszne rozumowanie.

Dlatego dopuszczam mozliwosc ingerencji w zapisy czarnych skrzynek. Jak dla mnie "kurwowanie" powinno pasc kilka sek wczesniej....

To zalezy jaki masz temperament. Tak powaznie...absurdalny argument...

Tylko przez kogo i po co?

Te wszystkie teorie nie trzymają się kupy. Najpierw byla sztuczna mgła, falszowanie GPSa, kontrolerzy i co cam jeszcze. Okazało sie mało to mamy pancerny bombowiec, brzozę niebrzozową a na koniec jakby tego wszystkiego było mało wybuch. No jednak mało, dwa wybuchy.

Jestem Europejczykiem.

To zalezy jaki masz temperament. Tak powaznie...absurdalny argument...

Ale wez na logike...lecisz we mgle...mleko absolutne...nagle ze "bezpiecznych" 100m zaczyna Ci nawigator szybko dyktowac 90 80 70....przedtem non stop PULL UP slyszysz...

Jakies "co jest ku.wa" albo podciagaj albo ... cokolwiek innego powinno byc nagrane.

A oni do 20m grobowa cisze maja....

Juz kiedys to pisalem i powtorze sie: a moze oni mysleli ze sa nad pasem i po kozacku na szczura przyziemia. A zamiast asfaltu zobaczyli drzewa?

Dlatego te k**wa przy 20m sie pojawilo...

Ale wez na logike...lecisz we mgle...mleko absolutne...nagle ze "bezpiecznych" 100m zaczyna Ci nawigator szybko dyktowac 90 80 70....przedtem non stop PULL UP slyszysz...

Jakies "co jest ku.wa" albo podciagaj albo ... cokolwiek innego powinno byc nagrane.

A oni do 20m grobowa cisze maja....

Juz kiedys to pisalem i powtorze sie: a moze oni mysleli ze sa nad pasem i po kozacku na szczura przyziemia. A zamiast asfaltu zobaczyli drzewa?

Dlatego te k**wa przy 20m sie pojawilo...

w sumie ciekawa rzecz zauwazyles bo sam do niej nie przywiazywalem wagi, ale tak czy siak wracamy do pkt wyjscia czyli zlego podania polozenia, bo faktycznie jak by cos bylo nie tak wczesniej to k***a by sie wymknelo

Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk

Gość stary bej

(Konto usunięte)

ok, zostało na tyle dużo wyciętych wpisów przez francę (zgłosiłem stronniczość do SITE) że nie ma co już dalej pisać w tym i innych tematach ma Bocznicy.

Chłop popił i widać mu się w głowie poprzestawiało.

No ciekawa....

Popatrzmy dalej :

6:40:42 dostaja informacje 2 na kursie i sciezce czyli 2 km od progu pasa

6:40:44 nawigator podaje 100m wysokosci

Leca i szukaja "bramki" czyli dwoch szperaczy ktore okresla ich polozenie

Mija kilka sek

6:40:50 Nic nie widac?

6:40:52 Odchodzimy....

W tym samym momencie nawigator zaczyna liczyc w dol....

6:40:55 jest nieodczytany dzwiek ale dopiero przy

6:41:03 mamy "Kmac"

w 10 sek ziemia im sie zbliza o 100m a oni jak by herbatke pili....

I jeszcze jedno

6:40:42 pada info 2km od progu pasa...Tutka z predkoscia 270km/h robi 1 km w ok 13 sek....widac to w stenogramach

Koniec nagrania to 6:41:07

Mamy 25 sek lotu...

to prawie 2 km

A oni rozwalili sie na 1 km przed pasem

Powinni sie rozsmarowac na plycie lotniska....

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Miejscowe zbanowanie mnie przez frantza , nie skutkuje, jak widać, banem rozległym, na inne tematy.

W innych tematach jeszcze mogiem* pisać.

Robert, próżne Twe wysiłki.

Rozkład RP datuje się na 45 rok.

Ruscy wyszli z kraju, a jednak nie wyszli.

Szpiony zostały.

WSI rozłożone przez Macierewicza gdzie się podziały ?

Przecież ci ludzie dalej funkcjonują w RP.

A kto miał kontakty z tymi służbami ? - żyrandol vel hrabia.

Jeśli już, to zamach był zrobiony przez ludzi z WSI, a nie ABW.

W ich zastępach siedziało dużo czerwonej hołoty, zdolnej mordować na rozkaz.

A skoro WSI było wcześniej, (przed katastrofą rozwiązane) to komu na tym zależało ?

W tej grze był również i zamordowany Zielonka.

Przecież to jest gra o wpływy z gazu i ropy z łupków, a to są niewyobrażalne wpływy, i pieniądze.

Ale najważniejsze są zawsze wpływy, gdyż wpływy wiążą się z kontrolą.

To gra Polski o uniezależnienie się od strony radzieckiej, głównie.

Ile za ten gaz płaci RFN, a ile Polska ? - zobaczcie sami, a będziecie zdziwieni.

Kaczyński swoja polityką był przeszkodą na drodze pojednania pomiędzy Niemcami a Rosją.

Gazociąg poszedł po dnie Bałtyku, blokując nasze statki, ale umowa obie strony obowiązuje, a nas ma w dupie.

Tragedia smoleńska jest następstwem polityki, polityki bandytyzmu i wszechogarniającej wszystko korupcji i mafii.

Naprawdę, w przypadku naszej rzeczywistości musiał by zaistnieć CUD, aby wszystko wróciło na ludzkie normy.

Optowałem za tym, aby Polska była landem niemieckim (i też dostałem bana), ale właśnie dlatego, aby nas nie ruszył sowiet.

Abyśmy w sile zjednoczeni z Niemcami byli nienaruszalni.

Śląsk od dawna walczy o autonomie, i zupełnie niepotrzebnie.

Dajmy się zjednoczyć,ale nie na zasadach hitlerowskich, a będzie dobrze.

Chyba za te hitlerowskie ciągoty byłem poniewierany.

Ja nie szerzę propagandy III rzeszy, to przecież inne realia.

Jaro

Cały internet huczy o kolejnej prowokacji medialnej, tym razem w RFN.

Prawdopodobnie w krwi coś było u weekendowego samobójcy.

Robi się coraz ciekawiej.

Chcesz aby upublicznić twoje imię i nazwisko, oraz adres zamieszkania ?

Moje? Przepraszam - a po ch...? Oczywiście możesz spróbować ale obawiam się, że to podpada pod ustawę o chronie danych osobowych.

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Moje? Przepraszam - a po ch...? Oczywiście możesz spróbować ale obawiam się, że to podpada pod ustawę o chronie danych osobowych.

No pewnie że podpada. ale w końcu przestaniesz kozaczyć.

Przecież nikt nie ma nic za uszami, co nie ? ;-)))

Chcesz się publicznie sprawdzić ?

No pewnie że podpada. ale w końcu przestaniesz kozaczyć.

Przecież nikt nie ma nic za uszami, co nie ? ;-)))

Chcesz się publicznie sprawdzić ?

Alez proszę bardzo, dawaj. Nie robię z tego jakiejś wielkiej tajemnicy. Juz kilku popaprańców mnie straszylo ale dyskretniej.

Jestem Europejczykiem.

Do jasnej cholery, odnieś się do mojego wpisu!

Niemcy podgryzają Donalda Tuska, na spółkę z Rosjanami, co ten człowiek najlepszego narobił?

Niby do czego? Ale o so chozzi???

Jestem Europejczykiem.

Miejscowe zbanowanie mnie przez frantza , nie skutkuje, jak widać, banem rozległym, na inne tematy.

W innych tematach jeszcze mogiem* pisać.

Robert, próżne Twe wysiłki.

Rozkład RP datuje się na 45 rok.

Ruscy wyszli z kraju, a jednak nie wyszli.

Szpiony zostały.

WSI rozłożone przez Macierewicza gdzie się podziały ?

Przecież ci ludzie dalej funkcjonują w RP.

A kto miał kontakty z tymi służbami ? - żyrandol vel hrabia.

Jeśli już, to zamach był zrobiony przez ludzi z WSI, a nie ABW.

W ich zastępach siedziało dużo czerwonej hołoty, zdolnej mordować na rozkaz.

A skoro WSI było wcześniej, (przed katastrofą rozwiązane) to komu na tym zależało ?

W tej grze był również i zamordowany Zielonka.

Przecież to jest gra o wpływy z gazu i ropy z łupków, a to są niewyobrażalne wpływy, i pieniądze.

Ale najważniejsze są zawsze wpływy, gdyż wpływy wiążą się z kontrolą.

To gra Polski o uniezależnienie się od strony radzieckiej, głównie.

Ile za ten gaz płaci RFN, a ile Polska ? - zobaczcie sami, a będziecie zdziwieni.

Kaczyński swoja polityką był przeszkodą na drodze pojednania pomiędzy Niemcami a Rosją.

Gazociąg poszedł po dnie Bałtyku, blokując nasze statki, ale umowa obie strony obowiązuje, a nas ma w dupie.

Tragedia smoleńska jest następstwem polityki, polityki bandytyzmu i wszechogarniającej wszystko korupcji i mafii.

Naprawdę, w przypadku naszej rzeczywistości musiał by zaistnieć CUD, aby wszystko wróciło na ludzkie normy.

Optowałem za tym, aby Polska była landem niemieckim (i też dostałem bana), ale właśnie dlatego, aby nas nie ruszył sowiet.

Abyśmy w sile zjednoczeni z Niemcami byli nienaruszalni.

Śląsk od dawna walczy o autonomie, i zupełnie niepotrzebnie.

Dajmy się zjednoczyć,ale nie na zasadach hitlerowskich, a będzie dobrze.

Chyba za te hitlerowskie ciągoty byłem poniewierany.

Ja nie szerzę propagandy III rzeszy, to przecież inne realia.

Jeżeli jest tak , jak pan pisze , to jaką mamy alternatywę i czy w ogóle ją mamy ?

Piotr

A co ja , biedny , mały , nic nie znaczący żuczek mogę zrobić ? Zresztą , czy w ogóle możemy cokolwiek zrobić ? Wiele rzeczy mi się nie podoba w obecnej Polsce i co z tego , skoro jesteśmy rozbici i podzieleni a jak wiadomo w jedności siła .

Piotr

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Jeżeli jest tak , jak pan pisze , to jaką mamy alternatywę i czy w ogóle ją mamy ?

Jedyną alternatywą jest teraz land niemiecki.

Polska musi wejść w struktury prawne i terytorialne Niemiec.

Nie mamy innego wyboru.

Nie mamy ŻADNEJ PARTII która by mogła pociągnąć lud do odnowy.

Jesteśmy w obecnej sytuacji skazani na germanizację.

I oby to się stało bezinwazyjnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.