Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

No super, ale co to ma wszystko do rzeczy? Zrobili z siebie idiotów i tyle.

A jak zaglądam do tego całego wpolityce.pl to zaczynam rozumieć wpisy niektórych forumowiczów.

Przeciez to to totalny psychiatryk!

Jestem Europejczykiem.

Dlaczego nie pozwolisz sobie na chwilę refleksji pozwalającą zastanowić się nad sytuacją, kiedy odnalezienie TNT w elementach, będzie już uznanym faktem, już zamach dopuszcza 36 % osób, a czas biegnie, przybywa jego zwolenników w tempie 20 % rocznie.

Jak nie będzie komisji międzynarodowej, tych zwolenników do końca kadencji Donalda Tuska może być bardzo wielu, a sam premier dotrzyma słowa i nie ułoży sobie życia u boku Jarosława Kaczyńskiego, w jednym kraju.

Poprosi o azyl polityczny dla siebie i Józefa Bąka.

Weź przestań bo jak mnie rozśmieszysz to nie będę mógł zasnąć.

Osobiście uważam, że dla uspokojenia sytuacji można powołać niezależną komisje ale zlożoną z ekspertów a nie z cukierników, budowlańców i leśników jak w przypadku fachofcuf Macierewicza. I pisałem to już chwilę temu, gdy mówił o tym Kleiber.

Ale oczywiście grupa wyznawców religii smoleńskiej zawsze będzie twierdziła że był zamach bo to nie kwestia wiedzy, to fundament ich wiary.

Jestem Europejczykiem.

Na razie Prezydent Putin zaniemógł.

<iframe width="560" height="315" src="

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Religia smoleńska?

Co to jest?

Dla uspokojenia sytuacji?

A co z prawdą?

P.S.

Wiarygodności Gmyza nikt nie podważa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiarygodności Gmyza nikt nie podważa.

Jaja sobie robisz???

Gmyz zrobił idiotę nie tylko z siebie ale też z Prezesa, PiS i prawicowych publicystów. I to jednym małym tekścikiem. Mistrzostwo świata po prostu. Podobno od Tuska ma dostać medal za tę sprawę. Medal Wzorowego Agenta. A od Putina zegarek. Atomowy.

Jestem Europejczykiem.

Nie żartuj, nikt nie zarzucił Gmyzowi działania niezgodnego z zasadami sztuki śledztwa dziennikarskiego.

Nie opowiadaj chociaż Ty bzdur.

Potwierdził w czterech źródłach co najmniej dwóch tzw krzyżowych, czyli nie mających ze sobą nic wspólnego, nie czaruj.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Ja mimo wszystko nie jestem w stanie sobie wyobrazic identyfikacji a tym bardziej dokladnej sekcji zwlok osoby znajdujacej sie przedniej czesci statku powietrznego patrzac na to co zostalo w "obrysowce" wydobyte z blota i zlozone do kupy...

Mowcie co chcecie ale to jest po prostu NIEMOZLIWE patrzac na zdjecie resztek wraku widoczne w tym artykule.

http://wyborcza.pl/1,75248,12788658,Maciej_Lasek__I_wybuch_i_rzekome_polecenie_zejscia.html

/

Uważam, że obecne metody i sposoby identyfikacji zwłok pozwalają to zrobić niemal bezbłędnie. Tu bezwzględnie zawiedli ludzie - od najwyższych decydentów, po najniższych wykonawców.

/

Uważam, że obecne metody i sposoby identyfikacji zwłok pozwalają to zrobić niemal bezbłędnie. Tu bezwzględnie zawiedli ludzie - od najwyższych decydentów, po najniższych wykonawców.

Dziadek....wg oficjalnych analiz samolot przewrocil sie na plecy i czescia dziobowa przylozyl w grunt z sporej predkosci.

Piloci byli w pasach wiec spiewka ze wypadli przez okna odpada.

Zastanowmy sie logicznie (tutaj czester do Ciebie pije) :

Udezenie bylo tak silne ze samolot rozpadl sie na kilkanascie malych fragmentow. Cala energia kinetyczne w pierwszej fazie poszla w kabine pilotow gdyz po przewroceniu sie na plecy to ona w czesci dziobowej jako pierwsza miala kontakt z gruntem.

Energia musiala byc spora gdyz kadlub rozsypal sie na kawalki

Zreszta widac to na fotce ktora nawet Gazeta Wyborcza sie podpiera (resztki wraku ulozone na obrysie lotniska)

Chcesz mi powiedziec ze wiazary, kratownice itd...nie wytrzymaly przeciazenia (podobno 100G) a piloci siedzac w strefie pierwszego impaktu byli by do "sekcji zwlok" cali na tyle iz kazdy z nich ma nawet obrazenia dloni opisane??

Ja nie prosze o sypatyzowanie sie PISem bo mi daleko do tego. Ja nie prosze by klaskac jak Kaczynski wyskakuje przed szereg i robi sie siebie idiote (sprawa z trotylem) ale troche rozumu przeciez Panowie macie.

NIE MA OPCJI by ciala pilotow przy takim przebiegu wypadku byly by wstanie nadajacym sie do czegokolwiek poza zbieraniem lopata (przepraszam jesli kogos urazilem)

Robert , ale o co Tobie chodzi ?

NIE MA OPCJI by ciala pilotow przy takim przebiegu wypadku byly by wstanie nadajacym sie do czegokolwiek poza zbieraniem lopata (przepraszam jesli kogos urazilem)

Sądzisz , że nie da się rozczłonkować ciał ( nie z wielką dokładnością ) i zbadać genetycznie . Problem w tym , że to powinno zająć dużo czasu ( przecież pisałem o tym )

Nie chcialbym nikogo obrażać ale wymądrzanie sie co jest możliwe a co niemożliwe jeżeli nie widziało się ciał i nie jest się lekarzem jest po prostu śmieszne.

Do Roberta: "cali na tyle iz kazdy z nich ma nawet obrażenia dloni opisane".

A co jak rączka była urwana? Nie bierzesz tego pod uwagę?

Albo nóżka z pedałem?

Jestem Europejczykiem.

Po ostatnich nawiedzonych wpisach nastawnika podejrzewam , że nie on nie jest " tylko idiotą "

Może mieć rozdwojenie jaźni , shizofrenię , raz wciela się w nauczyciela , drugim razem w spin doktora , który analizuje sukcesy innych , chcąc przekuć na sukcesy Pisu

A co jak rączka była urwana? Nie bierzesz tego pod uwagę?

Albo nóżka z pedałem?

Jaro obrazasz mnie...przeciez to oczywiste ze tak bylo.

Tylko czemu sekcje udalo sie jednej nocy zrobic. Przeciez to zajmuje kupe czasu.....

Tylko czemu sekcje udalo sie jednej nocy zrobic. Przeciez to zajmuje kupe czasu.....

Nie jednej , nie wprowadzaj w innych w błąd kłamstwem .

Gdyby Rosjanie długo trzymali ciała , to byś się pytał , dlaczego Polacy nie mogli tak długo pochować swoich zmarłych .

W Polsce powinna być przywrócona kara śmierci, w przeciwnym wypadku, mogą zaistnieć trudności z znalezieniem kary, której wymiar byłby odebrany jako adekwatny do czynów, polegających na szeroko rozumianym sprawstwie morderstwa polskiej delegacji w Smoleńsku 10 04 2010.

W Polsce powinna być przywrócona kara śmierci, w przeciwnym wypadku, mogą zaistnieć trudności z znalezieniem kary, której wymiar byłby odebrany jako adekwatny do czynów, polegających na szeroko rozumianym sprawstwie morderstwa polskiej delegacji w Smoleńsku 10 04 2010.

Przecież w tej katastrofie komunikacyjnej smoleńskiej na winnych bez sądu samoistnie dokonał się wyrok śmierci razem z niewinnymi , a został on wyegzekwowany w trybie natychmiastowym .

Jakie to ma znaczenie?

Poprzednio opisałem wypadek na drodze. Nikt nie wnikał dlaczego za górką stał samochód, choć powinien być zepchnięty na pobocze.

Wina leżała na 100% w kierowcy, który nie widząc tego co jest za górką nie dostosował prędkości, dodajmy na ośnieżonej jezdni...

Gdyby skutkiem wypadku kierowcy odcięło dłoń, jakie miałoby to znaczenie dla oceny zdarzenia?!

Daj spokój.

PO z ryżym, jest be.

Ale nie nawołujmy tu do barbarzyństw...

Jaro obrazasz mnie...przeciez to oczywiste ze tak bylo.

A to pytanie nie do mnie. Po katastrofie Air India lot 182 sto kilkadziesiąt ciał badano przez prawie tydzień.

Jestem Europejczykiem.

Jakbyś miał głowę, to byś wiedział że poprzewracało Ci się w niej wszystko od slalomów wśród danych i cyferek.

Niech ktoś duży odpowie Ci na pytanie - po co Polscy śledczy pojechali z precyzyjnymi przyrządami do wykrywania materiałów wybuchowych do Smoleńska w 30 miesięcy po katastrofie?

Na wczasy?

Niech ktoś duży odpowie Ci na pytanie - po co Polscy śledczy pojechali z precyzyjnymi przyrządami do wykrywania materiałów wybuchowych do Smoleńska w 30 miesięcy po katastrofie?

Na wczasy?

Puknij się w końcu w ten durmy łeb i przyjmij do wiadomości fakty!

Żadne precyzyjne przyrządy tylko bardzo czułe detektory i nie po to, żeby przeprowadzić badania tylko po to, żeby na podstawie ich wskazań wytypować najbardziej interesujące próbki do wlaściwych badań.

Kapujesz w końcu???

Ile razy k... można w kółko tłumaczyć to samo?

Jestem Europejczykiem.

Bardzo czułe to się zgadza Panie Magistrze Inżynierze.

Nawet na wyświetlaczu pokazujące nazwę wykrytego środka, jedynie nie pokazujące jego ilości, dlatego m in potrzebne są dalsze badania.

Ale brak odpowiedzi na podstawową kwestię, dlaczego pojechali akurat teraz badać wrak pod tym kątem?

Badaniem przesiewowym wykryto cząstki w ponad 700 próbkach.

Bo juz z tymi dzikimi ch*jami typu Macierewicz i Terlikowski nie da się normalnie rozmawiać. Prokuratura nawet w locie na Marsa ma już zabukowane miejsce dla ekipy badawczej. Tak na wszelki wypadek.

I może byś przyznał, żę bredziłeś bo za chwilę będziesz udawał że nie zrozumiałeś i znowu wyjedziesz z tymi samymi bredniami.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To, że w skrzydle znaleziono kawałki brzozy, a na brzozie kawałki skrzydła - nie ma najmniejszego znaczenia. To, że elementy samolotu nie noszą śladów nadtopień charakterystycznych dla wybuchu. Też nie ma. Obawiam się, że już nic nie ma i nie będzie miało znaczenia... Rząd pokpił sprawę.

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

Był zamach, były wybuchy, znaleziono trotyl, są zeznania świadków.

Nie było zamachu, nie było wybuchów, nie znaleziono trotylu, nie ma zeznań świadków. Trzeba zacząć stosować tę samą metodę.

GM

Gość StaryM

(Konto usunięte)

W jakim celu wklejasz zdjęcie szczątków rosyjskiego samolotu?

Jak strasznie wygląda samolot. Na pewno po wybuchu. To był zamach! Zamordowali nam prezydenta.

A kto z sekty smoleńskiej zwróci uwagę na taki drobiazg jak rosyjskie barwy. :)

kopacz_1_600.jpeg

Jeżeli jest lub nie jest Twoim typem urody to wstaw tam gdzie wstawiłeś swoją Hanę

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.