Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość StaryM

(Konto usunięte)

To, że ją cenisz lub lubisz jest mi obojetne. Całkowicie.

A gdzie napisałem, że ją lubię lub cenię? To tylko twoje insynuacje.

Dawałem jedynie do zrozumienia, że wklejanie zdjęć i komentowanie szpilek tej c*py jest NIE NA TEMAT!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A gdzie napisałem, że ją lubię lub cenię? To tylko twoje insynuacje.

Dawałem jedynie do zrozumienia, że wklejanie zdjęć i komentowanie szpilek tej c*py jest NIE NA TEMAT!

To trzeba było do tego, kóry pierwszy wkleił "NIE NA TEMAT!" twoim zdaniem.

To, źle rozumiesz! Swoją postawę wobec zamachu wyrażam jasno i dobitnie. Odniosłem sie jedynie do wpisu o tej pani, która karierę robi dzieki gadżetom i tanim chwytom. Reszta to twoje insunuacje. To, że ją cenisz lub lubisz jest mi obojetne. Całkowicie.

Dosyć ograniczone pojęcie na temat "robienia kariery".

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dosyć ograniczone pojęcie na temat "robienia kariery".

Dwa przełomy w jej karierze to opnie kolejowej społeczności i przejażdżka powozem. To pomnożone przez ukierunkowaną napstliwość.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

To pomnożone przez ukierunkowaną napstliwość.

Napastliwość bym darował, bo dziennikarz prowadzący wywiady nie może być jak dżem. Ale nie daruję tych płaczów wspólnie z prezydentową Kwaśniewską po katastrofie smoleńskiej. Na wizji przed milionami widzów smarkanie się, jaka to biedna Marta sierotką została. Co prawda plotka głosi, że Olejnik też miała Tupolewem pierwotnie lecieć, więc - rzec można - uciekła spod kosy. Ale smarkanie się na wizji to amatorszczyzna. Skoro nie potrafiła się opanować, to won na zbity pysk. Amatorszczyzna.

wyrzygał się w tym temacie

Temat, jak temat ale zastanawiające, jak łatwo po Tobie spłynęło.

Typowy los leminga. Spływa po nim wszystko, co nie spłynie wzmacnia i tak wzmocniony bezmyślnie idzie dalej...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No to może oburzony iksik zacytuje in extenso to, co napisała Olejnik? Bo z komentarzy wynikałoby, że to jakieś niezwykłe oświadczenie było.

Jestem Europejczykiem.

xniwax

Ciebie nie muszę pytać bo Ty wiesz jako ocalały z zamachu( jeden z trzech).A swoją drogą to czy nie powinni Cię przyjąć do Zbowidu jako honorowego członka?

Jaruś, cytat był, trza czytać, myśleć a nie trwać w głupocie.

Wojciechu, drwina z tragedii jaka i czuja by nie była to szmatławy interes. Wpisujesz się w dość mizerną umysłowo kołomyję.

Lecisz jak mucha do....., Jaruś jako strażnik tego do czego lecisz jest mało skuteczny jak widać w odpędzaniu.

Co to ma wspólnego z teoriami spiskowymi na temat TU-154? Bo jeśli "nielubienie" braci Kaczyńskich jest przyczyną śmierci Lecha, to odpowiedzialnych jest przynajmniej 70% obywateli tego kraju.

Odpowiedzialni są twórcy Przemysłu Nienawiści a nie bezmyślni konsumenci propagandy.

Trudno jest mieć pretensje do psa że jest psem i np. gryzie

Trudno jest mieć pretensje do leminga, że jest lemingiem i bezwolnie podąża we wskazanym kierunku, bezmyślnie powtarzając instrukcje napisane dla niego przez Żakowskiego czy Olejnik.

0_0_0_2120903887_middle.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

xniwax

Jak doskonale wiesz ja nie drwię z tragedii ale z ludzi,którzy ją wykorzystują dla brudnych celów politycznych i z tych,kórzy się na to nabierają.A Twoja dwuznaczna postawa wobec tego wydarzenia też wpisuje sie w tę" kołomyję".

Doktorek chciałby mieć broń aby krzewić tę miłość.

Jak doskonale wiesz ja nie drwię z tragedii ale z ludzi,którzy ją wykorzystują

Drwisz bo wykorzystujesz ową tragedię w niewiadomym celu.

W sumie niczym szczególnym pod tym względem nie różnisz się od tych, z których drwisz.

Doktorek chciałby mieć broń aby krzewić tę miłość.

Przesadzasz.

Ale z wolnym (czyli - uzbrojonym) społeczeństwem tak łatwo by wam nie poszło...

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

doktorek

Jesteś rozbrajający w swojej naiwności.W Wenezueli gdzie rządził Chavez a teraz jego zastępca "wygrał" wybory na 20 mln. ludności jest ......20 mln. sztuk broni palnej.Chyba,że uważasz,że jest to kraj liberalno-demokratyczny?

A wiem o tym bo niedawno stamtąd wróciłem.

xniwax

To,że jesteś oburzony to żadna nowość.

Owszem.

Polecam niekiedy się oburzyć zamiast strugać z siebie marcepana.

A wiem o tym bo niedawno stamtąd wróciłem.

No to powiedz ludziom, po ile benzyna w tej Wenezueli - niech usłyszą!

No właśnie...

Czemu uważasz że to socjalizm? Mają to w ziemi, sprzedają swoim po cenie, eksportują po rynkowej...

Teraz wyobraź sobie takie sprzedawanie polskiego węgla dla Polaków czy gazu łupkowego... nie do pomyślenia, prawda?

A ja pytam: A NIBY DLACZEGO? To co w ziemi to wspólne, krajowe bogactwo a nie własność kilku cwaniaków.

Tu nie chodzi o socjalizm, tu chodzi o pokazanie korporacjom gdzie się zgina...

Zobacz kraje arabskie - tam oddano wydobycie korporacjom i już dla własnych obywateli paliwo owszem, jest tanie ale nie tak jak u Chaveza

To chyba nie rozumiesz na czym polega gospodarka wenezuelska?To po prostu rozdawnictwo celem kupienia sobie glosów wyborczych.To kompletna demoralizacja ludzi,którzy odzwyczaili się od pracy.Po co pracować gdy można dostać za darmo( i zdewastować).W ten sposób np. zniszczono rolnictwo i żywność ( nawet kawę) sprowadzają z zagranicy.Wynikiem tej demoralizacji jest również gigantyczna przestepczość.A wszystko to za petrodolary uzyskiwane ze znienawidzonego USA.To potencjalnie bogaty kraj z gospodarką w ruinie.To Kuba tylko z gigantyczną ropą.

Nam niedługo nie zagrozi ani nadmierna przestępczość, nie spotkamy nawet ludzi krzywo patrzących na miłościwie panujących nam "liberałów":

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.