Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Ten Boening spadł z większej wysokości i pikował dużo gwałtowniej, niż smoleński Tu154M.

antek lekiem na całe zło :-))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

pierwszy komentarz bezcenny:

Jestem w posiadaniu ekspertyzy amerykańskich lekarzy (i jednego australijskiego, który coprawda do tej pory leczył naprotechnologią bezpłodność pantofelków, ale przecież to nieważne - lekarz to lekarz) ostatecznie udowadniającą zespół ciężkiej paranoi u pana Antoniego. Na razie nie mogę jej jednak upubliczniić.

aha. a powiedz jeszcze tylko czy ten zespół mial dostęp do materiałów dowodowych w sprawie.

bo mi się wydaje - że nie. a to podważa ich publikację.

Niestety pełny dostęp do materiałów dowodowych miała wyłącznie strona rosyjska. Nasi "specjaliści" widzieli tylko to, co zdecydowano się im pokazac.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A coś od siebie wklejaczu? Umiesz w ogóle coś sensownego od siebie napisać???

Tak swoją drogą Tusk powinien żałować, że swego czasu jego minister nie wystąpił o odwołanie Błasika. Teraz miałby czyste sumienie i mógłby powiedzieć - przynajmniej się staraliśmy. A tak mięczaki wystraszyły sie pomruków Lecha i teraz i Błasikowa podskakuje.

Jestem Europejczykiem.

wklejacze są na topie, zatem i ja coś dodam;-p

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

A coś od siebie wklejaczu? Umiesz w ogóle coś sensownego od siebie napisać???

po co pisać , umiesz czytać?to czytaj ....nie ma co dodawać....może kiedyś załapiesz o co w tym wszystkim chodzi....

Tak swoją drogą Tusk powinien żałować, że swego czasu jego minister nie wystąpił o odwołanie Błasika. Teraz miałby czyste sumienie i mógłby powiedzieć - przynajmniej się staraliśmy. A tak mięczaki wystraszyły sie pomruków Lecha i teraz i Błasikowa podskakuje.

po prostu masakra....hehehe....

Nie ma takich. To jedynie wizja Proroka Antoniego w ktorą uwierzyli jego wyznawcy. Nie ma pancernych brzóz tak samo jak Tupolew nie jest latającym czołgiem.

Jestem Europejczykiem.

jak ił spadł na kabaty to wywalił hektar lasu i wyglądał tak jak tupolew po spotkaniu z brzozą :) ił wyrył dodatkowo rów w ziemi a tupolew nie ( jak tu wytracił ponad 200 km/h prędkości że nie zrobił znaku na ziemi tego nie wie nikt ), oznacza to że im starsze samoloty tym mocniejsze :)) tak jak w audio im coś starsze tym lepsze :D

A popatrz jaki wysiłek malije mu się na pysku podczas marszczenia czoła...biedak myśli, że myśli :)

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Masz zdrowie Jaro_747 mnie już się nie klawiatury wycierać. Tak jak ma się dobrze audio-voodoo, tak widzę doszło jeszcze crash-voodoo. Najważniejsza jest niezachwiana wiara w spisek, resztę się dopasuje.

Masz zdrowie Jaro_747 mnie już się nie klawiatury wycierać. Tak jak ma się dobrze audio-voodoo, tak widzę doszło jeszcze crash-voodoo. Najważniejsza jest niezachwiana wiara w spisek, resztę się dopasuje.

Nie bardzo mi się już chce. Kiedyś to się przejmowałem, dyskutowałem, argumentowałem, teraz to już tylko śmiech z głupoty naiwniaków został.

Właśnie czytam, że Antoni dokonał "odkrycia" będącego dowodem na wybuch a polegającego na odkryciu jakichs fragmentów samolotu 150m przed brzozą!!!

Tyle, że od dawna wiadomo, że Tupolew schodząc uderzał w kolejne drzewa i brzoza nie była pierwsza tylko któraś tam z kolei tyle, że śmiertelnie skuteczna.

Jestem Europejczykiem.

Zaraz tu podnieceni wkleją kolejne "odkrycie" Antoniego, proroka sekty smoleńskiej.

hmmm...nie spodziewałem się, że komuś może kuska skakać podczas rozmowy na ten temat!

psi instynkt.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

No tak, jacula zabłysnął nam tu swoim prymitywnym widzeniem świata a jako bywalcowi wątków kościelnych wszystko kojarzy mu się z jednym. Tak trzymać jacuś, byleś swoje trzymał.

Jestem Europejczykiem.

Właśnie czytam, że Antoni dokonał "odkrycia" będącego dowodem na wybuch a polegającego na odkryciu jakichs fragmentów samolotu 150m przed brzozą!!!

Tyle, że od dawna wiadomo, że Tupolew schodząc uderzał w kolejne drzewa i brzoza nie była pierwsza tylko któraś tam z kolei tyle, że śmiertelnie skuteczna.

hehehehehe............

Tomek, nie słuchaj nonstop! Macierewicza oczywiście!

hehehe

jacusia nie szczekaj! napsz jakiegoś posta bo masz tylko 4... hehe

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.