Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

bardzo dobrze ujęte

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

może odpowiedz kto ma wątpliwości do raport MAK . Jakoś nie usłyszałem z strony ekspertów lotniczych zastrzeżeń

Trzeba było słuchać owych ekspertów, nawet komisji Millera.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Polska jako kraj suwerenny jest nikomu nie potrzebna.

Potrzebna jest tylko masa ludzka/bydło wyborcze/, aby było co zarzynać.

Jeszcze ma to bydło, podczas zarzynania siedzieć cicho, nie jęczeć, bo rozprasza to niektórych, jak np Pana Redaktora Jozwę.

Ukryta Zawartość

bardzo dobrze ujęte

bardzo dobze ujente.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

bardzo dobrze ujęte

a bezczeszczenie żywych Bartka nie przejmuje ?

te transparenty i krzyki zdrajcy , mordercy jakoś uchodzi uwadze oburzonych smoleńskich

ale czego można oczekiwać gdy ofiary katastrofy do walki politycznej się wykorzystuje zamiast oddać hold jak to czynią normalni ,wychowani w chrześcijańskiej tradycji ludzie .

Ukryta Zawartość

te transparenty i krzyki zdrajcy , mordercy jakoś uchodzi uwadze oburzonych smoleńskich

Ale o co chodzi? Rzeczy i ludzi nazywać trzeba po imieniu... :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie chce mi się cofać i czytać wszystkiego ale skoro mowa o Kleiberze to słuchałem rozmowy z nim w Trójce w sprawie śledztwa. Był za powołaniem międzynarodowej komisji głównie z jednego powodu - w rozpętanej przez PiS atmosferze psychozy ustalenia każdej, powtarzam - każdej - komisja krajowej będą podważane. Oczywiście może tak być z komisją międzynarodową ale sporo absurdalnych argumentów zostanie oszołomom-cukiernikom wytrącona z ręki.

Ja osobiście uważam że wiele wniosków komisji Millera jest wziętych z kapelusza. Jeszcze przed koncowym raportem pisałem, że nie ma się co spodziewać cudów skoro mamy do czynienia z konfliktem interesów niektórych ekspertów. Dla mnie oczywista jest osłanianie przed odpowiedzialnością wojskowych, w tym Błasika.

O ile same ustalenia wydają się być rzetelne (tu się z PiSSmanami nie zgadzam) to wnioski są czasem ewidentnie polityczne - dla przykładu teza o jakimś mitycznym "próbnym podejściu".

Reasumując - komisję międzynarodową ale złożoną z prawdziwych a nie samozwańczych ekspertów należałoby powołać. Siłą rzeczy odniesie się ona raczej do strony technicznej katastrofy więc poletko dla wyznawców nowej religii smoleńskiej zostanie ale w końcu mamy erę Wodnika ;-).

Jestem Europejczykiem.

Popieranie dziś rządzących oznacza utratę zdolności myślenia.

Chyba, że popierający ma przy głowie lufę pistoletu, którego właścicielem jest "seryjny."

oczywiście , knuli jak się pozbyć Tuchaj - bejowicza a pozbyli się ... no właśnie kogo ?

Wojsko rosyjskie raczej nie strzelało do TU154M z polskim Prezydentem.

Nie było żadnego samolotu.

Brzozę wymyślono aby dopasować fakty do narracji, każdy kto na serio śledzi na bieżąco śledztwo to już świetnie wie.

Wie to nawet Miller, w swym raporcie tak pomieszał fakty z narracją że musi się tym zajmować obecnie prokuratura, która w warstwie cywilnej nie dostrzegła miejsca do postawienia zarzutów nikomu.

Bardzo zabawne stwierdzenie.

Nie chce mi się cofać i czytać wszystkiego ale skoro mowa o Kleiberze to słuchałem rozmowy z nim w Trójce w sprawie śledztwa. Był za powołaniem międzynarodowej komisji głównie z jednego powodu - w rozpętanej przez PiS atmosferze psychozy ustalenia każdej, powtarzam - każdej - komisja krajowej będą podważane. Oczywiście może tak być z komisją międzynarodową ale sporo absurdalnych argumentów zostanie oszołomom-cukiernikom wytrącona z ręki.

Ja osobiście uważam że wiele wniosków komisji Millera jest wziętych z kapelusza. Jeszcze przed koncowym raportem pisałem, że nie ma się co spodziewać cudów skoro mamy do czynienia z konfliktem interesów niektórych ekspertów. Dla mnie oczywista jest osłanianie przed odpowiedzialnością wojskowych, w tym Błasika.

O ile same ustalenia wydają się być rzetelne (tu się z PiSSmanami nie zgadzam) to wnioski są czasem ewidentnie polityczne - dla przykładu teza o jakimś mitycznym "próbnym podejściu".

Reasumując - komisję międzynarodową ale złożoną z prawdziwych a nie samozwańczych ekspertów należałoby powołać. Siłą rzeczy odniesie się ona raczej do strony technicznej katastrofy więc poletko dla wyznawców nowej religii smoleńskiej zostanie ale w końcu mamy erę Wodnika ;-).

również wcześniej ,przed zakończeniem prac wskazywałem na konflikt interesów niemniej wnioski dotyczące bezpośrednich przyczyn są zbieżne z MAK i jeżeli ktoś pragnie nowej komisji nie ma problemu tylko nie z kasy podatników. Zamiast pomników niech smoleńskie zbierają kasę i opłacą ekspertów a nie kolegów cukiernika czy też wzbogacanie sakiewicza z kolegami którzy zrobili sobie z tragedii biznes wmawiając redaktorom głupkom niezależność bytu .

Nie było żadnego raportu.

Nic nie wiesz o katastrofie, ale nie przejmuj się, jest tu taki jeden uniwersalny do wszystkich zastosowań specjalista, który co by się nie działo, to zdolny jest specjalistycznie recenzować.

Nie długo olimpiada, więc będzie komentował wszystkie dyscypliny na specjalistycznym poziomie, równie wysokim.

wladz

To jego znak rozpoznawczy.

Najwięcej wiedzy posiada jednak z dziedziny medycyny psychiki ludzkiej.

Nie ma żadnego ograniczenia jego wachlarz wiedzy z tego zakresu.

Natychmiast diagnozuje przypadłość osobnika i zleca terapię.

Spytaj go o swoje problemy z parodią śledztwa smoleńskiego, ręczę że otrzymasz zadawalającą odpowiedź.

również wcześniej ,przed zakończeniem prac wskazywałem na konflikt interesów niemniej wnioski dotyczące bezpośrednich przyczyn są zbieżne z MAK i jeżeli ktoś pragnie nowej komisji nie ma problemu tylko nie z kasy podatników. Zamiast pomników niech smoleńskie zbierają kasę i opłacą ekspertów a nie kolegów cukiernika czy też wzbogacanie sakiewicza z kolegami którzy zrobili sobie z tragedii biznes wmawiając redaktorom głupkom niezależność bytu .

Kiedyś był Katyń i też z niego zrobiono biznes.

Jednak w końcu biznes się opłacił, bo prawda wyszła na jaw.

Tym razem jest łatwiej, bo amerykanie mają aparaturę mogącą pomóc szybko wyjaśnić katastrofę.

ostatnio cós slabo z informacjami co do betonikow .Poszla jus produkcja masowa czy dalej lejom indywidualnie.??

Antonii Macierewicz przygotowuje nowe informacje na temat katastrofy, poczekaj do środy.

Żeby była jasność - nie uważam żeby w kwestii ustalenia faktów obydwie Komisje dokonały jakichś znaczących przekłamań. Problemy są gdzie indziej. Rosjanie pominęli wiele niewygodnych dla nich wątków a Komisja Millera dodatkowo wiele wniosków bierze "z kapelusza". Biorąc obydwa raporty oraz informacje które pojawiły się publicznie z różnych źródeł dodając wyniki śledztwa prokuratury już teraz można by opracować bardzo przyzwoity raport.

Ale nie chodzi o fakty i ustalenia tylko o wiarygodność i tak naprawdę o sferę psychologii chodziło Kleiberowi bo uważa, że ustalenia niezależnej międzynarodowej pozwolą przerwać falę coraz dzikszych spekulacji i pomysłów. Patrząc na samą istotę sporu i jego religijny charakter już teraz twierdzę że żadne niezależne ustalenia następnej komisji niczego nie zmienią choćby byli w niej sami laureaci Nagrody Nobla.

Zwolennicy teorii spiskowych dalej będą twierdzili swoje bo jak już pisałem dla nich to problem wiary i nowej religii a nie jakichś nędznych i przyziemnych faktów.

Jestem Europejczykiem.

Brzozę wymyślono aby dopasować fakty do narracji, każdy kto na serio śledzi na bieżąco śledztwo to już świetnie wie.

Wie to nawet Miller, w swym raporcie tak pomieszał fakty z narracją że musi się tym zajmować obecnie prokuratura, która w warstwie cywilnej nie dostrzegła miejsca do postawienia zarzutów nikomu.

Bardzo zabawne stwierdzenie.

zabawnosc jest cecha imanentna tej katastrofy i zaczyna byc coraz zabawniejsza.niebawem bedziemy sie zarykiwali ze smiechu....

jak rowniez z wawela.

Antonii Macierewicz przygotowuje nowe informacje na temat katastrofy, poczekaj do środy......>>>>stare nowe czy nowe stare????

Świetne, pełne i logiczne opracowanie z którym KONIECZNIE trzeba się zapoznać!

Raporty NAOCZNYCH ŚWIADKÓW zamachu (Rosjan) ostatecznie rozprawiają się z kłamstwami Anodiny/Millera.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Na tyle tylko cię stać dziś? Co tak słabo? Zniżka formy?

Wysil się bardziej!

A jak nie wiesz co powiedzieć w konfrontacji z FAKTAMI to zadzwoń do Arabskiego po instrukcje.

On ma teksty dla lemingów przygotowane przez sztab fachowców.

Na tyle tylko cię stać dziś? Co tak słabo? Zniżka formy?

Wysil się bardziej!

A jak nie wiesz co powiedzieć w konfrontacji z FAKTAMI to zadzwoń do Arabskiego po instrukcje.

On ma teksty dla lemingów przygotowane przez sztab fachowców.

hahaha nakręcili bączka i nie może się zatrzymać

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.