Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

>747

Nie bierz tyle...serio.

Spamuje bo mu się wydaje, że Polacy są w letargu, a przebudzenie występami kaczora i zamachem nie przynosi oczekiwanych rezultatów. Ale faktycznie ta koreanka niczego sobie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

G.Mark

Była konferencja, gdzie wtedy byłeś z swoimi pytaniami?

To jest forum dyskusyjne, nie specjalistyczne, czy naukowe, gdzie liczy się tylko wiedza z sprawnie przeprowadzonej propagandy.

Nie mam więcej pytań. Tu liczy się bełkot. Im bardziej fantazyjny tym lepiej.

GM

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Byłem świadkiem podczas mojego życia, zmarnowania kilku talentów o światowym poziomie.

Znam się na tym , zaufaj mi.

Takie przypadki zna tylko nauka radziecka, a ja jej nie wierzę.

Masz na myśli Antoniego M.? mgr awiacji-lewitacji pasuje jak ulał:)

A tak w ogóle to dyskusja zaczyna zataczać koło...

U Antka za głównego specjalistę robi dyplomowany cukiernik (poważnie!).

Dyskusja juz zatoczyła koło i teraz weszliśmy na drugi krąg ;-). Już mi sie naprawdę nie chce pisać tego samego po raz drugi czy trzeci w odpowiedzi na te same pytania. Tak jakby zainteresowani nie mogli sobie poszukać sami.

Jestem Europejczykiem.

Ja też się sobie dziwię że tracę czas na tłumaczenie rzeczy często podstawowych. Ale ostatnio chce mi się coraz mniej

Ma Pan Magister Inżynier Świętą rację.

Dlaczego czekano dwa i pół roku na to by zrobić polskie badania próbek na obecność mat wyb, to jest pytanie, do tego w najważniejszym polskim śledztwie po 1945r?

Bo nie ma żadnego śledztwa, jest tylko mataczenie w celu ukrycia prawdy jaka miała miejsce podczas domniemanej próby podejścia do lądowania w Smoleńsku.

też jesteś w jakiś przedziwny sposób utytułowany ?

chyba utytłany:))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Spamuje bo mu się wydaje, że Polacy są w letargu, a przebudzenie występami kaczora i zamachem nie przynosi oczekiwanych rezultatów. Ale faktycznie ta koreanka niczego sobie.

To nie jest żadna jakaś tam Koreanka, to mój bliźniak genetyczny!!!

Takie przypadki zna tylko nauka radziecka, a ja jej nie wierzę.

Proszę sobie nie czynić żartów z często w męczarniach zakatowanych na śmierć, uczonych, często również zmuszanych szantażem do określonego zachowania.

>Stary Bej

Zdziwił byś się : )

Każdy ma swoje hobby a inni bardzo różne.

Tu piszemy o racjonalnie przypuszczalnych przyczynach tragedii w Smoleńsku, kiedy polska delegacja z urzędującym ówcześnie Prezydentem udała się na uroczystości obchodzenia 70 lecia mordu katyńskiego, aby oddać należny hołd osobom tam skrytobójczo podstępnie pomordowanym, przez stalinowskich oprawców.

Proszę o szacunek w dzień zaduszny.

Ma Pan Magister Inżynier Świętą rację.

Dlaczego czekano dwa i pół roku na to by zrobić polskie badania próbek na obecność mat wyb, to jest pytanie, do tego w najważniejszym polskim śledztwie po 1945r?

Z tego co czytałem to próbki były badane w Polsce na obecność materiałów wybuchowych, promieniotwórczych i BŚT. Z wynikiem negatywnym

Jestem Europejczykiem.

Rzeczywiście poziom dyskusji nie jest najwyższych lotów.

To jak, podchodzimy do lądowania?

23:28:02 - Tu 154 do 747, podajcie ścieżkę i kurs.

Tu piszemy o racjonalnie przypuszczalnych przyczynach tragedii w Smoleńsku, kiedy polska delegacja z urzędującym ówcześnie Prezydentem udała się na uroczystości obchodzenia 70 lecia mordu katyńskiego, aby oddać należny hołd osobom tam skrytobójczo podstępnie pomordowanym, przez stalinowskich oprawców.

Proszę o szacunek w dzień zaduszny.

O czym ty pier...sz ! ?

Własnie ględzenie o tym że to mord lotniczy , że zamach bez dowodów popartych na badaniach jest kalaniem pamięci tych których kiedyś tam zamordowano i tych którzy chcieli ich uczcić i zginęli w katastrofie lotniczej.

a niby kumaty

Ja nie żaba , ale sorry nie wiedziałem że ty PŁAZOWATY jesteś ? : )

Z tego co czytałem to próbki były badane w Polsce na obecność materiałów wybuchowych, promieniotwórczych i BŚT. Z wynikiem negatywnym

To jest właśnie ta przyczyna.

Podobno

Były badane

Etc

System posługuje się manipulacją, która po dwa i pół roku osiągnęła taki poziom, że nikt nic nie wie NA PEWNO.

Nawet funkcjonariusze medialni gubią się podczas oficjalnych programów audiowizualnych dla obywateli, w opisie stanu rzeczywistej wiedzy, popartej dowodami procesowymi, a nie poszlakami.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Dla większości to i tak za wysoko. Może sam czymś błyśniesz?

żebyś mnie zawstydził własną głupotą ?

ja się uśmiecham, czytając twoje wpisy, i nawet nie staram się reagować

jak się wykrzyczysz to szał twój minie

pielęgniarze będą mieli mniej do roboty

Podobno

Były badane

Etc

Ot ynelygent.

Nauczyć się uważnie słuchać , posłuchaj sobie dooookłaaaadnie to co mówił prok. Płk.Szeląg.

G.Mark

Była konferencja, gdzie wtedy byłeś z swoimi pytaniami?

Na tą konferencji zostali zaproszeni przychlasty Pisowskie z góry ustalonymi pytaniami .

drakul

Zobacz pierwsze lepsze zdjęcie i podpisz się z odpowiedzialnością materialną, że to był wypadek lotniczy.

Przecież nikt nie chciał się podpisać pod sekcjami zwłok ekshumowanych ciał!!!

Stąd badania po 2,5 roku, aby na papierze wykluczyć udział ładunków wybuchowych w przyczynie śmierci tych osób.

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

drakul

Zobacz pierwsze lepsze zdjęcie i podpisz się z odpowiedzialnością materialną, że to był wypadek lotniczy.

To na pewno nie był wypadek lotniczy. To był wypadek kolejowy.

GM

Podobno

Były badane

Etc

System posługuje się manipulacją, która po dwa i pół roku osiągnęła taki poziom, że nikt nic nie wie NA PEWNO.

Nawet funkcjonariusze medialni gubią się podczas oficjalnych programów audiowizualnych dla obywateli, w opisie stanu rzeczywistej wiedzy

, popartej dowodami procesowymi, a nie poszlakami.

Próbki były badane. Sam sobie poszukaj przez kogo i kiedy.

Jestem Europejczykiem.

drakul

Przecież nikt nie chciał się podpisać pod sekcjami zwłok ekshumowanych ciał!!!

Stąd badania po 2,5 roku, aby na papierze wykluczyć udział ładunków wybuchowych w przyczynie śmierci tych osób.

Naprawdę gadasz jak 5 latek.

Też bym nie podpisał , jak można w takim zbiorowisku trucheł pisać o identyfikacji w kilkanaście dni.

Skoro same badania DNA trwają dłuuuugo.

Jeszcze nie jedna AKCJA przed nami.

Niestety ta tragedia dotyczy nas wszystkich.

Wk... mnie to że PiSlamiści walą głupa piszać że to zamach... czyj k..wa! ?

PO na PO ? SLA na SLD ? Może pislamu na pislam ?

Chociasz teraz to już chyba trzeba pisać PiSzlam ! Po tym co Wezyr czyni.

Jeszcze jakiś debilowaty piszlamowiec nawoływał do wyjścia na ulicę i samochody podpalać... bojówkarz jeb... no niech on trafi na normalnego człowieka.

Jeszcze parę takich wpisów i będę wszystko o tobie widział.

Dawaj, nadawaj.

Dobrze : )

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.