Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

PiSlamowcy musza trąbić o zamachu i traumie : (

Bez tego w pisdu z pislamem.

Gdyby nie Smoleńsk PiSlamu już by po prostu nie było.

PiS nie ma nic wspólnego z zamachem.

Ma natomiast wiele wspólnego z skutkami tego co się w Smoleńsku wtedy stało.

Rodziny ofiar nie należą do PiS, a są jednak zdesperowane sytuacją jaka powstała po takim czasie.

Nic nie jest wyjaśnione, wszystkie dowody w Rosji.

To nie jest normalne, w stosunkach międzynarodowych gdzie mają do czynienia ze sobą suwerenne państwa, tak nie powinno wyglądać wyjaśnianie takiego zdarzenia.

Zasłanianie się PiS niczego tu nie zmieni, nie zamaskuje.

Kiedyś Magister Inżynier Jaro747 kazał nam wszystkim CZEKAĆ, NA WYNIKI ŚLEDZTWA.

No i czego się doczekał?

Doczekał się niecelnego strzału prokuratora Przybyła i dymisji gen Parulskiego.

A to nie wyjaśnienie katastrofy.

Doczekał się też ucieczki płk Szeląga z ostatniej konferencji prasowej.

Żenada.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Naprawdę gadasz jak 5 latek.

Też bym nie podpisał , jak można w takim zbiorowisku trucheł pisać o identyfikacji w kilkanaście dni.

Skoro same badania DNA trwają dłuuuugo.

Jeszcze nie jedna AKCJA przed nami.

Niestety ta tragedia dotyczy nas wszystkich.

Wk... mnie to że PiSlamiści walą głupa piszać że to zamach... czyj k..wa! ?

PO na PO ? SLA na SLD ? Może pislamu na pislam ?

Chociasz teraz to już chyba trzeba pisać PiSzlam ! Po tym co Wezyr czyni.

Jeszcze jakiś debilowaty piszlamowiec nawoływał do wyjścia na ulicę i samochody podpalać... bojówkarz jeb... no niech on trafi na normalnego człowieka.

Ja już to dawno wyjaśniłem, a ty się dalej bawisz fiutkiem.

żebyś mnie zawstydził własną głupotą ?

ja się uśmiecham, czytając twoje wpisy, i nawet nie staram się reagować

jak się wykrzyczysz to szał twój minie

pielęgniarze będą mieli mniej do roboty

Co ty bredzisz? Jaki szał??? Takie bzdury co najwyżej mnie śmieszą.

Tak na marginesie - już ci przeszła ochota na zdemaskowanie mnie? Coś się stało? Wytrzeźwiałeś?

Jestem Europejczykiem.

@darkul

Nie bierz zbyt poważnie naszego specjalisty od budowy materii przekazującej mikrosygnały, drogiego Kolegi 747.

stanczyk_f.jpg

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Co ty bredzisz? Jaki szał??? Takie bzdury co najwyżej mnie śmieszą.

Tak na marginesie - już ci przeszła ochota na zdemaskowanie mnie? Coś się stało? Wytrzeźwiałeś?

Nigdy palantuńciu nie byłem pijany, gdyż zdrowie mi na to nie pozwala.

Ale jak bardzo pragniesz to mogę cię prześwietlić.

Tylko po co ? - i tak przecież nie masz jaj.

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

Nie muszę niczego szukać bo jestem na bieżąco z faktami dot katastrofy.

Skoro tak, to jaki rodzaj próbnego podejścia do lądowania wykonywała załoga TU-154M? Precyzyjne czy nieprecyzyjne? Według VFR czy IFR? Jaką wartość MDH/MDA określiła załoga TU-154M?

GM

Bierzesz psychotropy ?

Nie muszę niczego szukać bo jestem na bieżąco z faktami dot katastrofy.

Na bieżąco bredzisz za Jarkiem .

Jaro

Nigdy przenigdy karty tarota nie zawiodły mnie w całej mojej karierze naukowej.

Czasami się zdarzyło, że kiedy wynik był dyskusyjny, to mogłem dokonać błędnej interpretacji.

Ale nie jak wychodzi tak mocna karta jak DIABEŁ !!

Tu nie ma miejsca na interpretacje.

Wyszukaj co oznacza ta karta przy pytaniu o zamach czy morderstwo, znaczy dokładnie to I ZAMACH I MORDERSTWO!

Zwróć uwagę na obraz karty.

Dwie osoby skute łańcuchami, stoją nagie i nad nimi siedzi postać DEMONA.

Co ten obraz nam mówi?

Że Demon nie uczestniczył osobiście w zamachu, że uczestniczyli inni, osoby od niego uzależnione, bo nagie, nagość w tym wypadku oznacza, że Demon o tych osobach wie wszystko, one nie mogą też nic przed Demonem ukryć, są nagie, więc też bezbronne.

Łańcuch łączący te postaci oznacza że działają w zmowie i nie może żaden z nich uniknąć kary bez drugiego, ani wywinąć się jeden bez drugiego.

Działają w porozumieniu.

Nawet we dwójkę nie są też w stanie zagrozić Diabłu, gdyż ich ruchy kiedy są skuci łańcuchami będą nieporadne a przez to nieskuteczne, są też mniejsi od Demona czyli słabsi.

To oczywiste.

Był zamach, nie zrobili tego Rosjanie, ale mają świadomość co się stało, mogło istnieć działanie w porozumieniu w zmowie.

To oczywiste.

Był zamach, nie zrobili tego Rosjanie, ale mają świadomość co się stało, mogło istnieć działanie w porozumieniu w zmowie.

No to fiutku skoro uważasz że był zamach ..znaczy masz dowody.

Dymaj i to już do prokuratury, pamiętaj że ukrywanie dowodów to przestępstwo !

Typowy piszlamowiec : ))))))

Mojsza prawda jest najmoszniejsza : )))))

jaki rodzaj próbnego podejścia do lądowania wykonywała załoga TU-154M?

Na szczura.

Debeściakom wystarczy rurka pitota, barometr, kompas oraz google maps

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ale jak bardzo pragniesz to mogę cię prześwietlić.

Tylko po co ? - i tak przecież nie masz jaj.

A ty nie masz mózgu niestety. ani charakteru.

Nie pamiętasz już jak się odgrażałeś?

Jestem Europejczykiem.

GM

Szanuję osoby posiadające specjalistyczną wiedzę, ponieważ wiem ile wysiłku i czasu zajmuje jej zdobycie.

Ale jakbyś zrezygnował z egzaminowania mojej osoby, to byłbym Tobie wdzięczny.

Osoby posiadające szczegółową wiedzę często widzą palec a nie blask księżyca........

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

GM

Szanuję osoby posiadające specjalistyczną wiedzę, ponieważ wiem ile wysiłku i czasu zajmuje jej zdobycie.

Ale jakbyś zrezygnował z egzaminowania mojej osoby, to byłbym Tobie wdzięczny.

Osoby posiadające szczegółową wiedzę często widzą palec a nie blask księżyca........

To następnym razem nie chwal się, że znasz fakty na jakiś temat, bo ktoś może to wziąć na poważnie i będzie nieporozumienie.

GM

często widzą palec a nie blask księżyca.....

Twój paluch przesłania nawet słońce:)

No to fiutku skoro uważasz że był zamach ..znaczy masz dowody.

Dymaj i to już do prokuratury, pamiętaj że ukrywanie dowodów to przestępstwo !

Typowy piszlamowiec : ))))))

Mojsza prawda jest najmoszniejsza : )))))

Zadanie zbierania dowodów należy do prokuratury.

O zamachu publicznie wypowiadają się w głównych mediach osoby publiczne takie jak posłowie z partii opozycyjnej.

Nie wypowiadają się tylko odnośnie tego, kto za tym zamachem stoi, również ja tego nie czynię.

To następnym razem nie chwal się, że znasz fakty na jakiś temat, bo ktoś może to wziąć na poważnie i będzie nieporozumienie.

GM

Mogę znać fakty, ale nie muszę na czyjeś zawołanie nimi wymachiwać.

Mogę znać fakty, ale nie muszę na czyjeś zawołanie nimi wymachiwać.

Zapomniałeś podpisać:

J.K.

:D

Ponieważ 747 za PiSSmańskimi "politykami" kłamie w sprawie badań pozwolę sobie przypomnieć:

"Prowadząca śledztwo dotyczące katastrofy smoleńskiej Wojskowa Prokuratura Okręgowa w Warszawie wywołała opinię biegłych z Wojskowego Instytutu Chemii i Radiometrii w Warszawie (z dnia 18 czerwca 2010 r.). Biegli w przedstawionej opinii stwierdzili, iż w próbkach szczątków zabezpieczonych na miejscu katastrofy (które w pierwszych dniach po katastrofie trafiły do Polski) nie ujawniono obecności bojowych środków trujących oraz produktów ich rozkładu powyżej granicy ich wykrywalności. Biegli nie stwierdzili także obecności materiałów wybuchowych takich jak: dinitrotoluenu, nitroglikolu, nitrogliceryny, trinitrotoluenu, heksogenu, oktogenu oraz pentrytu. W następstwie przeprowadzonych badań i pomiarów, biegli podali, iż próbki te nie stanowią dodatkowego źródła celowo wprowadzonych substancji promieniotwórczych emitujących promienie alfa, beta, gamma, czy promieniowanie neutronowe. W analizowanych próbkach stwierdzono obecność węglowodorów alifatycznych, naftenowych i aromatycznych, które są typowymi pozostałościami po paliwie lotniczym."

Jestem Europejczykiem.

GM

Nie jest moją intencją z nikim się konfliktować, gdyż czynią tak tylko destruktorzy jak drakul etc.

Od czasu zdarzenia w Smoleńsku wiele osób przypomniało sobie o swej drugiej specjalności dotyczącej awiacji czy zagadnień lotniczych.

Nigdy do tego grona nie aspirowałem.

Natomiast posiadam wrodzoną umiejętność posługiwania się wiedzą, którą potrafili zgromadzić inni, to mi pomaga czasem rozwikłać dane zagadnienia.

Na całym świecie z takiej umiejętności korzystają wszyscy mądrzy ludzie, wspierając się nawzajem, to naprawdę nic wielkiego.

Ponieważ 747 za PiSSmańskimi "politykami" kłamie w sprawie badań pozwolę sobie przypomnieć:

"Prowadząca śledztwo dotyczące katastrofy smoleńskiej Wojskowa Prokuratura Okręgowa w Warszawie wywołała opinię biegłych z Wojskowego Instytutu Chemii i Radiometrii w Warszawie (z dnia 18 czerwca 2010 r.). Biegli w przedstawionej opinii stwierdzili, iż w próbkach szczątków zabezpieczonych na miejscu katastrofy (które w pierwszych dniach po katastrofie trafiły do Polski) nie ujawniono obecności bojowych środków trujących oraz produktów ich rozkładu powyżej granicy ich wykrywalności. Biegli nie stwierdzili także obecności materiałów wybuchowych takich jak: dinitrotoluenu, nitroglikolu, nitrogliceryny, trinitrotoluenu, heksogenu, oktogenu oraz pentrytu. W następstwie przeprowadzonych badań i pomiarów, biegli podali, iż próbki te nie stanowią dodatkowego źródła celowo wprowadzonych substancji promieniotwórczych emitujących promienie alfa, beta, gamma, czy promieniowanie neutronowe. W analizowanych próbkach stwierdzono obecność węglowodorów alifatycznych, naftenowych i aromatycznych, które są typowymi pozostałościami po paliwie lotniczym."

To mieliśmy kilka dni temu u Moniki Olejnik.

Panie Magistrze Inżynierze.

Jaro nie dawaj się nabierać, bo będzie bolała kompromitacja.

To jest tak jak z ciągle skończonym niby PiS i Jarosławem Kaczyńskim.

A sondaże znów nie długo pokażą wzrost poparcia dla PiS.

Założysz się?

Tak mówią karty.

Kłamią?

747, jak zwykle, mnie nie dostrzegasz:((

:D

Napisz jakiś tekst, to się odniosę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.