Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Prof Hartman o Macierewiczu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

co tu więcej komentować;-p

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Blad, nie uważasz, że Antoni sam zapracował sobie na wizerunek oszołoma?

Co do Nocnej Zmiany to uważam, że sejm powinien wtedy dokonać pełnej dekomunizacji. Dlaczego tak się nie stało? Za wielu umoczonych, dlatego od 94'r nie chodzę na wybory.

93' oczywiście.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tyle co nic? Fakt, samolot spadł a ludzie ocaleli. Jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności nie był wydmuszką i nie roztrzaskał się o brzozy.

Kilka faktów z życia bezstronnego politycznie prof Hartmana:

"Należał do Unii Wolności. W latach 2002–2011 był wiceprezesem Polsko-Niemieckiego Towarzystwa Akademickiego, a w latach 2003–2011 był członkiem Komitetu Nauk Filozoficznych PAN. W latach 2007–2013 był członkiem (w tym od 2010 – wiceprezesem) B’nai B’rith Polska. W styczniu 2007 powołano go na przewodniczącego rady programowej Forum Liberalnego[3]. W latach 2009–2010 był członkiem Zespołu ds. Etyki w Nauce przy Ministrze Nauki i Szkolnictwa Wyższego. W 2010 wszedł w skład komitetu poparcia Bronisława Komorowskiego jako kandydata na urząd Prezydenta RP"

I wszystko jasne. Jest tak wiarygodny jak Niesiołowski.

skoro nie widzisz różnic w tych katastrofach to udajcie się towarzyszu do profesora ...od parówek dajmy na to;-p

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

różnic w tych katastrofach

Nie było na pokładzie Polaków, był inny samolot, więcej brzóz...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Blad, nie uważasz, że Antoni sam zapracował sobie na wizerunek oszołoma?

Co do Nocnej Zmiany to uważam, że sejm powinien wtedy dokonać pełnej dekomunizacji. Dlaczego tak się nie stało? Za wielu umoczonych, dlatego od 94'r nie chodzę na wybory.

93' oczywiście.

Po części masz rację ale ile w tym jest jego błędów a ile medialnych prowokacji i opinii ludzi którym nie jest wszystko jedno to inna sprawa.

Powinien przede wszystkim prześwietlić wszystkich z Wałęsą na czele. Cały czas jak obserwuję rzeczywistość mam wrażenie że dawne czasy się nie skończyły i pewnie długo się nie skończą.

Nas jest jeden.

Akurat nie tylko Ciebie miałem na myśli.

Polecam jakże niezależny politycznie blog profesora Hartmana.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nas jest jeden.

Absurd!

Widzę dwóch:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja kiedyś uważałem się za prawicowca, no wiecie, niech zstąpi Bóg Twój...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Uderz w stół a nożyce się odezwą :-).

Wojciech robi za stół czy nożyce?

Ja kiedyś uważałem się za prawicowca

Przecież możesz dalej bez AM, PJK czy choćby Niesioła Chochoła, a i brzoza nie powinna Ci w tym przeszkadzać, ani stado baranów w episkopacie.

Najbardziej bawi mnie poprawne politycznie przypisywanie przynależności partyjnej lub sympatii interlokutorom którzy śmią się nie zgodzić z propagandą ;-)

Taki ze mnie prawicowiec jak z koziej d... trąbka. Kleru nienawidzę od ponad 25 lat. Zawsze miałem swoje zdanie i nie spodobało się ono księdzu który nie dopuścił mnie do bierzmowania. Do kościoła biegam codziennie. Ostatnio w 1999 roku kiedy byłem świadkiem na ślubie siostry mojej byłej. Wcześniej w 1990 przed maturą. Księdza przyjmuję z należną bogobojnością. Ostatnio przez przypadek 10 lat temu. Ale po tym co usłyszał na pewno więcej się nie pojawi.

Ale to było coś więcej. Odmieniło moje życie diametralnie.

Coś mnie zmieniło i nie chcę więcej utożsamiać się z żadną ideologią.

nie chcę więcej utożsamiać się z żadną ideologią.

...a to co innego.

Tak się nie da, jeśli już to masz już własną, a nie żadną ;)

Tak się nie da, jeśli już to masz już własną, a nie żadną ;)

Masz rację, ale cały czas się staram aby nie mieć żadnej, choć to utopia...bo mósiałbym wyrzec się wszystkiego i pójść boso:)

Przynajmniej wróciłbyś do ludzkich korzeni.

Później wymyśliłbyś koło i dopisał do tego ideologię czyli kwadratura koła.

Zostaw to lepiej kolejnym pokoleniom..

To ludzie wymyślili koło?Ja myślałem,że to Bóg podarował ten wynalazek prawicowym,niezależnym,tropicielom lemingów,blondynom o niebieskih oczach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.