Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Czy komoruski bul ma może IQ wyższe od dziesięciu Einsteinów razem do kupy wziętych???

Ni ma.

To ni mug być taki przewidujący żeby z nimi w konszakty wejść by wysadzić prezia w tutku płemiera na dodatek i to w rocznicę żeby się mordy (znaczy morderstwa nie gęby) tak ładnie rocznicowo nałożyły na siebie w Smoleńsku. A to jest dowód że zamach to bzdura. I ni ch.ja tego nie obalisz.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

No fakt. Parę flaszek jeszcze mi zostało.

Oldskulowa teoria Kubri - NIE bo NIE

Bo pieprzony Kubri, zastrasza interlokutorów, o mniejszym IQ.

Powala intelektem - no tu sie zgodzę - jeszcze jeden fakultet i będziemy gadali jak równi :)

Kubriego zjadam na śniadanie :) Przekąszając Dzambem.

Nie bójcie sie Kubriego chłopcy i dziewczynki - -on jest tylko z pozoru taki straszny, że zapiera Wam dech w piersiach.

Ale bez Kubriego, nie byłoby postępu.

To Wy musicie równać do Niego, a nie On do Was. Odwrotna sytuacja niż w Telewizji. k**ewsko stresujące.

Wręcz, k**wa, straszne.

Przecie taki Kubri, nie może być mądrzejszy od Was - Was jest więcej

;000

az to szczwane ruskie z tym komoruskim jakie przewidujące były, żeby zawczasu trotyl w kadłubie umieścić! Jak oni się dogadać musieli. Wychodzi na to, że Bul to w dodatku agent!

Łączenie hipotetycznego zamachu z polskimi politykami to akurat debilne wymysły Macierewicza i wpatrzonych w niego półgłówków.

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Dlaczego tak walczysz ?

A ja tylko uważam?

Skąd wiesz, że to nie był zamach?

Madry z Ciebie facet, znamy sie tyle lat. Moje uprawnienia przeczytałes - a jakie są Twoje?

/

Dlaczego tak walczysz ?

A ja tylko uważam?

Madry z Ciebie facet, znamy sie tyle lat. Moje uprawnienia przeczytałes - a jakie są Twoje?

To jest inna nacja, dlaczego przykładasz do nich swoją cywilizacyjną miarkę? To jakbyś pytał grzechotnika, którym się zaopiekowałeś, dlaczego kąsa.

Przecie znasz historię?

/

Dlaczego tak walczysz ?

A ja tylko uważam?

Zamach w wykonaniu Putina jest prawdopodobny.

Ten w wykonaniu Putina przy udziale polskich polityków jest kompletnie nieprawdopodobny. Dlaczego?

Ano dlatego, że biorąc w tym udział własnymi rękami wkręcaliby swoje jaja w imadło. Przecież Putin miałby ich w garści, to nawet kompletny debil rozumie.

Problem z zamachem jest taki, że nie ma na niego żadnych dowodów, natomiast jest mnóstwo dowodów na wykluczającą go hipotezę katastrofy.

No i są jeszcze fizyka, logika i jej cudowne narzędzie, brzytwa Ockhama :-).

Jak widać nie ma to nic wspólnego z polityką, przynajmniej u mnie.

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Dżambo - ty myślisz po europejsku, myślenie Azjatyckie jest Ci kompletnie obce.

Myslenie klanowe, to co wbiła kacapom do głowy kilkusetletnia okupacja mongolska.

Ty myslisz jak normalny człowiek - na chwilę wyzbądź się tych miazmatów.

Pomyśl sobie, że mógłbyś poderżnąć gardło własnemu synowi. Ewentualnie, że Twój najstarszy syn, mógłby wymordować młodszą część rodzeństwa.

Kpina? Nie - prześledż rozwój Imperium Osmanów.

Były minister Janukowycza odpowiedzialny za zamach w Smoleńsku?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W świetle ukrywanych powiązań zwolenników teorii spiskowych, a w szczególności cytowanej stronki z kremlowskim aparatem prowadzącym wojnę propagandową tego rodzaju doniesienia radzę traktować jako putinowską dezinformację i robienie wody z mózgu.

P.S.

Po napisaniu powyższego zajrzałem na stronę alexjones.pl.

Czysta, żywa kremlowska propaganda, tak chamska, jak Russia Today, nieco mniej od ulubionego przez Tommiashiego i spółkę sputnika.

Doktorku, ślepy jesteś? Nie ma tam w kraju kwitnącego ziemniaka okulistów ;-)?

Jestem Europejczykiem.

W świetle ukrywanych powiązań zwolenników teorii spiskowych, a w szczególności cytowanej stronki z kremlowskim aparatem prowadzącym wojnę propagandową tego rodzaju doniesienia radzę traktować jako putinowską dezinformację i robienie wody z mózgu.

Coraz więcej wskazuje na zamach.

Stawiam, że wkrótce pojawią się pierwsi świadkowie.

BND nie włączył się do smoleńskiej gry przypadkowo.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Coraz więcej wskazuje na zamach.

Stawiam, że wkrótce pojawią się pierwsi świadkowie.

BND nie włączył się do smoleńskiej gry przypadkowo.

Ciekawe. Jak rozumiem stenogramy ukazujące bałagan, rozprzężenie, chaos, naciski, ogólny burdel wskazują, że nie to było przyczyną katastrofy, tylko cudownie mocarna siła zewnętrzna.

Świadkowie czego? Ścigania przez świętego Błasika pilotów z plecakami po Tatrach?

Jestem Europejczykiem.

Dzis ma byc kolejny stenogram, opublikowany przez innego bieglego..burdel to jest ale w prokuraturze. Poza tym, rodziny nie zweryfikowaly tych glosow, tylko jakis anonim. Serial trwa..

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Ciekawe. Jak rozumiem stenogramy ukazujące bałagan, rozprzężenie, chaos, naciski, ogólny burdel wskazują, że nie to było przyczyną katastrofy, tylko cudownie mocarna siła zewnętrzna.

Świadkowie czego? Ścigania przez świętego Błasika pilotów z plecakami po Tatrach?

Te stenogramy to fałszywka FSB/WSI, nie mająca nic wspólnego z prawdą. Jesteś naiwny leming jeśli w nie wierzysz.

Blogerka Kataryna podaje,że do RMF dostarczył je osobiście "Misiek" a to wyjątkowo odrażająca postać, nawet jak na standardy obecnego rządu.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Winni bałaganowi w wojsku są politycy jedynie słusznej partii i to oni powinni za to odpowiedzieć. Co innego bałagan w kancelarii prezydenta.

Każdy kto uważa Rosjan za kocmołuchów bez inteligencji powinien pomyśleć najpierw nad sobą i przypomnieć sobie jak CIA dostawała w dupę od KGB i to regularnie. Jak sprytny i przebiegły potrafił być rosyjski wywiad.

no... nawet przewidzieli gdzie tę brzozę mają zasadzić.

Te stenogramy to fałszywka FSB/WSI, nie mająca nic wspólnego z prawdą. Jesteś naiwny leming jeśli w nie wierzysz.

Blogerka Kataryna podaje,że do RMF dostarczył je osobiście "Misiek" a to wyjątkowo odrażająca postać, nawet jak na standardy obecnego rządu.

Czyli kto ??? "Misiek" Koterski ?!

Nie znasz Miśka?

To po to żona Miśka wpłaciła 250 tys zeta na fundusz wyborczy peło, żebyś go nie znał???

Smoleńska prowokacja PO:

- Mamy jeszcze dwa granaty, ale odpalimy je po świętach – chwalił się 27 marca br. portalowi 300polityka.pl "jeden z kluczowych strategów kampanii PO". Zapowiedź ta padła w dniu konferencji prokuratury wojskowej (przed jej rozpoczęciem), która przygotowała "nowe" rewelacje w postaci kolejnego odczytu kopii nagrań z rządowego tupolewa.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Winni bałaganowi w wojsku są politycy jedynie słusznej partii i to oni powinni za to odpowiedzieć. Co innego bałagan w kancelarii prezydenta.

Pieprzysz w kółko PiSowskie hasełka. Już x razy poruszany był temat parasola rozpiętego przez Kaczyńskiego nad Błasikiem a ty nic.

Jestem Europejczykiem.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Pieprzysz w kółko PiSowskie hasełka. Już x razy poruszany był temat parasola rozpiętego przez Kaczyńskiego nad Błasikiem a ty nic.

Trochę kultury. Jeśli którykolwiek z nas jest zaangażowany politycznie to wyłącznie ty. Co pokazujesz od lat. Mierny ale wierny do upadłego bronisz układu. Układu który swoją genezę ma... W 1945 roku. A może nawet i wcześniej.

Były minister Janukowycza odpowiedzialny za zamach w Smoleńsku?

Ukryta Zawartość

P.S.

Po napisaniu powyższego zajrzałem na stronę alexjones.pl.

Czysta, żywa kremlowska propaganda, tak chamska, jak Russia Today, nieco mniej od ulubionego przez Tommiashiego i spółkę sputnika.

Doktorku, ślepy jesteś? Nie ma tam w kraju kwitnącego ziemniaka okulistów ;-)?

Psiepraszam bardzo że wrancam się z jakas pospolita logiką w watku o teoriach spiskowych.

Ale sobie wziełem do serca wpis Skynryda, że ruskie robiom to co umiejom - czyli mordować.

Ukraińcy umieją bardziej mordować Polaków. Wiec logika nakazuje jednak przychylniej patrzeć na wiadomości o Ukraińskich spiskowcach na życie naszego napolleona.

Układu który swoją genezę ma... W 1945 roku. A może nawet i wcześniej.

Tak tak. To układ od czasów Piastów i Wikingów, największe oszustwo tysiąclecia - święta rzplitą zawładnęli wikingowie.

Nie znasz Miśka?

To po to żona Miśka wpłaciła 250 tys zeta na fundusz wyborczy peło, żebyś go nie znał???

Aaaa to o tego chodzi co to doradcą pani płemier potuskowej został. Kojarzę twarz ale z nazwiskiem gorzej.

Czytam i czytam i widzę, że poziom absurdu wzniósł się na wysokość Mt Everest...

Czego się spodziewałeś po wątku o teoriach spiskowych. Im durniejsza tym ma więcej zwolenników.

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Kubri, nie zostały dotąd wyjaśnione powiązania ze starym systemem. Przypomnij sobie przerażenie w oczach elit w 1992 roku. Na jaw wyszłoby przekazanie władzy pod stołem. Pod okrągłym stołem rzecz jasna. Przy okazji polecam publikacje tuzów systemu. Na początek Tadeusz Mazowiecki: Wróg pozostał ten sam z 1952 roku (zręcznie pomijany w biografii). Potem któryś z dziennikarzy, współczesnych piewców demokracji. Może być np Żakowski. Życzliwa polemika i popieranie polityki Jaruzelskiego (w tym wprowadzenia cenzury) w tygodniku Na Przełaj. I tak dalej i tak dalej...

Dalej uważasz że to Wikingowie?

Tak. Wszystkiemu winni wikingowie. Jak podaja "pewne" żródła cała dynastia Piastów z Piastem Kołodziejem włacznie to byli Wikingowie, którzy jeszcze w czasach Mieszka I mieli swoje osady zbrojne na terenach jego królestwa. Mieszko powięc odebrał władzę pod stołem - niewykluczone że okragłym stołem - wprost od starego sytemu władzy Wikingów - czyli najeźdźców Co nie zostało nigdy do końca wyjaśnione.

"To nie solidarność obaliła komunizm". Tytuł chwytliwy tylko szkoda że taki oczywisty. Solidarność kiedy się zebrała do kupy to mogła obalić flaszkę po fajrancie w zakładzie.

Komunizm sowietski to rozmontował Gorbaczow, bo nie chciał już go utrzymywać z powodów ekonomicznych.

Rzecz tylko w tym że piszesz o rzeczach oczywistych, bo inne być nie mogły tylko w sposób sensacyjny.

Przewrót dokonał się w Polsce nie ze względu na ideologię tylko ze względu na możliwości uwłaszczenia się wybranych grup władzy na majątku państwowym.

Ale tu żadnej sensacji nie ma. o wszystko jest wiadomo od dawna. Oczywiście dla tych którzy chcą to wiedzieć.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.