Skocz do zawartości
IGNORED

To przestało być śmieszne

Gość Cadam

Rekomendowane odpowiedzi

a czy XYZPawel prowadzil jakis byznes na forum? ponosi jakies straty poprzez bana? nie, wiec o co tyle krzyku.. rozejsc sie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Dajcie spokój z XYZ - lepiej pisać mniej postów ale w temacie niż uprawiać wieczne kłótnie z kimś kto się kłótniami żywi.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Redaktorzy

cadam - jak tak bardzo tęsknisz za XYZ to do Niego napisz, zadzwoń umów się na piwo, etc. Świat nie kończy się na tym forum ;-)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Fr@ntz, 21 Maj 2010, 15:23

>...

Jak sprawa dotyczyła McGyvera pisałeś:

Fr@ntz

8 Maj 2010, 23:34

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 2218 / 4790 / 22

ban może zostać zdjęty w dowolnej chwili.

A teraz?

Ale sprawdźmy jak by to wyglądało.

rochu - jak tak bardzo tęsknisz za McGyverem to do Niego napisz, zadzwoń umów się na piwo, etc. Świat nie kończy się na tym forum ;-)

Hm też ładnie.

Taki np. Jaro_747 nie potrafi napisać jednego postu, w którym kogoś na forum by nie obraził, ale w stopce napisał sobie mgr inż. więc jego nie ruszamy. Porównując go z XYgrekiem zastanawiam się, czy moderowanie na tym polega by tworzyć pozory większości?

Kerech, 21 Maj 2010, 16:19

>Taki np. Jaro_747

A ładnie to tak publicznie donosić na kolegę? Widziałem wiele postów Jaro_747 które nikogo nie obrażały - ale jeśli znasz takie które obrażają to zgłaszaj to do moderacji, jest dostępna opcja.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Donosiłbym, gdybym zrobił to tak, jak proponujesz.

Jeśli nie wiesz o czym piszę, to chyba masz 'ignoruj' załączona na 747.

Jeśli chcesz wiedzieć - sprawdź ostatnie np.10 jego wpisów.

Jeśli nie chcesz wiedzieć to powód bym jakie są cele działań moderacji na tym forum. -i tu powrót do tematu wątku.

• Redaktorzy

"Czy moderatorzy dostali odgórny zakaz odblokowania XYZPawła, bo szkodzi on interesom właścicieli komercyjnego forum?"

O-czy-wiś-cie! A poprzednio go długo tolerowali, bo z kolei "jego działalność służyła interesom właścicieli komercyjnego forum" (co regularnie zarzucano moderacji). Jak widać, wszystko służy tym interesom. Nic, tylko biznes robić.

>Kerech, 21 Maj 2010, 16:19

>Taki np. Jaro_747 nie potrafi napisać jednego postu, w którym kogoś na forum by nie obraził, ale w

>stopce napisał sobie mgr inż. więc jego nie ruszamy.

Na wpisy merytoryczne odpowiadam merytorycznie. Na wpisy polityczne odpowiadam zgodnie z przekonaniami. Jak ktoś wypisuje głupoty to nazywam rzeczy po imieniu. Przecież "prawda was wyzwoli".

A co do mgr inż. - nie wiem dlaczego moje wykształcenie denerwuje co poniektórych a zwłaszcza zwolenników Prezesa. Mam się z tym chować czy jak? Jakoś mi się to dziwnie z Pol Potem kojarzy.

Jestem Europejczykiem.

>Kerech, 21 Maj 2010, 16:41

>Jeśli nie wiesz o czym piszę, to chyba masz 'ignoruj' załączona na 747.

>Jeśli chcesz wiedzieć - sprawdź ostatnie np.10 jego wpisów.

Sprawdziłem 15 - więcej mi się nie chce. Najbardziej obraźliwe słowo to sierotka. A takiego krwiożerczego demona ze mnie robisz :-).

Chyba, że za obraźliwe uważasz słowo ksiądz albo Prezes ;-).

Jestem Europejczykiem.

no przy McGyverze to nasze moderatory miale podwiniete ogony.... a tu takie harde...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

C3PO słusznie zauważył. Przykład ten pokazuje nam jak moderacyja jaśnie oświecona, zielonym światłem opromieniona, taki PRL w miniaturze na tym forum w pocie czoła buduje.

foxbat

Jakies szczegoly poprosze poprzedniego wpisu,bo w watku 63690 moderacja sie troche zagolopowala-

-a byla kolejna bitka z Andersonem.Wyszedlem bez urazu,a moderacja jak ORMO,SZPIEDZY lub VKOLUMNA.

Po prostu nie ufam moderacji-i to dosc mocno.

Jozwa Mandarym-naprawde jestes od sprzatania??

Masz kwalifikacje jako sortowacz,ladowacz nieczystosci stalych??

Jak uprawnienia som to do roboty-a co z zamiataniem[pod dywan]i odsniezaniem[na czyjes podworko??]

Sa osoby ktorych cholubicie,a pisza brednie i sa to rekordzisci z wpisami-to jest w porzadku??

Juz wspominalem pomoge w zmianie regulaminu-bo komuny juz ponoc nie ma,lecz jest kolesiostwo.

I co to jest wszystko ok.-kazdy zarejestrowany na forum powinien napisac cos o sobie-a nie tak jak

teraz,co trzeci to gall anonim,albo chlopiec z plakatu.Ale sa firmy i osoby,ktore uznajecie jako siodmy cud swiata-smiac mi sie chce...........milego sprzatania.

"...Sa osoby ktorych cholubicie,a pisza brednie i sa to rekordzisci z wpisami-to jest w porzadku??...-bo komuny juz ponoc nie ma,lecz jest kolesiostwo..."

Bo to jest NEOKOMUNA, ta cała moderacyja nieszczęsna nasza.

>Bo to jest NEOKOMUNA, ta cała moderacyja nieszczęsna nasza.

Ano, NEOMATRIX każde reakcjonistyczne tsunami przyjmie na klatę, nawet NEOKOMUNĘ

Ale i warto pamiętać że NEOMATRIX to już nie MATRIX, teraz każdy może się sam dobrowolnie odłączyć.

• Redaktorzy

Bardzo to wszystko pocieszające. Takie zachodnioeuropejskie :-) Nawiasem mówiąc (to na marginesie i bez związku z tematem), wiecie może, że w USA wśród lewicy pogląd, że rzad Buscha (nie rząd USA, Boże broń, rząd jakiegoś Buscha) osobiście wysadził WTC, jest poglądem obowiązującym? Każdy kto wyrazi wątpliwość naraża się na ostracyzm towarzyski. Wykształceni zwolennicy partii demokratycznej...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.