Skocz do zawartości
IGNORED

To przestało być śmieszne

Gość Cadam

Rekomendowane odpowiedzi

Gość cadam

(Konto usunięte)

Jeden z niewielu forumowiczów, który pisze na tym forum sensownie dostał dożywotniego bana. Rozumiem, że dla niektórych był niewygodny, ale to nie jest powód do blokowania wartościowego forumowicza. Jeśli komuś przeszkadzały jego wpisy to ten ktoś mógł skorzystać z funkcji 'Ignoruj' a nie donosić do moderacji.

Domagam się odblokowania kolegi XYZPawła!

W końcu doszło to jednego testu (wiadomo jakiego) i wiadomo jak się skończył... Wytrwałość Pawła była/jest godna podziwu. A że poglądy oryginalne, to nic złego. Ludzie zmienią poglądy. Ważne, że potrafią bronić idei :)

...tak szczerze to średnio tęsknię, bo jego krucjata była dość męcząca. Napisał swoje zdanie i ok, tylko że potem powielał to w kazdym możliwym wątku. To troche jak z antykablowcami, czy ktoś chce czy nie muszą wetknąć swoje trzy grosze wszędzie, nawet tam, gdzie autor wyraźnie z góry dziekuje za ich wpisy.

"Namolność" - to chyba właściwe słowo na większość wpisów XYZ Pawła...

Trudno też nie docenić jego wiedzy - najlepiej wiedział co ja słyszę, choć mnie na oczy w życiu nie widział. Tu miał rzeczywiście bardzo rozległą widzę, w kwestii tego co ja słyszę, a czego nie słyszę.

• Redaktorzy

XYZ każdym swoim postem udowadniał, że nie słyszy ( i inni również nie powinni słyszeć ) różnic, więc niestety nie wpisywał się w profil tego forum.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Odnośnie klubu pasty do zębów to ja znam baaardzo smakowite szczegóły dotyczące kulis przeprowadzanych tam konkursów na najpiękniejszy uśmiech (od skruszonej organizatorki). Jeżeli a branży audio działa się tak jak w paściarskiej to to jest prawdziwa Sodoma i Gomora!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.