Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 31 Października 2010 - spam
Ukryte przez Fr@ntz, 31 Października 2010 - spam

Podobno nowy silnik ma odpowiednie narzędzia do wyłapywania wulgaryzmów oraz klonów...

gówniarzeria to nie wulgaryzm, to "tylko" chamstwo.

foxy, czyli twierdzisz, ze cala psia robote "odwala" silnik, a moderator sobie lezy i saczy wiskacza? :)

Bynajmniej;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Powracajac jeszcze na chwile do zaproszenia na chlanie piwa. Wlasciciele faktycznie maja nieprzyjaciol. Przypadkowo dowiedzialem sie, ze opozycja ma sie tego wieczoru ustawic strategicznie przed wejsciem do Harendy, na skrzyzowaniu Swietokryskiej, pod UW i w kilku innych miejscach z duzymi napisami "Powiedz, ze jestes z Audio Stereo a dostaniesz darmowe piwa - Harenda zaprasza"

gówniarzeria to nie wulgaryzm, to "tylko" chamstwo.

Więc powinieneś wiedzieć, że z chamstwem należy walczyć godnościom i kulturom osobistom

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Powracajac jeszcze na chwile do zaproszenia na chlanie piwa. Wlasciciele faktycznie maja nieprzyjaciol. Przypadkowo dowiedzialem sie, ze opozycja ma sie tego wieczoru ustawic strategicznie przed wejsciem do Harendy, na skrzyzowaniu Swietokryskiej, pod UW i w kilku innych miejscach z duzymi napisami "Powiedz, ze jestes z Audio Stereo a dostaniesz darmowe piwa - Harenda zaprasza"

No, Jazz - to tu jest jeszcze jakaś niezbanowana i tajna opozycja?

Będzie Krzyż?

• Redaktorzy

To ile piw przypada na jednego zbanowanego dozywotnio nicka?, bo dostałem 18 maili.

Czy trzeba przyniesć wydruki?

Wystarczy przesłać do moderacji ;-)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Kiedy bylem malym chlopcem mielismy zwyczaj stracac sliwki i jablka z drzew w dziwnie usytuowanym domu, fragmentem dawnej posesji kiedys z duzym obszarem ziemi, dzisiaj centrum Warszawy. Poniewaz od czasu do czasu zbilismy szybe w oknie, lub przez nieuwage nasz ciec-smiec (taki mial wsrod nas pseudonim) dostal z procy w ucho, albo gdzies nad okiem, albo w swoj zawsze wsadzajacy w nieswoje sprawy nos lub tylek za kazdym razem jak byl tylko cynk, ze wlasnie idzie, jeden z nas powiadamial reszte alarmujacym okrzykiem "Chopaki, UWAGA, ciecio-smiecio zapierdziela, kryc sie, kryc sie!!!"

P.d. Zeby nikt sobie nie pomyslal, ze jest to jakas aluzja, lub prowokacja dodam, ze ciecio-smiecio nie mial jamnika.

Więc powinieneś wiedzieć, że z chamstwem należy walczyć godnościom i kulturom osobistom

Mój jamnik,na ten przykład na kulture osobistom nie reagował...wisiała mu.

Mój jamnik,na ten przykład na kulture osobistom nie reagował...wisiała mu.

IMAO za tę wypowiedż twój jamnik powinien dostać dożywotniego bana, co kolwiek to oznacza

To ile piw przypada na jednego zbanowanego dozywotnio nicka?, bo dostałem 18 maili.

Czy trzeba przyniesć wydruki?

Józwa został już bankrutem na własne życzenie-chyba,że ma udziały w browarze,a browar z zyski wyplacil mu..... piwem)))

W celu rozluznienia sytuacji, co uwazam jest potrzebne w kazdym watku, w celu pokazania naszym bossom, ze wcale nie jestesmy tendencyjni i tak dalej, ale tez w zwiazku z obecnym swietem, u mnie Halloween, zalaczam zdjecie z krotkim wyjasnieniem. Tydzien temu, wlasnie odebralem z przegladu swoj samolot i polecialem z rodzina na weekend do Temecula, gdzie zatrzymalismy sie na chwile na takim fajnym targu z atrakcjami dla dzieci w celu zakupienia tradycyjnej dyni. Byly tam rozne atrakcje, miedzy innymi zwierzeta , ktore mozna bylo dzieciom poglaskac i nakarmic. Moj syn nagle powiedzial "tato, zobacz jaki wielki pies!" - wskazujac na bestie zalaczona na ponizszym zdjeciu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Moderacja powinna być dumna, że forumowicze lubią zwierzęta, a szczególnie...

Zdjęcie zastępcze ze zrozumiałych względów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pewnie śmierdzi jak cap,głupi jak baran-a wygląda jak pies)))

ps.nic nie sugeruję przecież

Palton

Też dostałem takie zaproszenie-ale uprzejmie za nie dziękuję-nie skorzystam z tej łaskawości audiostereo.pl a swej dupie piwa sam kupię.

Pewnie śmierdzi jak cap,głupi jak baran-a wygląda jak pies)))

ps.nic nie sugeruję przecież

Palton

Też dostałem takie zaproszenie-ale uprzejmie za nie dziękuję-nie skorzystam z tej łaskawości audiostereo.pl a swej dupie piwa sam kupię.

To jak to rozumieć,że chcom obłaskawiać piwskiem?

Jak sie glebiej zastanowic i przypominajac sobie sobie jacy oni sa, zaproszenie wyglada coraz bardziej na podstepna intryge i bardzo niezdrowa konspiracje. Nie dadza zjesc, nie przyprowadza gosciom nagich bab, upija piwskiem i sami na koncu beda chcieli wykorzystac.

Jak sie glebiej zastanowic i przypominajac sobie sobie jacy oni sa, zaproszenie wyglada coraz bardziej na podstepna intryge i bardzo niezdrowa konspiracje.

Coś w tym jest. Przypomniał mi podobny się komentarz małżonki gdy kiedyś pokazałem jej jakieś zdjęcie z takiego forumowego spotkania. Sami faceci, żadnej kobitki, a oni tacy podekscytowani...

Wniosek - nie pokazywać zdjęć ;-)

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Administratorzy

Mam takie oto pytanie:

Pytanie: Wedlug jakiego punktu w regulaminie, oraz wedlug jakiego mechanizmu bedac juz zbanowanym, podczas banu, czyli juz w jego trwajacej 2-3 dni mocy usunieto mi mozliwosc dokonywania wpisow na okres nastepnych 7-10 (?) dni?

Czyli dla tych moderatorow majacych byc moze pewna dyslekscje w poprawnej interpretacji rzeczywistosci:

Jestem juz zbanowany, wiec nic nie pisze, siedze sobie w milczeniu i glaszcze po uszach psa i podczas tego milczenia forumowego, otrzymuje dodatkowa kare. Dla analogii, jestem w srode 15-tego w Kenii na polowaniu, dzwoni do mnie jakis palant i mi mowi, ze wlasnie mnie widzial bawiacego sie biustem jego zony na Swietokrzyskiej. Ktory geniusz mi to chce wytlumaczyc?

Miejsce na precyzyjna i logiczna odpowiedz:__________________________________________________________________________________________

Odpowiedź: za wyzwiska [wobec] moderatora poprzez PW.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Za wyzwiska moderatora poprzez PW.

co ten zlepek znaczy? konkretniej bo widze , ze sa tutaj duze problemy z poslugiwaniem sie jezykiem ojczystym ,co oznacza 'wyzwiska moderatora'?... idac glebiej we frazeologie czy to oznacza , ze moderator byl wyzywany, forumowicz przez moderatora czy istnieje jakas trzecia droga do zrozumienia tego pokracznego zdania napisanego przez grube paluchy nienawykłe do pióra czy tez klawiatury?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Administratorzy

electro: w języku polskim po kropkach i przecinkach stawia się spację, a zdanie rozpoczyna się z dużej litery. Cudzysłów to ", a nie '. Proszę więc, nie pouczaj innych jak pisać w naszym języku, a zacznij od siebie.

Użytkownik Jazz :-) pytał za co dostał przedłużenie bana, po czym dostał prostą i rzeczową odpowiedź. Ramka cytująca jasno wskazuje, którego postu odpowiedź dotyczyła. Jeśli taki poziom szczegółowości odpowiedzi jest niewystarczający do zrozumienia, to informuję, że traktuje o tym § 6 pkt. 5 a i b regulaminu. Zapis mówi "(...) Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum (...)" - wiadomości prywatne to oczywiście także część forum.

Za wyzwiska moderatora poprzez PW.

Ktokolwiek się tak godnie kryje za powyższym nickiem dziękuję za odpowiedz. Coprawda niezbyt szybką, ale jest. Jednak przeanalizujmy sytuację nieco dla pewnej ogólnej przejrzystości. :-). Od razu możemy więc potwierdzić, że to do czego odnosi się nasz tajemniczy administrator (TA) jako PW, jest szeroko przez nas rozumiane jaki tzw Prywatne Wiadomości, więc, jeżeli są one prywatne, w jaki sposób trafiły one do TA? Czyli one, można rozumieć w obecnym trybie wydarzeń nie są prywatne? Teraz, jeżeli hipotetycznie napisze swojemu koledze Gryniowi w PW, że zidentyfikowałem super miejsce z cudownymi kobietami o leekich obyczajach opisujac to dla zilutrowania lepiej całej sytuacji jej piękna i jakosci usługi z użyciem wulgaruzmów, to czy też otrzymam bana? Jeżeli tak, to oznacza, że PW nie są prywatne i administracja je czyta jak kiedyś polska poczta czytała wszystkie listy od mojego wujka w Ameryce. OK, następnie, jeżeli nie są już prywatne, to też oznacza, że moderator zacytował moją tresć w jakiejś formie do administracji a to jest przecież niezgodne z regulaminem! Dochodzi teraz jeszcze inna kwestia, czy zapytanie się kogoś "czy jest jełopą?" jest jakąoalwiek obrazą? Logika wskazywałaby że ewidentnie nie, ponieważ pozostwiliśmy tę odpowiedz danej osobie.

Reasumując i dodając, że zostalem zbanowany pierwotnie niezgodnie z jakimkolwiek regulaminen za wyraz "wynocha" i dodając powyższe niezgodności uważam, że AS powinno mnie publicznie i pokornie przeprosić!

electro: w języku polskim po kropkach i przecinkach stawia się spację, a zdanie rozpoczyna się z dużej litery. Cudzysłów to ", a nie '. Proszę więc, nie pouczaj innych jak pisać w naszym języku, a zacznij od siebie.

Użytkownik

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) pytał za co dostał przedłużenie bana, po czym dostał prostą i rzeczową odpowiedź. Ramka cytująca jasno wskazuje, którego postu odpowiedź dotyczyła. Jeśli taki poziom szczegółowości odpowiedzi jest niewystarczający do zrozumienia, to informuję, że traktuje o tym § 6 pkt. 5 a i b

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Zapis mówi "(...) Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum (...)" - wiadomości prywatne to oczywiście także część forum.

nadal nie wiem co dokladnie oznacza to pokraczne zdanie, a czy ktos jest jełopą nie bede wzorem Jazza pytal, bo odpowiedz juz doskonale znam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Administracja wglądu do PW użytkowników nie ma. Moderatorzy posiadają narzędzia do banowania i nie muszą administracji nic cytować. Czy jesteś pewien, że rozchodziło się jedynie o "jełopę"? Czy może wiązanka jednak była dużo większa?

Jazz :-) skończ proszę te wywody. Na forum obowiązuje nas kultura i wzajemne poszanowanie. Byłeś o tym informowany przez moderatorów wielokrotnie. Możesz mieć odmienne zdanie od innych, ale nie możesz ich wyzywać. Dotyczy to zarówno Ciebie jak i wszystkich innych forumowiczów. Tak jest na każdym forum i tak też jest tutaj. Każdy kto używa wyzwisk, czy to w wątku czy poprzez PW będzie musiał liczyć się z banem.

Koniec tematu z mojej strony.

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 3 Listopada 2010 - próba kolejnej kłótni
Ukryte przez Fr@ntz, 3 Listopada 2010 - próba kolejnej kłótni

ja bym np. uzyl sformulowania kołek, matoł, nieokrzesany burak czy cwiercinteligent...to sa moje ulubione okreslenia w dyskusji z kretynem , ktory w jaksi sposob wejdzie mi w droge i jeszcze probuje udowadniac swoja racje i niezbednosc....

Administracja wglądu do PW użytkowników nie ma. Moderatorzy posiadają narzędzia do banowania i nie muszą administracji nic cytować. Czy jesteś pewien, że rozchodziło się jedynie o "jełopę"? Czy może wiązanka była dużo większa.

A skąd wiesz, że była dużo większa, jeżeli nie była ci zacytowana? Następnie moderator oswiadczył, że zostałem zbanowany przez administrację (?) więc?

ODPOWIADAM:

Tak, były jeszcze dodatkowo ilustrujace sytuację zwroty:

"...[samo chamienie]... jako grand finale zapytałem poprzednie zacytowane tutaj i też udowodnione w pełnym tekscie tezy następujacym pytaniem w moim punkcie 4:

"4. Czy jestes jełopą?"

[#103128] Administrator blokuje pisanie nowych postów w krótkich odstępach czasu. - to co to za nowa wydra

Jazz :-)!

A skąd u Ciebie ta żeńska forma "jełopa"?

Czy "audiostero.pl" lub inna "moderatora" jest żeńska, znaczy się ma... żeńskie drugorzędne cechy płciowe (hmm... na marginesie, skąd się wzięła ta rzekoma drugorzedność)?

Czy też chodziło o administrację, co powoduje, że rzeczywiście forma męska "ten jełop" nie mogła być użyta?

Ty musisz nam i "tej jełopie" to wszystko powoli wytłumaczyć! ;)

Jazz :-)!

A skąd u Ciebie ta żeńska forma "jełopa"?

Czy "audiostero.pl" lub inna "moderatora" jest żeńska, znaczy się ma... żeńskie drugorzędne cechy płciowe (hmm... na marginesie, skąd się wzięła ta rzekoma drugorzedność)?

Czy też chodziło o administrację, co powoduje, że rzeczywiście forma męska "ten jełop" nie mogła być użyta?

Ty musisz nam i "tej jełopie" to wszystko powoli wytłumaczyć! ;)

Interesująca uwaga. Czy więc powinienem sie zapytać "czy jesteś jełopem?" Czy ta forma byłaby poprawna?, czy może bezpieczniej i chyba poprawnie "czy jesteś jełopowaty?" z ciekawosci, forma "co na to jełopstwo?" jest językowo poprawną, czy nie?

Aby przeciwstawić się chamstwom i innym plugastwom-zadam takie pytanie-

Kto jest najwyższą jełopom wlasnie tu w tej dyskusji!!

Odpowiedzi musza być merytoryczne-nie tendencyjne.....bo będę banował!!!

ps.idziecie na piwo do harendy-site stawia-ja natomiast swojej dupie piwa kupie.

......to nie byla w żadnym wypadku podpowiedż)))

Chyba wiem, ale nie jestem pewien. To wcale, wbrew pozorom, nie takie łatwe pytanie!

"Czy jesteś jełopem?" wydawałoby się formą najpoprawniejszą pod warunkiem, że pytasz tego jełopa, a nie tę jełopę! ;)

A co do piwa - jakby nie patrzeć, będzie to z pewnośćią piwo DIY. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.