Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

w pewnych określonych warunkach byłoby to sk***ysyństwo.

Rozwiniesz myśl?

Yamnickowi i innym nie trzeba niczego udowadniać - o ile wątek nie został poszatkowany, prawda niczym oliwa. Pewnie przysłowie znasz?

W mojej ocenie lepsza leninowska demagogia niż geobelsowska propaganda i, nie przymierzając, chilijski zamordyzm.

• Redaktorzy

Rozwinięcie tej myśli byłoby obrazą dla twojej zdolności rozumowania. Jestem pewien, ze sam rozumiesz i nie zrobiłbyś czegoś podobnego, mimo obecnych buńczucznych deklaracji.

ciekawe, fanem abeiksów nie jestem ale wpisów mało więc łatwo można prześledzić tok rozumowania moderacji - polecam

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Czy sugerujesz, że można spodziewać się zamieci... znaczy zamiecenia pod dywan, czyli - pomigracyjnego wymysłu polegającego na zamyknięciu wątku i skazaniu go przez to na zapomnienie i niebyt?

Jozwa "Der Moderator" jeden już dziś "zakluczył". Jest przeto nadzieja, że może nie będzie mu się chciało używać łańcucha i kłódki raz jeszcze?

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 26 Października 2010 - próba ośmieszenia
Ukryte przez Fr@ntz, 26 Października 2010 - próba ośmieszenia

wisi mi to - taki oryginalny sTyL AS

ciekawi mnie za to kto następny wstąpi do tworzonej menażerii

"Jestem odpowiedzialny za to co powiedzialem, nie za to co zrozumiales."

- bo ja widzę, że powinno być:

Jestem odpowiedzialny za to co powiedzialem, nie za to co z czytanego zrozumialem

Ponownie na ziemi...

Cóż, rzec, chyba muszę, bo to temat ostatnio na czasie... Moderacja jest zaiste niesamowita...

Dostałem bana za "trollowanie" w wątku o zakazie ślepych testów. Na czym polegało to trollowanie ? Na tym że uparcie zwracałem uwagę moderacji na słowa powszechnie uważane za obelżywe używane przez forumowicza na g., te grzeczne posty znikały... jego NIE :)) Aż w końcu dostałem bana, bo chciałem się dowiedzieć jak dostać pozwolenie na bezkarne obrażanie innych :)

Jaki punkt regulaminu naruszyłem ?!?

A kolego SłyszącyAtom dostał bana bo uparcie prosił o dowód, że jest klonem XYZPawła... Obserwowałem to, więc wiem, że nie używał wulgaryzmów, tylko grzecznie prosił o dowodzik... Tutaj chyba nie można prosić o JAKIEKOLWIEK dowody...

Dodaję Elberotha do listy świętych, nietykalnych...

Napisałem w jego wątku normalny post, z zapytaniem. I zniknął... oops ;)

eeee w sumie to się cieszę, że wciąż mogę pisać, bez bana... I tak jestem szczęściarzem :)

"...tutaj nie narzekamy tylko chwalimy moderację :) "

no to chwalmy - w ciągu pięciu ostatnich dni moderacja pracowicie zamknęła sześć wątków

normalka - tyle, że to watki dotyczące samej moderacji

• Administratorzy

Panowie na forum istnieje opcja ignorowania wybranych użytkowników. Może rozwiąże ona przynajmniej część sporów?

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

fajowo! a jak np. zignoruje franca, to pojawia mi sie wpisy przez niego wyciete?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

wpisuje i tu... bo pewnie tam "zginie"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

franc, jesli te wpisy nie daly ci nic do zrozumienia, to zrob cos pozytecznego.. np. idz na spacer, posprzataj miejsce pracy czy zajmij sie rodzina.. jesli nie masz rodziny to kup sobie rybke.... bo moderowanie i administrowanie to jednak wymaga minimum checi i inteligencji... powiedz mi moj drogi, jak maja userzy nawigowac w tym watku? jak powiedzmy bedzie 100 pytan i 1000 odpowiedzi? jak odnalezc jakas odpowiedz? przeciez to burdel bedzie....ZROB ZAKLADKE " Moje pierwsze Hi-Fi" nie watek....

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat,

Bo to takie życiowe i wynika z potrzeby ducha... coś, tak jak wywiesić na osiedlu kartkę, żeby wszystkie pieski załatwiały się w jednym miejscu... Co z tego, że po jednym dniu byłby tam kupa na kupie... i żaden pies by tam nie wlazł...

No, ale fajnie by było.

czy to jest takie trudne zrobic nowa zakladke? no przeciez ten nowy endżajn i te sprawy...

• Redaktorzy

Foxbat - wątek powstał na prośbę Administracji (w ramach eksperymentu). Propozycja stworzenia nowej zakładki z tego co pamiętam nie spotkała się ze zbytnim entuzjazmem.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Foxbat - wątek powstał na prośbę Administracji (w ramach eksperymentu). Propozycja stworzenia nowej zakładki z tego co pamiętam nie spotkała się ze zbytnim entuzjazmem.

A kto tu jest królikiem przeznaczonym na eksperymenta Wasze?

ps.Frantz .......goń zająca,goń zająca!!!

ech-psia mać nie chce mi się już tu pisać-bo to autorytatywne myślenie potrzebne.

franc! wiesz rozbawiles mnie! jak chcesz to potrafisz! ;) pozdrawiam!

>Użytkownik Fr@ntz edytował ten post dziś, 15:17

>Powód edycji: poprawienie literówki ;-)

Dostałem ostrzeżenie a pisałem w tym temacie :http://www.audiostereo.pl/od-15-listopada-zakaza-palenia-w-miejscach-publicznych_72651.html

Czy IvanM też dostał ostrzeżenie?

[owszem, dostał - dopisek moderacji]

no i wszystko zakłódkowali

pozostała jedna szafa życzeń dla wszystkich ... chyba dla Jarząbka

od 20- go października zamknięto osiem wątków zatytułowanych poczynaniom moderacji na AS

nie ciąży Wam nieco taka popularność Panowie Moderatorzy?

przecież powinniście być jak chłopcy z lasu (BOR) - nie natrętni a skuteczni

Proszę zablokować moderatora Yamnick i następnym razem powoływać moderatorów z co najmniej 5 - letnim stażem na forum, którzy zdobyli jakiekolwiek poważanie jako zwykli forumowicze.

Aha, i jeszcze żeby nie mieli problemu z rozumieniem słowa pisanego.

Napiszę to dużymi literami , bo chyba administracja forum nie bardzo potrafi rozwiązywać problemy:

JAK NIE WYŚWIETLA LISTY ZBANOWANYCH Z POWODU BŁĘDU W SILNIKU TO ROZWIĄZANIEM PROBLEMU NIE JEST KASOWANIE MOŻLIWOŚCI WYŚWIETLENIA ZBANOWANYCH UŻYTKOWNIKÓW TYLKO NAPRAWIENIE BŁĘDU SILNIKA.

Życzę owocnej pracy.

To polskie forum i zgodnie z konstytucją mam prawo do posługiwania się językiem ojczystym.

Jak ktoś ma problemy to polecam:

Ukryta Zawartość

post-20127-032660600 1288196604_thumb.jpg

post-20127-069243400 1288196620_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 27 Października 2010 - wpis nie wnoszący nic do dyskusji
Ukryte przez Fr@ntz, 27 Października 2010 - wpis nie wnoszący nic do dyskusji

no i co? - minęły dwie godziny do mojego poprzedniego wpisu - "nie natrętni a skuteczni" a tymczasem moderacja pt. Yamnick wzięła...

tyle, że nie sobie do serca a się za nękanie forumowicza - "jako Kolega mnie, tak i ja Koledze"

piknie panocku, jesce więcej, dla podniesienia poziomu kultury, prosim was

Panowie włodarze!

Jak już wpadliście na pomysł, że wiecie lepiej co i gdzie mają pisać forumowicze, to może byście dokonali przeglądu zamkniętych przez Was wątków i poprzenosili do stworzonego przez siebie wątku - tak na początek - to, co Wy uznacie za ważne, a co przewinęło się w naszych dyskusjach.

Boję się jedynie, że moja prośba pozostanie bez echa. I tylko pozostanie nierozstrzygnięte pytanie, czy Wam się nie chciało, czy uznajecie, że nic z naszej pisaniny nie jest na tyle ważne, by znaleźć się w tak pięknym wątku.

Ps. Ta dwójka rzymska (II) to nie ustęp a rozdział.

berberys - hurtem to przerzucac ? To byloby odpowiednie z punktu widzenia Uzytkownika (nie byloby oskarzen o wybiorczosc). Zaraz puszcze PW do innych modow jak Oni to widza.

Primodium. Medium. Finis.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.