Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

palton praca to praca.nikt nie obiecywal ze bedzie lekko.nagrode sam odbiesz w moim imieniu.

Brak dużych liter i znaków interpunkcyjnych, to pół biedy. Dobrze chociaż, że wpis jest jako tako zrozumiały. Miło by też było, jakby pan inżynier, nauczył się używać cytatów. Wystarczy kliknąć na "Odpowiedz" pod wpisem, do którego chcemy się odnieść.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Proponuję, żeby wrócić do obowiązku wypełniania "o mnie". Pewnie część wymyśli jakieś głupoty, ale większość napisze co i jak. A tak, wielu początkujących nie pomyśli o tym.

Brak dużych liter i znaków interpunkcyjnych, to pół biedy. Dobrze chociaż, że wpis jest jako tako zrozumiały. Miło by też było, jakby pan inżynier, nauczył się używać cytatów. Wystarczy kliknąć na "Odpowiedz" pod wpisem, do którego chcemy się odnieść.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zebym powaznie palton traktowal pisanie to najpierw musialbym zobaczyc jak moderator usuwa wpis ze brzmienie toru mozna skorygowac interkonektami.Jako inzynier.A ze nigdy tego nie zobacze, to nie mam zamiaru upienkszac bzdur wywijasami.pozdrowienia.

Proponuję, żeby wrócić do obowiązku wypełniania "o mnie".

Ojo joj niedobrze.

Nie baw się waść w nauczyciela języka polskiego, my wszyscy już dawno skończyliśmy edukacje.

co ci nie pasuje do jasnej cholery w tym wpisie?

nie baw sie w dyktatora

• Użytkownicy+

Ojo joj niedobrze.

Nie baw się waść w nauczyciela języka polskiego, my wszyscy już dawno skończyliśmy edukacje.

co ci nie pasuje do jasnej cholery w tym wpisie?

nie baw sie w dyktatora

To, że nie jest to "Propozycja, lub uwaga dotycząca Forum". Wpis był nie na temat wątku, z którego go przeniosłem.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 14 Stycznia 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.
Ukryte przez palton, 14 Stycznia 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.

Czy Palton może być dobrym moderatorem skoro zazwyczaj pisze ......tzn.kasuje wpisy po nocy,a w watku klub dobrej whisky ma

na koncie 145 wpisów.Aby o whisky cos pisać to wydaje mi sie trzeba znać jej smak.Ja nie pije tego wcale,więc tez nie piszę o tym.

Wobec tego czy takie przymusowe urlopowanie przez w/w nie wydaje się państwu dość podejrzane.....bo nie wiadomo co w danej chwili

w tej główce się klaruje......właśnie,własnie- poza stwierdzeniem-jestem nieomylny i mam zawsze rację i musi byc tak jak chce!!!!

O samej istocie sprawy-dotyczącej wycinania niewygodnych wpisów dla kolorowych już nie wspomnę.........i jeszcze śmie zarzucać

mi w wątku przepychanki-zamiast pisania mego na temat.

CZYJEŚ BŁĘDY SIE WIDZI POD LASEM

SWOJE TRUDNO DOJRZEĆ POD NOSEM.

• Użytkownicy+

Możesz sobie kasować moje wpisy ale i tak wszyscy o tym bedą wiedzieć.

Tak tak, wiesz, że to o Tobie piszę. :)

Oczywiście, że będą, przecież usuwam je tak, że w koszu są nadal widoczne. Nie mam nic przeciwko, żeby wszyscy wiedzieli o tym, że kasuje złośliwe, lub niemerytoryczne wpisy.

Nie zamierzam więcej dyskutować, większość wskazała, jaką drogą ma podążać dalej forum.

Mnie to wszystko jedno, chiciałem Ci zwrócić jedynie uwagę, że kasujesz własną interpretację. Mój post był regulaminowy i nie było w nim nic złośliwego ani obraźliwego. Na dodatek zbanowałeś mnie w tym wątku.

Złamałeś regulamin.

Nie zamierzam więcej dyskutować, większość wskazała, jaką drogą ma podążać dalej forum.

TAKICH GŁUPOT DAWNO NIE CZYTAŁEM.......KOGO CHCESZ NAWRACAĆ?

Nielubiany modzie zielony?

• Użytkownicy+

A ja widzę że to walka z wiatrakami, najlepiej o nim nie pisać i go ignorować.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wężykiem.

~~~~~~~~~

Mnie to wszystko jedno, chiciałem Ci zwrócić jedynie uwagę, że kasujesz własną interpretację. Mój post był regulaminowy i nie było w nim nic złośliwego ani obraźliwego. Na dodatek zbanowałeś mnie w tym wątku.

Złamałeś regulamin.

Oczywiście, że kasuje, lub zatwierdzam wpisy, według własnej interpretacji. Doskonale wiesz, że człowiek jest subiektywny i musiałby działać wbrew sobie, jeśli miałby to robić według czyjejś interpretacji. Twój post, był ewidentnie złośliwy. Pisanie czegoś innego, jest zwykłym zakłamaniem.

TAKICH GŁUPOT DAWNO NIE CZYTAŁEM.......KOGO CHCESZ NAWRACAĆ?

Nielubiany modzie zielony?

Nikogo nie chcę nawracać, proszę tylko o dostosowanie się, do woli większości.

Przychylam się do prośby, wyniki ankiety w tym wątku nie pozostawiają złudzeń

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

O jakiej wiekszosci mówisz 42 za Tobą,a 24 przeciwko........czy to jest adekwatne do ilości forumowiczów?

Ale Ty chcesz mieć zawsze i we wszystkim racje bo masz przycisk...więc bądż uczciwy najpierw wobec siebie....to dla Twej zdrowotności będzie ok.

Wypłoszyłeś porzadnych chłopaków z tego forum swoimi przekonaniami i zostali same leszcze i płotki.Skonczyłem z Toba dyskusje,a teraz weż przycisk i działaj.

• Użytkownicy+

Przydał by się jakiś komputer (bezosobowy)

Całkowicie popieram, co poświadczam plusikiem. Pewnie w Pentagonie taki mają, więc niech Site działa...

O jakiej wiekszosci mówisz 42 za Tobą,a 24 przeciwko........czy to jest adekwatne do ilości forumowiczów?

Jak najbardziej adekwatna... jeśli chodzi o bocznicę. To oznacza również, że działania paltona, nie przeszkadzają tysiącom forumowiczów.

Ale Ty chcesz mieć zawsze i we wszystkim racje bo masz przycisk...więc bądż uczciwy najpierw wobec siebie....to dla Twej zdrowotności będzie ok.

Wypłoszyłeś porzadnych chłopaków z tego forum swoimi przekonaniami i zostali same leszcze i płotki.Skonczyłem z Toba dyskusje,a teraz weż przycisk i działaj.

Porządnych ??? Tacy nie wiedzą nawet, co to jest ta moderacja.

Również dziękuję za "kulturalną" rozmowę.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Bum, sam zainicjowałeś ta kretyńską ankietę.

I poległeś.

Przyjmij do wiadomości, że są tacy na forum( i jest ich większość), którzy mają dość Twojej obecności w tym miejscu.

Wyciągnij zatem wnioski i zrób nam tę łaskę - po prostu zniknij z AS.

Pamiętasz co Ci kiedyś napisał jeden z Adminów AS?

Jesteś tutaj jedynie dzięki ich łasce.

Może zatem lepiej Tobie wybrać opcję honorową i samemu zrobić sepuku?

>>bum1234

Niebieskość i zieloność to jedno, ale w połączeniu z dwulicowością... - to się już człowiekowi żółć wylewa....

>>rochu

Zostaw buma w spokoju, on mi powiedział, że już grzeczny będzie hihi:D To przez ten prąd na bocznicy, nawet Paltonowi się już przyciski mylą.... :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Czyli masz kwalifikacje do ich cenzorowania.... o przepraszam władzunię.... MODEROWANIA

Kubri, Ty nasz Feniksie wybudzony z lukarowych popiołów. Pomijając oczywistą przyjemność konwersacji z Tobą - wybacz że tak zapytam pospolicie: a o co konkretnie chodzi?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

To zależy w dużej mierze od poziomu człowieka. Takiemu np. mlb, to palton nie dorasta do pięt.

Czy może myślisz,że mlb to robinson cruzoe,a palton to piętaszek jest??

To zależy w dużej mierze od poziomu człowieka. Takiemu np. mlb, to palton nie dorasta do pięt.

Dziękuję za pochlebstwa, tym bardziej że niezasłużone.

Swoją drogą - nie spodziewałem się że ostatni brak czasu na sprawy forumowe tak radykalnie zmieni mój obraz w oczach niektórych kolegów, i to, o dziwo, na lepsze. A przecież wciąż jest to to samo zielone ptaszysko, a nawet nieco bardziej garbate.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Swoją drogą - nie spodziewałem się że ostatni brak czasu na sprawy forumowe tak radykalnie zmieni mój obraz w oczach niektórych kolegów, i to, o dziwo, na lepsze. A przecież wciąż jest to to samo zielone ptaszysko, a nawet nieco bardziej garbate.

ptaszysko to samo ale pewnie z mniej kontrowersyjnymi wizjami ala szkolenie pracowników mcdonaldsa -czyli niekonczace sie próby publicznego oceniania forumowiczów aby zmotywowac ich do pracy :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Nigdzie nie napisałem, że chodzi tu o poziom hi-end. Więc mie ma się czym podniecać. :)

Gość rochu

(Konto usunięte)

To nie admin, to Palton ;-). Najpierw sprawdź, potem pisz.

Mylisz się.

To był jeden z adminów w wątku który na szczęście poszedł do kosza.

A było to kilka miesięcy temu kiedy wykonałeś telefon do Site aby się postarzyć na to jak bardzo źle Ciebie tutaj traktują.

I kto tutaj jest skarżypytą?

Nigdzie nie napisałem, że chodzi tu o poziom hi-end. Więc mie ma się czym podniecać. :)

Naprawdę mi ulżyło. Już obawiałem się detronizacji jozwy, na szczęście do tego nie dochodzi - bo i nie powinno.

Swoją drogą to - ptaszysko, wbrew potocznej nazwie, bywa straszną gadułą, o co szanowna małżonka miewa pretensje: zamiast stulić zielony dziób, gdacze jakieś dyrdymały. Na szczęście nikt zazwyczaj tego nie słucha, a towarzystwo jest zbyt odurzone by wyłapać w tym jakiś sens - który nota bene rzadko się pojawia.

józwie też nie udało wyzbyć osobistej animozji do atoposa podczas penienia "obowiązków" , więc nie królem tez nie był. Co prawda atopos to był jednak ktoś... i nieprzecietrny przeciwnik.

Józwa dużo serca włożył w to forum i nie miał tego komfortu którzy mają dzisiejsi moderatorzy - dziurawy silnik forum często się wywracał, dużo trudniej przebiegało polowanie na klony - a dodatkowo był swego rodzaju "one-man-orchestra", czyli odpowiadał za wiele rzeczy jednocześnie. Walczył naprawdę dzielnie i trzeba to docenić. Atopos był przebiegły a Józwa nie miał odpowiednich narzędzi - dlatego tak długo to trwało.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.