Skocz do zawartości
IGNORED

Dali 505 vs Tonsil Maestro 180

buchacz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Chce kupic kolumny, mam w tej chwili dwie atrakcyjne oferty i wlasciwie wybieram juz pomiedzy nimi:

Dali 505 za 830zl (malo uzywane przez 2 lata) oraz Tonsil Maestro 180 za 1400zl (nowe, z gwarancja).

Chce sluchac glownie klasyki, troche rocka. Co wybrac?

https://www.audiostereo.pl/topic/6405-dali-505-vs-tonsil-maestro-180/

nie wiem w jakim kontekscie piszesz, ze "dali malo uzywane przez 2 lata". Te modele nie sa juz produkowane dluzszy czas. Proponuje spisac Seiral Numer i napisac do dani z zapytaniem o date produkcji.

830 to podajrzanie niska cena. Jednak jak wszystko jest ok, bierz w ciemno ;-)

Dzieki - dylemat rozwiazany. :) ralph, w jaki sposob sprawdze czy glosniki sa oryginalne i czy nie byly regenerowane; poza tym, czy ktos moze mi podac strone internetowa prducenta 505tek bo nic nie moge znalezc.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

naprawde nie trzeba wiele wysilku, zeby znalezc takie info poprzez wyszukiwarke forumową..............

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.