Skocz do zawartości
IGNORED

Najsłynniejsza suka w Polsce Irasiad nie żyje

meloman 62

Rekomendowane odpowiedzi

netoperek

22 Lip 2010, 21:45

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 23 / 0 / 0 Co ty psu świeczki młocie świecisz?

Pojxxxeb całkowity :(((

Oby nie dane Ci było nigdy mieć zwierzaka.

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

netoperek, 22 Lip 2010, 21:45

>Co ty psu świeczki młocie świecisz?

>Pojxxxeb całkowity :(((

ten pies był więcej wart niż ty. ty jesteś tylko śmieciem na tym forum

Jeśli temat jest bez podtekstu. Z melomanem nigdy nie wiadomo.

Każdej istoty żal kiedy odchodzi.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

> gelson

Mam i ma się całkiem dobrze, skąd pomysł, że miałbym źle traktować zwierzęta?

Dlatego że im świec nie świece?

Aaaa, zapomniałem co to za forum...no to co możecie wiedziec o symbolice światła/świecenia świec przez chrześcijan?

...tylko po co małpujecie?

Nie macie jakichś koralików, albo kolorowych gazetek żeby im tam jakiś piknik zrobić?

meloman 62, 22 Lip 2010, 22:04

>> ten pies był więcej wart niż ty. ty (netoperek) jesteś tylko śmieciem <<

wynikła trafna konkluzja wartość człowieka o nicku meloman 62

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

mamel

Zapomniałeś wkleić to co napisał netoperek. Jak każdy pisowiec unikasz prawdy i oswojony jesteś z zasadą kłamstwa

mamel

Zapomniałeś wkleić to co napisał netoperek. Jak każdy pisowiec unikasz prawdy i oswojony jesteś z zasadą kłamstwa

inwektywa jest, ale gdzie kłamstwo?

Mimo wszystko, świeczki czy słownictwo typu umrzeć, zwłoki - są zarezerwowane dla ludzi, podobnie jak ludzkie imiona.

Zwierzęta mają swoje określenia - zdechnąć, truchło, padlina. Dopiero niedawno różni burzyciele porządku z zaburzonym poczuciem przynależności gatunkowej zaczęli uzurpację rzeczy ludzkich dla psów. Skutki już mamy - wszystko zasrane, hałasy w nocy itd. Jeszcze trochę i watahy świętych psów zaczną się na nas rzucać jak w Moskwie czy na Ukrainie.

meloman 62, 23 Lip 2010, 19:19

>mamel Zapomniałeś wkleić to co napisał netoperek. Jak każdy pisowiec unikasz prawdy i oswojony jesteś z zasadą kłamstwa

>>Co ty psu świeczki młocie świecisz?

tym bardziej ponowię:

wynikła trafna konkluzja wartość człowieka o nicku meloman 62

och, sorry, nie wszystko się wkleiło (znów będę pomówiony o kłamstwo)

Taki wpis na forum Polska - The Times mnie rozśmieszył:

Czyli ruskie nawet psu nie odpuscili... Janina z Przemyśla (gość) 2010-07-23 18:29

Co im pies winny? Ze Ś.P. Prezydent ją lubiał?

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

mamel

A kim ty jesteś ? zachowujesz się po chamsku, robisz jak wynika z twoich dawnych wpisów jakieś ciemne interesy, obrażasz innych forumowiczów (choćby mnie). Nie lubię banowania nawet takich typów jak ty - sam wystawiasz sobie świadectwo. Ale w realu nie chciałbym mieć z tobą do czynienia.

Violet, 23 Lip 2010, 21:18

>Taki wpis na forum Polska - The Times mnie rozśmieszył:

>

>

>Czyli ruskie nawet psu nie odpuscili... Janina z Przemyśla (gość) 2010-07-23 18:29

>Co im pies winny? Ze Ś.P. Prezydent ją lubiał?

Polska - The Times to specyficzna gazeta. Mi jest zwyczajnie szkoda psiny - jak już wspomniałem, uratowała wielu ludzi i dlatego zasługuje na pamięć.

Pies może uratował parę osób - ale przypisywanie mu świadomego działania w tym kierunku to jednak nieporozumienie.

Tych parę osób uratowali:

- pokolenia hodowców, którzy doprowadzili do wyhodowania rasy psów o odpowiednich parametrach behawioralnych.

- treser który odpowiednio wykorzystując instynkty stadne psa ukierunkował go na ratownictwo

- ratownik współpracujący z psem który prowadził go na akcje, plus logistyka itd.

Sam pies nie miał w tych sprawach nic do powiedzenia - był jak dobrze zbudowany i nastrojony instrument na którym gra kompetentny muzyk.

misiomor, 23 Lip 2010, 21:32

<... był jak dobrze zbudowany i nastrojony instrument na którym gra kompetentny muzyk.>

a już kumam, to pies meloman był

misiomor

Dopiero niedawno różni burzyciele

>porządku z zaburzonym poczuciem przynależności gatunkowej zaczęli uzurpację rzeczy ludzkich dla

>psów.

Co już nie mogłeś wytrzymać co?, łapki..... aaaaa rączki bo bym się pomylił a za przenośnie byś mnie pewniakiem zaatakował, w każdym bądź razie paluszki nie pazurki nie wytrzymały aby do psiarzy uderzyć, prawda?, bo taka okazja znów, w kolejnym, innym temacie.

Co do ras i tego słowa, to weź pod uwagę też to że angole na poród dziecka (małego człowieczka, czyli przestanie być pasożytem po odcięciu pępowiny) i przesyłkę/dostawę mówią tak samo "delivery".

Inna sprawa, zajrzałem do tematu bo odniosłem wrażenie że sławna kobieta nie żyje i taki lament, a tu pies..., zdziwiła mnie trochę ta skrajna miłość do obsrywaczy trawników jak już misiomor raczył nadmienić.

Ja bym nie powiedział że pies umarł choć to istota żywa i mniej więcej rozumna, np: zszedł-dość neutralnie, albo najzwyczajniej zdechła i już wiadomo że chodzi o "zwierza".

mamel, 23 Lip 2010, 21:43

>misiomor, 23 Lip 2010, 21:32

><... był jak dobrze zbudowany i nastrojony instrument na którym gra kompetentny muzyk.>

>

> a już kumam, to pies meloman był

"Pies instrument", kiedyś był taki film "Człowiek orkiestra" z Louis de Funès w roli głównej i to może nawiązanie takie., metafoooora taaaka.

meloman62

Zobacz jaki ty obłudny jesteś i nieobliczalny..na człowieka nalatujesz,wyzywasz od zbrodniaży a nad psem się roztkliwiasz.Tobie padł system wartości.Jestem psiarzem,zeby nie było,ale fałszywców nie lubie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.