Skocz do zawartości
IGNORED

motto strony audiofilskiej

javo

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję umieścić poniższy cytat sovajazz z wątku 6796 pod wpisem Łukasza na stronie głównej, gdyż wydaje się, że z niezwykłą trafnością określa zasady 'tej gry'.

"... kocham dźwięki i chce je słyszeć DOBRZE... uwielbiam rozróżniać barwę poszczególnych instrumentów grających unisono, chce słyszeć jak pianista kładzie palce na klawiaturze, chce poczuć chociaż namiastkę tego, co czuli owi szczęśliwcy, którym dane było asystować przy tworzeniu tego dzieła... sorry winetou i inni renegaci - ja zostaje na swojej wyspie - inwestuje w sprzęt, bo tylko tak będe w stanie złapać choć skrawek fraka pianisty, choć jedno tchnienie trębacza czy odczucie perkusisty siedzącego naprzeciw stadionu fanatycznie skandujących fanów... "

Co o tym sądzicie? Ciekawe czy sceptycy wchodząc na naszą stronę, widząc taki cytat będą mieli jeszcze odwagę na mącenie wody.

Temat umieściłem w 'stereo' bo myslę, że tutaj spotka się z największym odzewem, jeżeli jednak lepiej wyglądał by na bocznicy - 'nie na temat'

https://www.audiostereo.pl/topic/6799-motto-strony-audiofilskiej/

javo -> na ludziasz, ktorzy wchodza tu tylko macic (nie bede wymienial nickow bo lista bylaby niestety dosc dluga) cytat nie zrobi najmniejszego nawet wrazenia - ich obchodzi tylko i wylacznie prowokowanie.

Ale cytat jako taki jest calkiem calkiem :)

Hmm.. niekoniecznie lubię to samo co sovajazz, ale cytat jest bardzo fajny i chyba oddaje ducha forum. Popieram umieszczenie go na głównej stronie lub dodanie poniżej tego "Strona która zaszczyciłeś..."

człowiek wstaje sobie spokojnie rano a tu taka niespodzianka...

a propos owego cytatu, jest on lekko zmodyfikowany... Igod i koledzy mogą go odszukać w pełnej wersji tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - przez ostatnie dni zapoznawałem się z Waszym zdaniem - to jest mój punkt widzenia... owocnej lektury....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co do wątku 6796 oraz wielu wojen które miały miejsce na tym foru dziwię się że wielu macicieli czyta to forum PO CO? Przeciez kto broni komus słuchać sprzętu i zmieniac zestawienie co chwilę skoro go stac i to lubi prosze bardzo co to kogo obchodzi a jeżeli ktoś woli słuchac muzyki to tez chwała jemu.

Dlaczego wielu wpisujacych przeszkadza, zabiera dobrą zabawę oraz odbiera może jedyna pasję forumowiczom swoimi bezsensownymi wpisami.

Kiedys jeden madry człowiek powiedział"ile trzeba mieć w sobie wiary aby nie wierzyć".

Naprawde zastanówcie sie po co wchodzicie na to forum.Poczytajcie www.sexogloszenia.pl tam chociaż zobaczycie fajne fotki.

Pozdrawiam

Qubric, używaj znaków przestankowych i przeczytaj to co piszesz przed dodaniem, bo Twoje wpisy są nieczytelne. Rozumiem, że chciałeś powiedzieć:

"A nie przyszło Ci do głowy że to sa reakcje - własnie bezsensowne wpisy róznych bredzących od rzeczy?"

A żeby było całkiem po polsku i z zachowaniem etykiety: "A nie przyszło Ci do głowy, że są to rekacje na bezsensowne wpisy niektórych forumowiczów?". Podmiot, orzeczenie, dopełnienie. I wnet wszystkie ludzie rozumiejo.

Qubric

A nie masz dosyć ciagłych intryg, potyczek słownych zamiast sensownej wymiany zdań na forum.

Zobacz wpis o polskim sprzecie, super pomysł i do czego doszlismy do niczego jedynie sklep Puzon(wyrazy uznania) wykazał sie rozsadkiem i chce zorganizowac spotkanie.

To po prostu jest już męczące w 90% wątkach same sprzeczki.

Koledzy może podpadne ale czy trzeba było tyle razy wypominać Qubricowi pisownię przeciez chyba wszyscy zrozumieli.Dajcie spokój przeciez to nie forum profesora Miodka.

Pozdrawiam

Brawo gutten - świetnie to rozczytałeś, rzeczywiście tak miało być napisane. Robie kilka rzeczy na raz dlatego nie zwracam uwagi na taki "Wersal".

A Ja Jarząbek niech się uczy od kolegi, bedzie wiedział o co chodzi ;-)

pozdr.

-> Qubric

Gutten wykazał się dobrą wolą czytając Twoje wypowiedzi, a ja - dla potrzeb ćwiczenia - zasymulowałem brak takiej woli. Pisanie w sposób zrozumiały i staranny to bynajmniej nie "Wersal"; "Wersalu" to nikt zdrowo myślący od Ciebie kolego oczekiwać nie może.

Niestety - usłyszałem (a własciwie zmierzyłem), że nie starczy nawet na 1,5m splotu :(

Ale coś interesującego znalazłem przy okazji poszukiwań kabla w internecie. Monacor sprzedaje kable głosnikowe i sygnałowe. Te sygnałowe sa oznaczone diwnie znajomo - np. GAC-200, GAC-202... (Gotham Audio Cable???) zastanawiające.

pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.