Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepszy audiofil forum.

markowski

Rekomendowane odpowiedzi

jazz odpocznij troszeczkę-co znaczy zedmij portki??}}

Nie flirtuj ze mną, bo ja tobie pod sukienke nie zaglądam. Ja kocham tylko Lidkę. A DiscoKasia donosi wszystko swojej mamie.

Jazz >>> Zeby wydymac ,,DiscoKasie,,musialbys podstawic sobie stolek poniewaz twoja wyimaginowana Kasia ma prawie 2 metry wzrostu :)

Ja oczywiscie zawsze stawiam na Tolka Banana.

robix

Jazz >>> Zeby wydymac ,,DiscoKasie,,musialbys podstawic sobie stolek poniewaz twoja wyimaginowana Kasia ma prawie 2 metry wzrostu :)

Ja oczywiscie zawsze stawiam na Tolka Banana.

robix

Robix, ty znowu nic nie zrozumiałes. Dajemy DiscoKasi nagrodę między innymi z ważnego powodu. DiscoKasia jest samodymiąca.

Jazz >>> A tam znowu nic :) ,cos tam ogarniam juz nie przesadzaj zem taki denny (ja jak moj tesc slysze tylko to co chce uslyszec itp:)

Ps. Lepiej podpowiedzcie jak korzystac z wyszukiwarki na forum bo tego akurat nie wiem.

robix

Jazz >>> A tam znowu nic :) ,cos tam ogarniam juz nie przesadzaj zem taki denny (ja jak moj tesc slysze tylko to co chce uslyszec itp:)

Ps. Lepiej podpowiedzcie jak korzystac z wyszukiwarki na forum bo tego akurat nie wiem.

robix

A czego szukasz?

o kurde-pod postem masz info o swym systemie-jak to zrobiłeś?

Poproszę tu czym prędzej foty z lotu ptaka!!!

No i? Zmien temat bo juz nudne sie to zrobilo. Zejdz wkoncu na ziemie. Jak to moja matka zawsze mawiala. "Stary, a glupi". Jedynie 2 wyrazy, a opisuja cie bardzo wyczerpujaco.

rafał

Dlaczego nie masz denona cd 735 ?

A czemu mialbym miec? Motasz sie strasznie, chcesz mi "dopiec" tylko nieco sie pogubiles chyba?

?👈

No i? Zmien temat bo juz nudne sie to zrobilo. Zejdz wkoncu na ziemie. Jak to moja matka zawsze mawiala. "Stary, a glupi". Jedynie 2 wyrazy, a opisuja cie bardzo wyczerpujaco.

A czemu mialbym miec? Motasz sie strasznie, chcesz mi "dopiec" tylko nieco sie pogubiles chyba?

Ale mi Odwinąłeś ... na żartach się nie znasz.Nic do Ciebie nie mam.

bo to od dawien dawna wiadomo, że dobry audiofil to stary audiofil

byle niegłuchy

...ale sobie Piotrek nic wybrał -:))

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• 1 rok później...
Gość skynyrd

(Konto usunięte)

No nie - najlepszy to Jozwa - ma słuch jak nietoperz... albo Elb - ma sprzęt o wartości o dorobku moich pokoleń... albo Disco - sukinkot przesłuchał wszystkie wzmacniacze....albo Palton - zamiast głośników ma kulki... albo Stary Audiofil - ma McKintoshe na Bródnie... albo McGyver - jest najlepiej zlampizowany... albo... lepiej nie gadać :)

Przepraszam...

spoko, kolejkę stawiam:D

...spoko rozumiem ze jestescie w opozycji i macie inne(ego) typ(a)

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Nie wiem kto na tym forum jest najlepszym audiofilem, ale wiem, kto ma najlepsze "O mnie":

"Co do preferowanej muzyki, generalnie kameralistyka, małe składy - Slayer, The Berzerker, Cannibal Corpse, Sepultura...

Swego czasu mój system można było podziwiać na pierwszej stronie AudiogoN-a, ale mnie zbanowali"

Kolego GT: GRATULACJE ZA POCZUCIE HUMORU! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.