Skocz do zawartości
IGNORED

ściereczki TPC XLO Poznań

amnesia

Rekomendowane odpowiedzi

Z góry przepraszam jeśli zły dział ale nie wiedziałem zbytnio gdzie go umieścić. Wie ktoś może gdzie w Poznaniu można dostać ściereczki XLO TPC??

Pozdrawiam Filip

Kup chociażby to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) XLO kosztuje w USA 0,99$, u nas sprzedawane jest w chorych cenach.....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

no ja znalazłem na allegro za 15zł sztuka a na jakiejś stronie internetwej za 30zł sztuka xD pogieło ich chyba

Niedawno na Allegro były za 9,90 zł i tyle od biedy jeszcze dać można....jak nie było recenzji w HFM chodziły w Megahertzu w Katowicach za 3 zł....nikt ich nie kupował...wspomniałem na forum, że działają...w ciągu tygodnia poszły na pniu...kilkadziesiąt sztuk, albo i więcej....

Przepraszam z góry za off-topic, ale mam pytanko: uzywam sprayu Scotch 1625 i po wyschienieciu zostaje na plytkach bialy osad, czy normalne, czy moze ten plyn jest kiepski ?

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Zyzio a powiedz mi ten płyn co dałeś działa na takiej samej zasadzie?

Pewnie, że tak....ściereczkę XLO warto kupić za 3 zł, ale dać się tak dymać jak to sobie wyobrażają polscy dystrybutorzy to już lekka przesada ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.