Skocz do zawartości
IGNORED

zegnam szanowne Forum

Vinyl_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Głęboki szacunek

Trzymaj się, trudności są po to by bardziej można się było potem cieszyć.

Na pewno dzięki temu wydarzeniu czegoś istotnego (i dobrego!) doświadczysz.

Wróć tutaj jak będziesz mógł, bo sam widzisz ilu masz czytelników

I to jest pierwsza, naprawdę bardzo przykra wiadomość na tym forum. Wielu z nas jest pewnie zagrożonych utratą pracy. Mam nadzięję , że dasz sobie radę. Ludzie z pasją się nie poddają. Pozdrawiam i trzymam kciuki !!!. Tomasz

Krzysztof

Trzymaj się, po nocy przychodzi dzień.

Pytałeś się, kiedyś, na forum, co się stało z kolekcją płyt winylowych, Pana Jana Webera.

Z informacji uzyskanych od kuzyna, Pana Webera (studiował dawno, dawno temu muzykologię w Warszawie, nadal czynny zawodowo), wynika ,że kolekcja płytowa została sprzedana w Warszawie, przez pewną Panią z rodziny.

Kilkaset płyt, trafiło do Poznania.

Podobno (informacja, nie jest sprawdzona w 100%), płyty nadal są w Warszawie.

Życzę powodzenia

Pozdrawiam serdecznie

>Vinyl_pl

Nie martw sie , taki facet jak Ty , który ma takie serce , ciekawość świata i wrażliwość do muzyki, na pewno znajdzie pracę :-)).

No i kto teraz będzie nam dawał rady ? Jeszcze nie zbudowałem swojego TT :-(.

Vinyl_pl

Rzadko zaglądam na Forum, ale zawsze kiedy tu bywałem z dużym zainteresowaniem czytałem Twoje wypowiedzi na temat gramofonów i czarnych płyt. Życze Ci aby w jak najszybszym czasie wszystko dobrze się ułożyło. Trzymam za Ciebie kciuki, tak jak wszyscy Koledzy z Formu. Czekamy na Twój rychły powrót.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.