Skocz do zawartości
IGNORED

Zakrzywienie Czasoprzestrzeni Na Forum

Seba78

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę konkretnie, precyzyjnie, logicznie wyjaśnić działanie statusu ostrzeżeń. Lub narysować jego schemat. Bez zamiatania pod dywan, bez babskiego gledzenia głupot nie na temat.

Jazz,Ty to jesteś amerykański optymista.

Mimo tylu lat na forum zadajesz pytania, które oni mają głęboko w dupie.

Wystarczy popatrzeć, jak wycieli w pień wszystkie krytyczne wątki zostawiając swój z bardzo znaczącym pierwszym wpisem:

"Wszelkie wpisy niedotyczące wyglądu będą usuwane, a ich autorzy nagradzani przez moderatorów punktami ostrzeżeń."

Oczywiście bezosobowa, jako "audiostereo".

Sowiecka, dobra szkoła.

[

Mimo tylu lat na forum zadajesz pytania, które oni mają głęboko w dupie.

Grynio, to wszystko jest taką zabawą. W sekrecie powiem ci, że moim motywem jest zbadanie, jakie one są duże oraz ile mogą w sobie zmieścić zanim puszczą.

[generalnie widac zdecydowane zakrzywienie polegajace na zageszczeniu idiotów w jednym miejscu.Im blizej ziemi, tym idiotów wiecej...Ostatnio odkryte.

było tupnąc i wyraznie czasoprzestrzen sie...odkszywiła.

[franc gon mnie.

• Redaktorzy

"Głupią banalną zabawę w banowanie wszystkiego co nie prorządowe w kopaniu np. Jarka K.- w wątku politycznym."

Wyjaśniam nie wiem naprawdę, który już raz. Nie "Markowskiemu", który kiedyś sie nazywał Horst i ma bana (w związku z czym jest na forum na kredyt i na bazie dobrego humoru moderacji), ale może ktoś inny zajarzy. Otóż na Forum WOLNO PISAĆ, że PREMIER, PREZYDENT, PREZYDENT KRAJU OŚCIENNEGO, PAPIEŻ itd. jest zdrajcą, sprzedawczykiem, sodomitą lub innym draniem skończonym (dopóki nie wyczerpie to jakiegoś paragrafu kk lub kpc). Owszem, warto takie twierdzenie uzasadnić. Natomiast NIE WOLNO pisać, że zdrajcą, sprzedawczykiem, sodomitą jest INNY FORUMOWICZ. Dlaczego? Dlatego, że nie pozwala na to REGULAMIN FORUM, który zabrania personalnych ataków na innych forumowiczów. Uściślam: jeśli ktoś napisze, że forumowicz pisze idiotyzmy - NIE jest to atak personalny. Jeśli ktoś napisze, że forumowicz JEST IDIOTĄ - jest to atak personalny. Są to rzeczy elementarne - tak elementarne, że każdy wie je same z siebie. To moje wyjaśnienie jest po to, żeby ci, co udają, że nie wiedzą, nie mogli więcej udawać. I właśnie za niestosowanie się do tej różjnicy posty są usuwane, a recydywiści banowani. Teraz proszę o wyrazy wdzięczności za wyjaśnienie.

Panowie, ale jak się wszyscy poobrażacie to nie będzie więcej schematów? chyba nie posuniecie się do tego co Grafton? nie będziecie takie świnie chyba, nie?:)

• Redaktorzy

I właśnie na podstawie tak ładnie wytłumaczonej przez Józwę oczywistości Skynyrd ma przez najbliższych 7 dni wolne od forum,

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

O bosze jak pżejżyszto dzisiejszego wieczoru na forum.

Dziękujemy WAM za nadmiar łaski, jozwa na starostę a franc na wójta.

Ja oddaję swój głos na WAS!

"Głupią banalną zabawę w banowanie wszystkiego co nie prorządowe w kopaniu np. Jarka K.- w wątku politycznym."

Wyjaśniam nie wiem naprawdę, który już raz. Nie "Markowskiemu", który kiedyś sie nazywał Horst i ma bana (w związku z czym jest na forum na kredyt i na bazie dobrego humoru moderacji), ale może ktoś inny zajarzy. Otóż na Forum WOLNO PISAĆ, że PREMIER, PREZYDENT, PREZYDENT KRAJU OŚCIENNEGO, PAPIEŻ itd. jest zdrajcą, sprzedawczykiem, sodomitą lub innym draniem skończonym (dopóki nie wyczerpie to jakiegoś paragrafu kk lub kpc). Owszem, warto takie twierdzenie uzasadnić. Natomiast NIE WOLNO pisać, że zdrajcą, sprzedawczykiem, sodomitą jest INNY FORUMOWICZ. Dlaczego? Dlatego, że nie pozwala na to REGULAMIN FORUM, który zabrania personalnych ataków na innych forumowiczów. Uściślam: jeśli ktoś napisze, że forumowicz pisze idiotyzmy - NIE jest to atak personalny. Jeśli ktoś napisze, że forumowicz JEST IDIOTĄ - jest to atak personalny. Są to rzeczy elementarne - tak elementarne, że każdy wie je same z siebie. To moje wyjaśnienie jest po to, żeby ci, co udają, że nie wiedzą, nie mogli więcej udawać. I właśnie za niestosowanie się do tej różjnicy posty są usuwane, a recydywiści banowani. Teraz proszę o wyrazy wdzięczności za wyjaśnienie.

tak? a jak trudnostrawną prawdę napisał jeden, a ten drugi, grafton czy coś w tym stylu, wypalił "łżesz"! to jaki to atak? personalny? bo jak grafton nie istnieje i to tylko legenda... to czy aby te "łżesz" istnieje? zawiłe to. Młodzi stażem forumowicze to już w ogóle się pewnie gubią. Niedobrze... chłopaki jeszcze zakupów nierozsądnych narobią... jakiś VDAC ztranzystorowany... albo jakin zlampizowany

Panowie, tylko bez wycieczek osobistych:)

Panowie, ale jak się wszyscy poobrażacie to nie będzie więcej schematów? chyba nie posuniecie się do tego co Grafton? nie będziecie takie świnie chyba, nie?:)

schematy sa na diyaudo, nikt z wielu pseudogurus nic tutaj nie wymyslil, jak ktos bedzie zainteresowany to bede mial super schemat dac-a , non-profit dosyc drogi projekt , ale pelny schemat nie to co jest w tej chwili w necie opublikowane...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

schematy sa na diyaudo, nikt z wielu pseudogurus nic tutaj nie wymyslil, jak ktos bedzie zainteresowany to bede mial super schemat dac-a , non-profit dosyc drogi projekt , ale pelny schemat nie to co jest w tej chwili w necie opublikowane...

Ale grafton miał swój schemat... V-DAC zlampizowany to był! ale obraził się na mnie i powiedział, ze nie da i że to moja wina! i reszta ma mi za to podziękować! nienawiść na mnie i gniew publiczny ściągnął...

Może zrobimy tak. Dasz mi ten schemat a ja go opublikuje i może nie będą tacy źli na mnie...;)

;schematy sa na diyaudo, nikt z wielu pseudogurus nic tutaj nie wymyslil, jak ktos bedzie zainteresowany to bede mial super schemat dac-a , non-profit dosyc drogi projekt , ale pelny schemat nie to co jest w tej chwili w necie opublikowane...
Ale grafton miał swój schemat... V-DAC zlampizowany to był! ale obraził się na mnie i powiedział, ze nie da i że to moja wina! i reszta ma mi za to podziękować! nienawiść na mnie i gniew publiczny ściągnął... Może zrobimy tak. Dasz mi ten schemat a ja go opublikuje i może nie będą tacy źli na mnie...;)

wiesz ja najogolniej mam w [poważaniu?] to srodowisko cwaniaczkow tutaj i czy beda zli na Ciebie:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Redaktorzy

"Wiesz co ataki personalne- np jesteś idiotą Horst, bez uzasadnienia są i na tej stronie i na wielu innych."

Na forum zdaje się nie ma żadnego Horsta, poza tym takie zwroty powinny być i są moderowane.

Nie wiem, co to znaczy "jechówka".

"Czyli moderacja ma [nie szanuje] regulamin? I uprawia sobie to forum jak prywatne poletko?"

Nie. To znaczy, że moderacja pozwala komuś samemu się skompromitować, zanim zablokuje im możliwość pisania. Ale jeśli twój wpis jest oficjalnym zgłoszeniem (czyli w ciągu trzech tygodnie twojej obecności na forum forumowicz Markowski bardzo ci dokuczył), to oczywiście zareagujemy i zablokujemy usera, który tak narusza regulamin. Rozumiem, że takie jest twoje życzenie?

"A radosne ormowskie kapowanie "to Horst" słyszałem od podobnych tobie bufonów kablu tutaj wiele razy, taka wasza glizdna ormowska mentalność."

Ano właśnie. Teraz już chyba możemy się pożegnać z forumowiczem Markowskim bez żalu, na podstawie regulaminu. Swoją drogą, co jest w niektórych ludziach, ze jak sobie nie bluzną dookoła, to tak, jakby dzień zmarnowali?

• Redaktorzy

Następny dziwny? Fajnie, że tak sami wyłazicie, panowie.

I zejdź ze mnie, dziwny człowieku, bo pierwszy raz cię widzę.

>I zejdź ze mnie, dziwny człowieku, bo pierwszy raz cię widzę....

Wygodne, wygodne.

Tak wygląda twój szacunek do kolegów z forum.

A dlaczego mam czerwony pasek na maxa?

zrobiłem 4 wpisy na forum, nikomu nie urągajace, nie wulgarne, a tylko odzwierciedlające moje zwątpienie w uczciwość osadów moderacji.

I proszę zdyscyplinować kolegę piszacego powyżej, jego wulgarny język do mnie nie przemawia.

P.S.

Nie narusza on czasem regulaminu odnośnie odpowiedniego odnoszenia się do forumowiczów?

>I zejdź ze mnie, dziwny człowieku, bo pierwszy raz cię widzę....

Wygodne, wygodne.

Tak wygląda twój szacunek do kolegów z forum.

A dlaczego mam czerwony pasek na maxa?

zrobiłem 4 wpisy na forum, nikomu nie urągajace, nie wulgarne, a tylko odzwierciedlające moje zwątpienie w uczciwość osadów moderacji.

I proszę zdyscyplinować kolegę piszacego powyżej, jego wulgarny język do mnie nie przemawia.

P.S.

Nie narusza on czasem regulaminu odnośnie odpowiedniego odnoszenia się do forumowiczów?

już dawno was tu nie było...zombie nie trać czasu na wpisy o mnie celem jozwa który wiesz gdzie ciebie ma i ma rację.

"Nie narusza on czasem regulaminu odnośnie odpowiedniego odnoszenia się do forumowiczów?"

ofiara moich wpisów czy Janosik i w obronie pokrzywdzonych?

Swoją drogą ciekawą funkcję ma ten Frantz. Wykonuje egzekucyjne zlecenia Nadkilera Redaktora aby ten miał wrażenie, że ma czystą a LOL niepokalaną opinię.

to chyba nie atopos...jeżeli to źle się z tobą dzieje

wladz mało rozgarnięte dziecko wie że Atopos to ty, choć fakt obniżyłeś loty tak że może to mylić.

obudzcie józwe, niech odpowie temu klonowi na wszystkie pytania....

ten grzmot wyglada na jakąś suczę lancastera, ale to nie znaczy , ze mozna go lekcewazyc, lepper tez pytal w sejmie i go wysluchano....

Może idź sobie ulżyj w wątku POLITYKA, tam sami swoi dopierniczają do jednej bramki. To wam chyba dobrze robi takie zbiorowe kopanie leżącej opozycji.

Żeby nie było że tylko józwa czy Fr@ntz są stronniczy. Ja również, także trzymam stronę Regulaminu. Ręka tego Tajnego Bractwa uspokoiła właśnie kolegę markowskiego na 2 dni.

Ostatnio mam bardzo mało czasu i na forum bywam nieczęsto, więc możecie się na mnie powyżywać bez obawy że to przeczytam.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

No ta nara gówniarze, za niedługo znowu wam nasram za kołnierz.

To kolega tak przez siedem lat się zesrywał na forum zanim został uprzątnięty z forum?

A pod jakim nickiem wcześniej kolega prezentował swoje "długoletnie dokonania"?

<br />Żeby nie było że tylko józwa czy Fr@ntz są stronniczycy. Ja również, także trzymam stronę Regulaminu. Ręka tego Tajnego Bractwa uspokoiła własnie kolegę markowskiego na 2 dni. <br /><br />Ostatnio mam bardzo mało czasu i na forum bywam nieczęsto, więc możecie się na mnie powyżywać bez obawy że to przeczytam.<br />
<br /><br /><br />

Podziwu godne bohaterstwo ! Odwaga wręcz niespotykana. Jakież to piękne cechy w człowieku wydobywa Regulamin.

Gromadżcie się módlcie, by łaska Regulaminu mogła spłynąć na wszystkich grzeszników. Allejuja i do przodu.

>Następny dziwny? Fajnie, że tak sami wyłazicie, panowie.

I zejdź ze mnie, dziwny człowieku, bo pierwszy raz cię widzę.

<

- tego rodzaju wpisy na forum świadczą o elementarnym braku kultury - a fe !!!!

- a pisze to sam PAN MODERATOR !!!!! za kogo on się uważa ?????

excelvinyl winylmania blog szukaj

Gość rochu

(Konto usunięte)

gdzie się można poskarżyć na pracę moderatorów ?

Zniknął stąd mój bardzo grzeczny post... Chciałbym wiedzieć kto i dlaczego...

W twoim wypadku to będzie zapewne pan Arnold B. Krueger.

W końcu to on i jego akolici tak zawrócili ci w głowie.

W sumie to regulamin wymyślił niezły pojeb. Bo niby dlaczego można lżyć osoby z poza forum - a represje są jedynie za lżenie użytkowników forum.

Zupełnie jak w PiSie... również bardzo "specyficzne" podejście do kultury.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.