Skocz do zawartości
IGNORED

Dzielny, prężny, ale ...

mamel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 24 Października 2010 - kolejna kłótnia
Ukryte przez Fr@ntz, 24 Października 2010 - kolejna kłótnia

Udowodnij, że jestem czyimś klonem.

Najpierw udowodnij że nie jesteś głąbem. To działanie ściśle wg narzucanego przez ciebie schematu, czujesz?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Najpierw udowodnij że nie jesteś głąbem. To działanie ściśle wg narzucanego przez ciebie schematu, czujesz?

Odstaw zioła Odstaw zioła Odstaw zioła Odstaw zioła Odstaw zioła Odstaw zioła

Trochę sensu poproszę.

Odstaw zioła Odstaw zioła Odstaw zioła Odstaw zioła Odstaw zioła Odstaw zioła

to się powycina, spoko Panowie

Dokładnie. Wszystko co niewygodne i odmienne od ekspertów tego fora, zostanie wycięte.

No ale po co karmić trola? pasożyt nie może istnieć bez żywiciela..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Redaktorzy

to się powycina, spoko Panowie

A słowo ciałem się stało ;-)

ps.

Jeszcze jeden off-top o ślepych, głuchych i bezwonnych testach a zainteresowani mogą liczyć na wolne od forum

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

A słowo ciałem się stało ;-)

ps.

Jeszcze jeden off-top o ślepych, głuchych i bezwonnych testach a zainteresowani mogą liczyć na wolne od forum

franc, jamnik jamnikiem, ale do dzis nie dowiedzialem sie jaki to punkt regulaminu/netykiety zlamalem publikujac PW od moderatora, na dodatek moderator jest osoba na forum mozna to powiedziec "publiczna" i uwazam, ze tresci uwag moderatorow ich decyzje powinny byc dostepnie publicznie.... ja rozumiem dawanie bana za troling, ale to co wy robicie jest kuriozalne, sami doprowadzacie, poprzez praktyczny brak dialogu z uzytkownikem (moje wielokrotne proby dowiedzenie sie, jaki punkt regulaminu/netykiety zlamalem) doprowadzaja do eskalacji, na linii uzytkownik moderator... sami swoim zachowaniem wrecz draznicie uzytkownikow....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

franc, jamnik jamnikiem, ale do dzis nie dowiedzialem sie jaki to punkt regulaminu/netykiety zlamalem publikujac PW od moderatora, na dodatek moderator jest osoba na forum mozna to powiedziec "publiczna" i uwazam, ze tresci uwag moderatorow ich decyzje powinny byc dostepnie publicznie.... ja rozumiem dawanie bana za troling, ale to co wy robicie jest kuriozalne, sami doprowadzacie, poprzez praktyczny brak dialogu z uzytkownikem (moje wielokrotne proby dowiedzenie sie, jaki punkt regulaminu/netykiety zlamalem) doprowadzaja do eskalacji, na linii uzytkownik moderator... sami swoim zachowaniem wrecz draznicie uzytkownikow....

Jaki,jaki-?......jeszcze nie wiesz-taki punkt,że się foxbat nazywasz i ten Twój avatar strasznie kogoś ob[razi]ł...........

ps.podobno czerwony kolor żle wpływa na byki....i jamniki)))

zmień avatara

będzie gitara

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Jak już jesteśmy przy pytaniach do moderacji to powtórzę swoje.

Dlaczego na forum są tolerowane klony dożywotnio zbanowanego usera przy świadomości tego procederu przez moderację?

Czy regulamin został zmieniony i zapomniano o tym wszystkich poinformować?

Jaki,jaki-?......jeszcze nie wiesz-taki punkt,że się foxbat nazywasz i ten Twój avatar strasznie kogoś ob[razi]ł...........

ps.podobno czerwony kolor żle wpływa na byki....i jamniki)))

zmień avatara

będzie gitara

na jaki mam zmienic? na podobizne posokowca? :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

moje wielokrotne proby dowiedzenie sie, jaki punkt regulaminu/netykiety zlamalem doprowadzaja do eskalacji, na linii uzytkownik moderator...

Mój drogi kolego - zarówno bany, jak i wycinanie wpisów są absolutnie niezależne od treśći regulaminu/netykiety.

Czy odpowiedź "bo tak" usatysfakcjonowałaby Cię bardziej?

Nie tak dawno na pytanie kolegi Electro o treści:

dlaczego on (Foxbat - dopisek mój) dostal bana? jesli dostal i gdzie sie to sprawdza?
odpowiedziałem (cytat z pamięci):

"Za etykę, a właściwie za jej brak. Foxbat zamiast na lekcje etyki chodził na religię i pewnie też z niej wagarował.

Sprawdza się u Fr@ntza w kapowniku."

I wpis ten nie doczekał ranka. Czy był sprzeczny z regulaminem i netykietą? No nie! A dlaczego wyleciał - bo tak!

Proponuje administracji forum zawieszenie na tydzień jakiejkolwiek moderacji, jako eksperyment.

Skoro słowo eksperyment jest obecnie modne (vide najwyższe władze)można w imię mody zastosować jak wyżej.

Cel - sprawdzenie demokracji i dojrzałości userów na AS w trybie samopas.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

eksperyment eksperymentem, ale dlaczego moderacja tak zacnego forum musi byc "pod psem"? jak tak dalej pojdzie, to bedzie tu pusto, że nawet pies z kulawą nogą nie zajrzy....

sobolewski,

co ja moge ci odpisac... Kto ze psy lega, ten z pchłami wstaje....

fox, szykujesz coś, czy to tylko plotki?

czepiles sie jak rzep psiego ogona...

czepiles sie jak rzep psiego ogona...

A gdzie ogonki i kropki(kreski) nad(pod) literamy??

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

kichanadeta, nie uzywam ogonkow, przyzwyczajenie jeszcze ze starych czasow unixowych... nie bede krecil jak jeden z supermoderatorow, ze w moim OSie sie nie da.... da sie... ale jak ktos prawie 20lat pisuje w sieci bez "ogonkow" to bardzo trudno sie przestawic...

Zróbcie coś wreszcie zamiast jojczeć!

No a co ja k... robię?? Niby jojczę? ;)

Trochę sensu poproszę.

• Redaktorzy

W sprawie postu tytułowego: mamelu, czystość twego statusu została naruszona słusznie, nie należy (w świetle regulaminu oraz przyjętego standardu zachowań) pisać o forumowiczu "tępy głąb". Nawet, gdy uważa się, ze nim jest. Twój dyskutant za to został zablokowany, wiec sprawiedliwości chyba stało się zadość.

gagacek, dokladnie.... Psy szczekają, karawana idzie dalej :)

jozwa, prosze jeszcze podac mi, ktory punkt regulaminu/netykiety naruszylem publikujac "sluzbowe" PW od moderacji... przepraszam super moderacji.... bo to co do tej pory napisano, to, ni pies, ni wydra....

• Redaktorzy

Chodzi o to, czy wolno publikować prywatną korespondencję? Nie wolno generalnie. Ale to o to chodziło w tym wątku?

Innymi słowy, nie widzę w tym wątku żadnego twego wpisu dotyczącego problemu, który poruszasz (również wśród wykasowanych). Jeśli chcesz pisać o czymś konkretnym, to szanuj mój czas i pisz o rzeczach konkretnych. Jeśli natomiast piszesz ogólnie, to osobiście za upublicznienie korespondencji z moderacją nie nakładał bym kar regulaminowych - moderator nie powinien w takiej korespondencji umieszczać prywatnych informacji.

<moderator nie powinien w takiej korespondencji umieszczać prywatnych informacji>

to jest sedno sprawy, a jesli moderator jest klepa to pretensje tylko do siebie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

jozwa, wiec prosze podwyzszyc francowi status ostrzezen :) bo inaczej taka moderacja psu na bude... nadal uwazam, ze ban dostalem tylko przez "widzimisie" moderatora.... przepraszam super moderatora...

a czy ten jamnik to musi dalej byc moderatorem mimo , ze nie ma doswiadczenia, wiedzy i nie nadaje sie? ja moge przejac te funkcje od niego, po co sie ma chlopak meczyc.....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.