Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wrażenie, że Teodorczyk ma instynkt.

Natomiast Lewandowski skompromitował się jako napastnik!

Jako ofensywny środkowy pomocnik - najlepszy w kadrze.

W kadrze tak ale jest jednym z lepszych napastników w europie .

Lato grał w czasach gdy było miejsce na boisku a tempo gry pozwalało na kilka piw w jednej akcji

Lato biegał 100m w 12s.

Nie jest możliwe wzięcie nawet łyka.

Dłużyzny to mają akcje... Barcelony ;)

Fajnie w wywiadzie odpowiadał Bartosz Salomon.

Ciekawy chłopak.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kiepski przeciwnik.

Kiepska gra.

Kiepscy zawodnicy.

Kiepski trener, który nie ma taktyki na żaden mecz.

Kiepskie perspektywy awansu.

Nawet pięć goli strzelonej podwórkowej drużynie San Marino tego nie osłodzi.

Jak widać po innych wynikach w grupie, Polska może już nie wygrać żadnego meczu. Trzeba zacząć raczej szukać nowego trenera i perspektywicznych zawodników, na następne eliminacje do mistrzostw... Świata, a Europy wykorzystać do budowy zespołu w ciężkim boju. Innej drogi do sukcesu nie ma.

Generalnie duża nerwowość.Trener sprawia wrażenie zaginionego w akcji i trzęsie się przed kamerami aby nie stracić posady.Największą polewkę z tego ma zapewne G. Lato.Poziom meczu słabiuteńki.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

>>"La Gazzetta del Mezzogiorno" podaje sensacyjne informacje na temat Zbigniewa Bońka. Według włoskiego tabloidu prezes PZPN miał się spotkać z Carlo Tarricone, przez co nazwisko Polaka ma się przewijać w sprawie afery hazardowej, nad którą pracują włoscy śledczy. Zbigniew Boniek zdecydowanie zaprzecza doniesieniom dziennika.<<

(http://sport.wp.pl/kat,68874,title,Boniek-zaprzecza-doniesieniom-wloskiego-dziennika,wid,15457382,wiadomosc.html?ticaid=11053a&_ticrsn=5)

Jakby cóś, to wstyd byłby. Ogromny.

Edytowane przez dziadekwłodek

Ja też się spotkałem z wieloma oszustami. Z większością zapewne nieświadomie. Jakoś nie czuję wstydu.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ja też się spotkałem z wieloma oszustami. Z większością zapewne nieświadomie. Jakoś nie czuję wstydu.

Nie wątpię. Że ja też. Tylko z żadnym nie wymieniałem sie numerem telefonu i nie byłem z nim na ty. Nie wątpię. Też.

Edytowane przez dziadekwłodek

Kłopoty selekcjonera:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kłopoty selekcjonera:

Ukryta Zawartość

A co w tym dziwnego?Widać Polską myśl szkoleniową,jak na dłoni.Następny będzie Fornalik,jeśli uda mu się zatrudnić u Niemiaszków.Wystarczy z analizować naszą ekstraklase i konfrontacje z innymi ligami a wnioski same będą znaczyć poziom....trenerów i zawodników.

Ukryta Zawartość

Generalnie duża nerwowość.Trener sprawia wrażenie zaginionego w akcji i trzęsie się przed kamerami aby nie stracić posady.Największą polewkę z tego ma zapewne G. Lato.Poziom meczu słabiuteńki.

a zarobki(masakra):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tomek

Najlepszą piłkę mieliśmy za Gierka.Jakbyś to wytłumaczył?Wyższość komuny?

Przecież to proste!Jak mozna było się urwać z PRL-u jak nie przez sport?Dlatego za***rdalali jak nigdy potem.A teraz?Paradoksalnie,czy sie stoi,czy sie leży...

tomuś wprowadził element polityczny w temacie kopanej.Z jego działalności klejarskiej wynika,że jaki rząd taka piłka.Tak więc można domniemywać,że najlepsze rządy mieliśmy za Gierka.Dziwne to trochę wyznanie jak na prawicowca!

Najlepszą piłkę mieliśmy za Gierka.Jakbyś to wytłumaczył?Wyższość komuny?

Tak.

... wynika,że jaki rząd taka piłka.Tak więc można domniemywać,że najlepsze rządy mieliśmy za Gierka...

Wymień kilka argumentów, że rząd Tuska czy innego Jarka jest lepszy.

E tam.

Ryży z ekipą są tak samo ciency jak Gierek ze swoją.

Może wielu forumowiczów nie rozróżnia czasu w jakim przyszło działać poszczególnym ekipom. Jedyna różnica jest w tych czasach, uwarunkowaniach na które nie miano wpływu!

Ale wróćmy do sportu.

Za Gierka dobry sportowiec dostawał talon na Malucha, podobnie jak notable partyjni.

Za Tuska sportowiec musi sam sobie zarobić a pieniądze dostają notable partyjni. Dostają niewyobrażalne pieniądze (patrz choćby "nagrody" za Euro).

Nie miałem na myśli piłkarzy nożnych. To celebryci, podlegający takim samym mechanizmom medialnym jak wszystkie beztalencia współczesności.

Choć gwoli ścisłości, im państwo również nie daje. Zarabiają sami... ;)

Za Gierka dostawali od państwa. "Pracowali" przecież w tych kopalniach i fabrykach, tudzież odbywali służbę wojskową...

Nie tylko piłkarze zarabiają dużo.Właściwie to każdy sportowiec,który ma wyniki może zarabiać duże pieniądze.To jest nieporównywalne z PRL.

Zarabiają natychmiast jak dyscyplina w danej społeczności zaczyna mieć "oglądalność".

Dopóki Kowalczykowa nie wygrała nikt się nią nie interesował, łącznie z Państwem. Zapracowała sobie.

Państwo rękoma swojej Super Minister Sportu tak wspomogło sport, że takie biathlonistki nie miały na dojazd na zawody przedolimpijskie w Soczi...

Na szczęście zaczęły wygrywać... :)

Ten ostatni przypadek wskazuje, że to państwo nie dość, że nie ma nawet kompetencji w sporcie, potrafi wręcz być szkodnikiem.

Ale wróćmy do futbolu.

Tu państwa nie było przez całe lata stać aby zrobić porządek ze związkiem piłkarskim.

Taki Listkiewicz czy Lato okazują się mocniejsi od Premiera Państwa...

Takie państwo i taki w nim futbol...

hehehe

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.