Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No to po pierwszym meczu. Niemcy zagrali jak nie Niemcy - ciekawie w ataku, dziurawo w obronie (chociaż 2 gol Wanchope'a ze spalonego).

Fajny ten system i ekran dotykowy, na którym Engel rysuje ;)

No niestety to było do przewidzenia, że będzie kiepsko. Jedyny napastnik, który potrafi strzelać bramki został w kraju. Coś mi się wydaje, że na 1:0 nie skończy się i Ekwador strzeli nam więcej bramek.

Gość

(Konto usunięte)

E bjest fajnie chłopaki strzelaja jakby ziemniaki sadzil na odległość :)

Żenada , 4 liga szkoda siędenerwować .

Ogłaszam konkurs:

Czy polacy strzelą na tych mistrzostwach bramki chociaż jedną bramke?

Zero pomysłu na rozegranie piłki, zero umiejętności gry z pierwszej piłki. Po cholerę oni przez 45 minut grają te prostopadłe piłki, które gówno dają. Mam nadzieję, że po przerwie coś się zmieni, bo jak nie, to będzie dla nas koniec tych mistrzostw.

Gość

(Konto usunięte)

Oczywiście :)

Ten Buc...tzn. Boruc okropnie b...... mam przeświadczenie , że gdyby tam był dudek to byłoby 0:0A tak na marginesie

Ten ekwadorski trener , czy nie miał racji mówiąc że Polska to najsłabszy zawodnik w grupie :)

elfan., 9 Cze 2006, 21:54

>nasi ani razu nie strzelili w swiatło bramki...no cóz....pecha maja najwyrazniej chłopaki.....poza

>tym powera nie mieli zadnego...jakie Wy macie spostrzezenia......????

Ja mam jedno spostrzezenie... jak sie czegos nie umie to sie tego nei powinno robić, nasza pilka nozna to taka muzyczna mandaryna:(

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.