Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Lupina, ty idioto, skoncz pisac o mistrzostwach, poniewaz wszyscy wiemy, ze jak sie wprosiles na mecz do nienawidzacych cie za twoje notoryczne natrectwo i matolkowate gadulstwo bylych znajomych i rodzine, zostales wyslany po piwo i juz ponownie nie wpuszczony, takze g. widziales.

-> Jazz :-)

Tak, polska reperezentacja zagra jeszcze mecz "o pietruszkę" z Kostaryką, spakuje walizy i wraca do domu. Zatem nic nowego w piłce nożnej się nie wydarzyło.

Co do MB - poszukaj jakiegoś ładnego SL-a z lat 70. lub 90. (wedle gustu ;-) na secod- handzie w USA i ciesz się Mercedesem ;-D Jedyny MB, jakiego miałem, to 28-letni sedan W123 z 200D... Ale i tak kocham auta z gwiazdą ;-)

-> atopos, AL itd.

- Ty już wiesz co....

- Niech zgadnę!! EOT!!!

>krzych

Moj wulgarny jezyk - Ciebie wskazuje ?!

Nigdy nie uzywalem jezyka do wskazywania ludzi ! Nawet takiego Kalibru, jak - Ty !

Nic z tego co napisales nie zrozumialem !

Czy EOT, to - Niekumaty Zapyzialy Kartofel ? Jestes pewien, ze nie : SRP (Stupid Rotten Potato) ?

Lupina, przestan mnie nudzic swoim glupkowatym gadulstwem. Nie pytalem sie co widziales. A teraz wynocha z forum! Jak bede mial ponownie ochote sie toba rekreacyjnie pobawic, dam ci znac. LOL.

Nasi mieli Plan.

W pierwszej połowie, nasi, zgodnie z zapowiedziami, "gryźli ziemię".

Co nasi przewidzieli.

W drugiej połowie, nasi trawili ziemię, którą konsumowali w pierwszej połowie.

Naszym sie nie śpieszyło.

Naszym wystarczyło ostatnich kilka minut,...

Bo nasi mieli Plan :-)

> Karmaj

Mam uraz do frankowskiego. Owszem nie pojechał ale po pierwsze - reprezentant Polski nie powinien mieć satysfakcji z tego że nasza drużyna przegrywa - nieważne czy z nim czy bez. Po drugie - powinien spojrzeć prawdzie w oczy i pretensje mieć głownie do siebie. Każdy trener biorąc zawodników na ważny turniej bierze pod uwagę aktualną formę zawodnika. Po to przecież jeżdzą trenerzy na spotkania ligowe z udziałem swoich zawodników. Frankowski prezentował beznadziejną formę przed MŚ ja na miejscu Janasa też bym go nie brał.

Zauważcie że wszyscy "znawcy" futbolu zj**... janasa że nie wziął franka, dudka i kłosa - a właśnie ich zamiennicy - jeleń, boruc, baszczyński - pokazali się w spotkaniu z niemcami z bardzo dobrej strony i dzięki nim nie było totalnego blamażu. Zawiedli ci, którzy byli głownym filarem zespołu - zurawski, krzynówek, i w poprzednim meczu szymkowiak. Co by było gdyby wziął janas kłosa i franka ? Po 70 minutach był by łomot i machanie do janasa że muszą już zejść - jak było w przypadku żurawia i krzynówka. Formę beznadziejną prezentowali nasi podstawowi zawodnicy - o dziwo żuraw w celticu nie widziałem żeby zmęczony machał trenerowi że chce już zejść. A formę prezentuje zupełnie inną.

Co do Janasa - ja jestem za tym żeby został. Wywalanie go będzie powtórką sprzed 4 lat - odpadamy z mistrzostw, zmiana trenera, udane kwalifikacje i mecze towarzyskie i potem znowu łomot w ważnym turnieju. Już nie jeden trener brał naszą reprezentację i za każdym razem jest to samo. Jak teraz wywalą janasa do wejdziemy do euro, i znowu będzie klapa. Uważam że Janas jest dobrym trenerem - po pierwsze - weszliśmy do MŚ. Po drugie - po raz pierwszy od 20 lat mogliśmy pokonać niemców co nigdy się polakom nie udało, po trzecie z tego co pamiętam chyba janas jako jedyny z naszych trenerów poprowadził klub ligowy (Legię) do ćwierćfinału Ligi mistrzów. Do półfinału mało brakowało.

Frankowski byl tym dzieki ktoremu weszlismy do finalu MS.

i wole jego ze slaba forma,niz te cala reszte bez sladow jakiejkolwiek formy.

Polska w ataku NIE ISTNIEJE!!!!!!!!!

wejscie do finalow nie jest zasluga janasa,on,spiepszyl wszystko co mogl,wiec jak go wyrzuca,a mam taka nadzieje,to moze cos sie zmieni.

Zauważyłem, że w NASZEJ REPREZENTACJI są najprawdopodobniej audiofile.

Co drugi wychodząc z autokaru miał chyba takie białe słuchawki na głowie, a może to były stetoskopy?

Ciekawe co im tam buczło w głowach.

słyszecisze, 16 Cze 2006, 09:45

>Zauważyłem, że w NASZEJ REPREZENTACJI są najprawdopodobniej audiofile.

>Co drugi wychodząc z autokaru miał chyba takie białe słuchawki na głowie, a może to były

>stetoskopy?

>

>Ciekawe co im tam buczło w głowach.

To byly atrapy!

Takie swiecace sie badziewie ma teraz na glowie kazdy Ronaldinio, Henry czy Beckham kiedy wychodza z autobusu - chcesz byc trendy miej cos na uszach w autobusie.

pzdrw

soso

tomek7776 ->> To wyobraź sobie że oprócz żurawskiego który podobno był w formie obok by się pojawił w jeszcze gorszej formie frankowski. Klęska na całego. Wtedy byśmy mogli sobie powiedzieć - atak do dupy, gra beznadziejna .... ale w końcu janas wziął najlepszych. A patrząc kryteriami takimi że kiedyś frankowski strzelał bramki i musi być w reprezentacji to lepiej by było wziąć bońka i grzesia latę - oni przecież więcej bramek strzelili dla Polski. Nie mozna na taki turniej brać zawodników którzy grają słabo. Przecież Janas brał frankowskiego na mecze towarzyskie i dawał mu szansę żeby się wykazał że jest w formie i strzeli bramki dla reprezentacji. A franek nic nie pokazał.

Ja żółtą kartkę bym dał Janasowi za to że trzymał na boisku żurawia widząc że mu zupełnie nie idzie - ale może bał się następnych komentarzy dziennikarzy i kibiców że znowu najlepszego polskiego zawodnika zdjął z gry.

...gra naszych tylko udowodniła, że w Europie Placy się liczą...ale tylko jako hydraulicy, pielęgniarki i...panienki.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>Jazz

>"Wyglada na to, ze cala ekipa BMW w Monachium rzetelnie sledzi mecze, pije piwo i wiekszosc jest albo nieobecna na tasmie montazowej, albo zbyt pijana zeby do jasnej cholerny zaczac realizowac moje zamowienie!"

To watek o Mistrzostwach Swiata, a nie o Twoich drobnych, codziennych zakupach !

Pisz do rzeczy, albo wcisne Ci : "nie na temat" !

"A patrząc kryteriami takimi że kiedyś frankowski strzelał bramki i musi być w reprezentacji to lepiej by było wziąć bońka i grzesia latę"

Kubek, nie wiem czy takie rozwiązanie nie byłoby dla nas lepsze :-)

Widziałam w jakieś ostatnie wakacje pana Grzegorza Latę. w akcji piłkarskiej. Przynajmniej był skuteczny w odróżnieniu od naszego, teraźniejszego ataku.

PS

Ja wiem, że wszyscy jesteśmy zapracowani a wciśnięcie klawisza Shift zajmuje dużo czasu ale ze względu na zasługi obu panów należałoby się poświęcić i napisać ich nazwiska z wielkich liter.

Pozdr.

Ł.A. Woman

Negra -> Masz rację jak najbardziej. Z całym szacunkiem dla Grzegorza Laty i Zbycha Bońka ich nazwiska powinienem pisać z wielkich liter. Rozpędziłem się pisząc o ostatnich poczynianiach żurawskiego i frankowskiego. Od ostatniego meczu nazwisko Boruca też obowiązkowo z wielkich liter. Już podobno go ma na oku Arsen Wenger z Arsenalu. Jak się popisze w meczu z kostaryką to może będziemy mieli znowu bramkarza w premiership!. Ale obawiam się że w meczu z kostaryką nie będzie Boruc miał wiele do pokazania.

Desant, 5 Cze 2006, 21:26

>guzia

>

>jak wks wyjdzie z grupy to stawiam ci piwo ;)

>

>lubię takie deklaracje - obiecałem również piwo człowiekowi (zupełnie nieznajomemu z innego forum),

>który twierdzi że szwecja i paragwaj wygryzą anglię ;)))))

>

>natomiast w ramach rewanżu mogę ci obiecać piwo jeśli czechy wejdą do czwórki :)

>

>kto jeszcze zasili wątek hazardowo-piwny?...;)

wks odpadło piwa nie ma :))

A propos p. Grzegorza Lato.

W wywiadzie wyemitowanym w "Wiadomościach" na pytanie: Jaki skład powinien wystawić Janas w meczu z Kostaryką?

p. Grzegorz odpowiedział: Janas powinien wystawić najsilniejszy skład.

Nie wiem czy to się nadaje to tego wątku czy do "brak humoru na forum"

Boruc to jak najbardziej u nas punkt jest jasny. Takoż Gustlik Jeleń i we niemieckim meczu Bartosz Bosacki. Szkoda Krzynówka. Aktualnie nic a jeszcze niedawno, niemal Leonardo. Szymkowiak, choćby udał się do dr. a Frankenstain'a i tak będzie chłoptasiem do podawania piłek. Czy my wogóle mamy kogoś do srodka a'la namiastka Dungi? Facio odpowiedzialny za ten bełkotliwy skład, tzn. niejaki Janas, pewnikiem pijany nie był. Na konferencję prasową udał sie po solidnej działce prochów. A fe !

A ja nawiążę do poprzedniego meczu naszych z ekwadorem i powiem tyle że nie tylko nasza reprezentacja się ośmiesza. Wczoraj oglądałem mecz meksyku z angolą i to co widziałem to w porównaniu - polska reprezentacja to szczyt techniki piłkarskiej !. Jeszcze rozumiem angola - w końcu niczego nie planowali osiągnąć na MŚ. Ale to co pokazał wczoraj Meksyk to aż mnie na fotelu trząchało (nie tylko dlatego że kupon w stsie mi spieprzyli ;( ). Zawodnicy plątali się we własnych nogach a przy wyskokach do wysokich piłek nawet w nią nie trafiali ! Szok. Ostatnio prezenter Jońca mówił o tym że taki kraj jak kostaryka nie powinien grać na mistrzostwach, ja dołączam do tego i meksyk.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.