Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Znów geniusz Lewandowski uratował 3 pkt.
Strzał z dystansu, lekki rykoszet ale piłka w siatce.
Gra reprezentacji na tle takiego rywala wypadła słabo. Żadnej poprawy, czyli  nadal błądzimy Panie Probierz jak od dawna.
Przykre jest to, że nadal nie mamy następców w ataku prawie 40-letniego Lewandowskiego.
Jak odejdzie na emeryturę, to nie będzie komu strzelać bramek. Wpadną tylko przypadkowe.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Znów geniusz Lewandowski uratował 3 pkt.
Strzał z dystansu, lekki rykoszet ale piłka w siatce.
Gra reprezentacji na tle takiego rywala wypadła słabo. Żadnej poprawy, czyli  nadal błądzimy Panie Probierz jak od dawna.
Przykre jest to, że nadal nie mamy następców w ataku prawie 40-letniego Lewandowskiego.
Jak odejdzie na emeryturę, to nie będzie komu strzelać bramek. Wpadną tylko przypadkowe.

No ale Bogusz i Kamiński fajnie tą akcje przygotowali i poklepali. Rikoszet i trochę szczęścia.

Gramy taką padakę, że nie wiem boli mnie wszystko od tego meczu

8 minut temu, Szkice napisał:

Gramy taką padakę, że nie wiem boli mnie wszystko od tego meczu

Ja tylko zerkałem od czasu do czasu by sprawdzić, czy sprawdzi się mój typ wyniku 0:0 i akurat trafiłem na bramkę. 😉

Ja niestety oglądałem cały mecz. Człowiek się zawsze łudzi że będzie lepiej.

Najgorsze że widać po piłkarzach jak oni się męczą tą grą. Ale atmosfera po za boiskiem git i to jest najważniejsze 

Ja już dawno temu straciłem wszelką nadzieję. Meczu nie oglądałem bo nawet o nim nie wiedziałem. I czytam, że nic nie straciłem, a wręcz przeciwnie - oszczędziłem czas.

I nerwy.

Jestem Europejczykiem.

Kopacze są jacy są ale prawda jest taka, że równie mocno jak oni męczy się selekcjoner. Nie ma na nich kompletnie żadnego pomysłu. Nie wiem, czy kolejny jest w stanie cokolwiek poprawić ale wiem, że ten nie ma żadnego sensownego pomysłu na reprezentację i nic się nie poprawi za jego kadencji.

2 minuty temu, Pedros napisał:

Kopacze są jacy są ale prawda jest taka, że równie mocno jak oni męczy się selekcjoner. Nie ma na nich kompletnie żadnego pomysłu. Nie wiem, czy kolejny jest w stanie cokolwiek poprawić ale wiem, że ten nie ma żadnego sensownego pomysłu na reprezentację i nic się nie poprawi za jego kadencji.

Tu się zgodzę.

Papszun był akurat wolny i w naturalny sposób był najlepszym kandydatem na trenera reprezentacji, ale Kulesza wolał swojego kumpla. No to teraz wszyscy mamy...

Jestem Europejczykiem.

Nie oglądałem ale widziałem skróty oraz dyskusję dziennikarzy po meczu. Było to co zawsze. Całkowita przewidywalność i brak pomysłu na grę . Oni są niereformowalni.

15 godzin temu, Pedros napisał:

męczy się selekcjoner. Nie ma na nich kompletnie żadnego pomysłu.

A który trener miałby pomysł? Ale taki skuteczny?
Żaden...na tę bandę flejtuchów bez talentu i ambicji nie ma sposobu by grali lepiej.

Lewandowski vs. Mbappé. Pasjonująca wydaje się walka tych dwóch snajperów o tytuł króla strzelców w hiszpańskiej lidze.
W ostatniej kolejce obaj zanotowali +2 i Lewy prowadzi trzema bramkami na kilka kolejek do końca.

Coś niesamowitego dzieje się w meczu Real Madryt  i  Real Sociedad . Do 70 min. nic wielkiego się nie działo ale później przeszło tornado. Mnóstwo bramek , sytuacji, zmienności prowadzenia. Dwa samobóje Alaby ! . Jest 3:4 i dogrywka.

• 4 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.