Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

pakuje. jutro rano.czesc.

toż to jawna niesprawiedlowość żeby te $#&&*#$% greckie niemyte (wyglądają jak nieumycie, jakby ktoś sie czepiał) cioty, których jedynym pokazem było skopanie Czecha przez własną bramką wygrały i to w 15 minucie dogrywki.

Poza tym uważam że Collina w kilku miejscach ewidentnie pomógł Grekom, np. w momencie z niepodyktowanym karnym.

FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i mam nadzieje że w finale Portugalia nakopie im conajmniej 4 budy i pokaże kto jest mistrzem, chociaż za nimi też nie przepadam, ale wolę ich niż Greków.

Poza tym w Portugalii są fajne dupy, a w grecji to :/

I znów strategiczny kolektywizm wygrał z indywidualizmem, wirtuozerią i pomysłowością. :(

A Czesi mają kilka powodów więcej, by niewidzić Colliny.

Mam tylko nadzieję, że Portugalczycy pokażą Grekom, jak gra się piękny futbol. :) Portugalia będzie mistrzem!

Z kapellim się zgodzę, Colina się nie popisał w tym meczu. Nie tylko karnego nie podyktował, ale była sytuacja kiedy czesi faulowali greków i dostali pod kolei 2 żółte kartki, za chwilę podobny faul był na czechu, ale grek już kartki nie dostał.

Colina to showmen a nie dobry sedzia....przynajmniej tutaj powinien byc karny dla Czechów!!

Szkoda bo grali piekny futboll ale trzeba przyznac ze jakies fatum wisialo nad tym meczem...niedzwiedz kontuzja...Colina stronniczy...

SZKODA SZKODA ale chyba postawie kase na Greków...takie jaja sie na tych finałach dzieja ze jest szansa ze zarobie na McIntosha:)

Wszyscy pieją że Dellas i Rehagel zostaną królami grecji. A ja uważam że mecz wygrał za nich Colina. Ten człowiek już kolejny raz zachowuje się tak że odechciewa się oglądać meczy. Mecz był obrzydliwy, pełno fauli ze strony greckiej, pełno zupełnie niespodziewanych rzutów wolnych dla greków. No po prostu tragedia :(

Jest mi smutno że przegrała prawdziwa piłka a wygrało cfaniactwo, przekupstwo i że kolejny raz sędziowanie było pod gospodarzy. Oby się tak udławili i przegrali z grekami. Chyba piłka nożna to nie jest sport dla mnie - nie umiem się pogodzić z hipokryzją sędziów. Jeśli Collina i sędzia liniowy ze spotkania Portugalia-Holandia nie stracą natychmiast licencji to w zasadzie równie dobrze mogę oglądać jak się dresy biją pod blokiem. Poziom ten sam.

Eh, tylko się pociąć :(

kapelli... ty sie nie zalamuj...

1:0 stawialem z przekory... dla mnie ten mecz to byl pilkarski poker... prawie wydrukowany...

brakowalo karnego i przynajmniej jeden czerwonej kartki za faule i przytrzymywanie w polu karnym.

Sedzia byl ewidentnie do bani :

Chyba śpię, bo to się przecież nie mogło wydarzyć. Niesamowity mecz. Widzę, że nastroje raczej nie są pro greckie no ale trudno się dziwić, Czesi grali pięknię przez cały turniej, a chwila słabości przydarzyła akurat w półfinale, a konkretnie w dogrywce. Szkoda, szkoda i jeszcze raz szkoda. Tym bardziej, że polubiłem dzisiaj Czechów jeszcze mocniej, a to za sprawą kibiców płci żeńskiej, a konkretnie jednej pani z kucykami pokazywanej przed dogrywką :)

Moim zdaniem Grecy wcale nie murowali dzisiaj bramki, grali bardzo ostrożnie i uważnie ale nie była to gra nastawiona jedynie na przeszkadzanie. To był chyba ich najbardziej ofensywny mecz.

Collina się nie popisał to fakt, przy niektórych jego decyzjach ręce opadały nie tylko Kolerowi. Na tym etapie rozgrywek takie błędy powinny być karane dożywociem, ewentualnie ciężkimi robotami.

Mam nadzieję, że to już koniec greckich "cudów" i w finale wygra Portugalia. Aż się boję myśleć, że może być inaczej. Nie, nie może być inaczej.

Pozdrawiam

Hellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!! :)))))

I nie zwalać na sędziego - trzeba umieć przegrywać :) Czesi mieli swoje szanse i co? I d.... panie dzieju :))) Piłka nożna to nie jazda figurowa na lodzie i nie dostaje się tutaj not za styl. I na tym właśnie polega piękno tego sportu, że ktoś teoretycznie słabszy jednak może wygrać :) A wszystkim niezadowolonym z wyniku i oburzonym na Greków proponuję już nigdy nie jeździć do Grecji na wakacje, nie jeść greckich pomarańczy, nie słuchać Dalarasa, płyty Vangelisa wyrzucić za okno, nie czytać Platona, Arystotelsa, Tukidydesa, Eurypidesa i wogóle żadnego klasyka ani też wspólczesnego autora (można się pocieszać że w końcu to brudni Grecy, więc co takie brudasy mogły napisać ciekawego), nie pić greckiego wina, ani też nigdy więcej w życiu nie jeść gyros. Może pomoże ;)

Pzdr.

PS Hellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.