Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

51 minut temu, Jaro_747 napisał:

Zastanawia mnie, że nikt jeszcze nie wspomniał nieodgwizdanego karnego który ewidentnie należał się Marokańczykom.

Spóźniony Hernandez ciął Boufala po czym teatralnie łapał się za nogi. Kartkę dostał Boufal, nawet VARu nie było, a na powtórkach widać, że Francuz ewidentnie faulował.

To jest szok, ja sądziłem że jakiekolwiek wpuszczenie marokanczykow do pola karnego będzie się kończyło kartką i karnym, a tu odwrotnie 😁

W dniu 15.12.2022 o 11:38, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

No więc właśnie gdyby ten karny był i byłby wykorzystany to mogłoby być różnie .

Francja podzieliłaby los Brazylii.

Edytowane przez stench

No i mamy swój akcent w finale MŚ. Polski sędzia Marciniak poprowadzi ten mecz.
To sukces wszech czasów polskiej piłki nożnej. Będzie też można wygwizdać Messiego i Mbappe. 😉

Godzinę temu, soundchaser napisał:

No i mamy swój akcent w finale MŚ. Polski sędzia Marciniak poprowadzi ten mecz.
To sukces wszech czasów polskiej piłki nożnej. Będzie też można wygwizdać Messiego i Mbappe. 😉

Tylko dzięki Polakom 

Taka ciekawostka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

W dniu 15.12.2022 o 10:43, Jaro_747 napisał:

Zastanawia mnie, że nikt jeszcze nie wspomniał nieodgwizdanego karnego który ewidentnie należał się Marokańczykom.

Spóźniony Hernandez ciął Boufala po czym teatralnie łapał się za nogi. Kartkę dostał Boufal, nawet VARu nie było, a na powtórkach widać, że Francuz ewidentnie faulował.

Spisek 

Argentyna i Francja nieprzypadkowo zmierzą się w finale Mistrzostw Świata, ponieważ w składach obu drużyn grają piłkarze PSG: Leo Messi i Kylian Mbappe - twierdzi dziennikarka CNN Portugal, Catarina Pereira. Paryski klub jest zarządzany przez szejka Kataru. Szarą eminencją bogacza jest Nasser El-Khelaifi, prezes PSG.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No to przynajmniej finał będzie fair .

A tak na poważnie .  Tak się zastanawiam komu powinienem kibicować  . Może jednak Francji bo to Europa ? Zazwyczaj mówi się niech wygra lepszy . Tak byłoby najlepiej ale jednak przyszło mi do głowy co innego . Kwestia Messiego . Niewątpliwie jest najlepszym piłkarzem świata od kilkunastu lat . Ale moim zdaniem brakuje mu czegoś co mieli ci wcześniejsi wielcy . Pele .Maradona , Ronaldo , Zidane  . Tytułu drużynowego mistrza świata . Ten finał to raczej ostatnia szansa dla Messiego na zdobycie tego tytułu . A wtedy będzie spełnionym , wielkim piłkarzem godnym tego miana jak ci wymienieni przez mnie . Tak więc napiszę tak , niech wygra lepsza drużyna i niech to będzie Argentyna .

Najstarsza córa Kościoła !

Czy gdyby Mbappe mógł występować w naszej reprezentacji to też byś wybrzydzał ?

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

No to przynajmniej finał będzie fair .

A tak na poważnie .  Tak się zastanawiam komu powinienem kibicować  . Może jednak Francji bo to Europa ? Zazwyczaj mówi się niech wygra lepszy . Tak byłoby najlepiej ale jednak przyszło mi do głowy co innego . Kwestia Messiego . Niewątpliwie jest najlepszym piłkarzem świata od kilkunastu lat . Ale moim zdaniem brakuje mu czegoś co mieli ci wcześniejsi wielcy . Pele .Maradona , Ronaldo , Zidane  . Tytułu drużynowego mistrza świata . Ten finał to raczej ostatnia szansa dla Messiego na zdobycie tego tytułu . A wtedy będzie spełnionym , wielkim piłkarzem godnym tego miana jak ci wymienieni przez mnie . Tak więc napiszę tak , niech wygra lepsza drużyna i niech to będzie Argentyna .

Pieprzenie. Żaden pilkarz nie ma trofeum tylko drużyna. 

Mam nadzieję że mbappe utrze nosa karakanowi

3 godziny temu, costa brava napisał:

Spisek 

Argentyna i Francja nieprzypadkowo zmierzą się w finale Mistrzostw Świata, ponieważ w składach obu drużyn grają piłkarze PSG: Leo Messi i Kylian Mbappe - twierdzi dziennikarka CNN Portugal, Catarina Pereira. Paryski klub jest zarządzany przez szejka Kataru. Szarą eminencją bogacza jest Nasser El-Khelaifi, prezes PSG.

Ukryta Zawartość

Dokładnie dążono do takiego finału. Pieniążki wszystko załatwią.
A te wszystkie dziwne sensacje w fazie grupowej to też ustawki. Można było nieźle zarobić na porażkach faworytów i ci, którzy wiedzieli - zarobili. 😉

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Czy gdyby Mbappe mógł występować w naszej reprezentacji to też byś wybrzydzał ?

Tak. Olisadebe był przystojniejszy. 😉

Ukryta Zawartość

W dniu 14.12.2022 o 23:22, 747 napisał:

Już pisałem, Maroco jest nieskuteczne, mają świetnego bramkarza, ale my jeszcze lepszego napastnika, najlepszego na świecie, byłbym spokojny o wynik.

A był on na tych MS?.

Napastnik.

2 godziny temu, soundchaser napisał:

Dokładnie dążono do takiego finału. Pieniążki wszystko załatwią.
A te wszystkie dziwne sensacje w fazie grupowej to też ustawki. Można było nieźle zarobić na porażkach faworytów i ci, którzy wiedzieli - zarobili. 😉

Tak. Olisadebe był przystojniejszy. 😉

Widzę że forma Ci spada .

Znowu spisek?

4 minuty temu, Ajothe napisał:

Piękny kraj piękna gra Chorwatów 😁

Chorwacja i Francja muszą wygrać, wkoncu Europa to kolebka footballu 😀

Ja tam wolę by afryka zdobyła medal

2 minuty temu, Ajothe napisał:

Piękne sędziowanie.

SQRWYSYNSTWO W CZYSTEJ POSTACI. 

I są tacy, którzy kibicują arabom....Rofl. 

No tak karny należał sie Maroku

Aha....dlatego też dali katarskiego sędziego?

Chorwaci grają lepiej w tym meczu i był karny do podatkowania, a nawet Varu nie było. 

1 minutę temu, costa brava napisał:

No tak karny należał sie Maroku

Okulary sobie kup, faul był przed linia karnego. 

8 minut temu, Ajothe napisał:

Aha....dlatego też dali katarskiego sędziego?

Chorwaci grają lepiej w tym meczu i był karny do podatkowania, a nawet Varu nie było. 

Okulary sobie kup, faul był przed linia karnego. 

Katarski sędzia co ma do tego meczu? Anj marokanczykiem nie jest.

To tak jakby Marciniaka że jest z europy a w finale gra francja

Ty nie wiesz, ze reprezentacja Maroka zwana lwami atlasu są drużyna całej Arabii na mundialu?!

Reprezentują tych, którzy kupili sobie ten mundial i którzy są odpowiedzialni za śmierć wielu robotników. 

Dlatego katarski sędzia jest wielką kontrowersja i kolejnym zrobieniem loda arabom przez fifa. 

Słabe to jest Panowie i nie rozumiem kibicowania tym ludziom. 

Ale ku mej uciesze Chorwacja ma brąz po świetnym meczu! 😁

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.