Skocz do zawartości
IGNORED

DIY na AudioShow

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie, a może by przemianować jakoś cel nadrzędny tego pokoju, na przykład na "pokój zabaw i eksperymentów DIY". Odpuścić tym samym formę prezentacji czegoś tam, wtedy przynajmniej zejdzie ciśnienie, i jak ktoś powie że grało kijowo, to się powie prawdę, że był to pokój do różnych eksperymentów.

Gwoli ścisłości w zeszłym roku przywiozłem sporo sprzętu i byłem zgłoszony, natomiast na ostatnią chwilę zostałem wyznaczony na zarządcę spotkania, ponieważ Palton nie mógł przyjechać z przyczyn zawodowych. Rola ta była mi ni w 5 ni w 9, ale się zgodziłem. Jak widać był to błąd. I nie zamierzam już więcej przywozić żadnego mojego sprzętu diy, o to się nie bój.

W Warszawie mówi sie ni w 5 ni w 10,poza tym sie nie boję,a to ze nic Twego nie będzie grać-to spię dziś spokojnie.

Chłopie na zarzadcę to trza mieć charyzmę i charakter i coś wiedzieć w temacie,nie tylko spełniac rolę karbowego))

W Warszawie mówi sie ni w 5 ni w 10,poza tym sie nie boję,a to ze nic Twego nie będzie grać-to spię dziś spokojnie.

Chłopie na zarzadcę to trza mieć charyzmę i charakter i coś wiedzieć w temacie,nie tylko spełniac rolę karbowego))

A Pan Wielmożny kim jest, żeby mi tylu rad wielkich udzielać? Mentorem czy Światłym niejakim? Sam się nauczy poprawnie pisać najpierw, a potem do ludzi z wykładami chodzić.

kolumn trzeba - bo nikt na razie się nie zgłosił

Sam zgłosiłeś system starego :) Mam nadzieję, że Piotrek poprawiłeś pasmo powyżej 5kHz w 2D na rewelatorach, bo jak je ostatnio słyszałem brzmiało delikatnie mówiąc "mało natarczywie".

pokój zabaw i eksperymentów DIY

Doskonały pomysł. A Twoje głośniki po roku grania chyba maja już podocierane zawieszenia i możesz je śmiało przytargać.

Czy jest fair wobec innych mianowanie siebie samego organizatorem?.......moderacja już nie wystarcza?

Jako jeden ze starych forumowiczów, starszy niż wszyscy moderatorzy wykorzystam to i mianuje jednak starego audiofila na organizatora trzymającego pieczę nad pokojem DIY na AS, proszę takze Józwę Maryna o wsparcie nominowanego i wyposażenie Starego w środki potrzebne na wynajęcie pokoju i konieczne czynnosci związane z funkcją.

1.Stary Audiofil organizator.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Jako jeden ze starych forumowiczów, starszy niż wszyscy moderatorzy wykorzystam to i mianuje jednak starego audiofila na organizatora trzymającego pieczę nad pokojem DIY na AS, proszę takze Józwę Maryna o wsparcie nominowanego i wyposażenie Starego w środki potrzebne na wynajęcie pokoju i konieczne czynnosci związane z funkcją.
1.Stary Audiofil organizator.

Ja jestem przeciwny, jak widać po wpisach, Stary Audiofil ma więcej złej woli jak dobrej i jego zachowanie na forum jest zazwyczaj, delikatnie mówiąc, kontrowersyjne.

Ja jestem przeciwny, jak widać po wpisach, Stary Audiofil ma więcej złej woli jak dobrej i jego zachowanie na forum jest zazwyczaj, delikatnie mówiąc, kontrowersyjne.

Kontrowersyjny, ale nie skompromitowany tak jak Ty czy Palton. Wybór wydaje się prosty dla mnie i nie cofam mojej nominacji.

Moderatorzy nie powinni mieć głosu w sprawie organizacji pokoju DIY.

Grynio nie powinien mieć głosu w sprawie pokoju DIY, ponieważ już pokazał, że nie zależy mu na reputacji forum, ani działu DIY, m.in. poprzez publiczne szykanowanie faktu, iż któryś z organizatorów kiedyś pachniał alkoholem, co raczej powinno zostać sprawą nie nagłaśnianą przy każdej lepszej okazji, to samo dotyczy użytkownika electro, który wydaje się być beztroskim krytykantem i jest bardziej ofensywny aniżeli konstruktywny w swoich... wypowiedziach.

>> Stary Audiofil

Po cichu liczyłem, że jednak weźmiesz to w garść, bo faktycznie moderator organizatorem to śmierdzi z daleka. (bez wycieczek osobistych)

pozdr.

Chłopaków bardzo lubię znam ich ale Panowie ile razy można się godzić na słabe prezentacje.......jestem temu przeciwny nie powiem że to była

żenada-tak nie można jest to dla mnie nie akceptowalne podejście do tematu NA TZW.rozgrzane głowy))

Tyle czasu poświecacie na robienie urzadzeń diy-a wciąż wszystko na ostatnią chwilę jest szykowane-to musi grać dobrze już,teraz.

Jeszcze raz napąkne to ma być czysta przyjemność i zadowolenie z prezentacji nasze oraz przede wszystkim zwiedzajacych.

A NAPIĆ TO SIE MOZNA ZAWSZE.......LECZ NIE W TRAKCIE PREZENTACJI-TO JEST ZENUJACE DOPIERO.

Znam wszystko od kuchni tematy dotyczace corocznego AS jak chyba rzadko kto tu na forum-więc troszke dystansu i odrobinę pokory

należy zachować.....lepiej sie zając konkretami tzn.ma grac jak należy cały system to jest priorytet dla Was,bo ja nie mam parcia i swoje

miejsce w szeregu znam.Sa tacy co by chcieli ze mna współpracować odnosnie wystawy AS 2012-mam wybór jakby co prawda?

Panowie mniej kłótni i wycieczek róbcie swoje dobrze Wam zycze,lecz bedę nieubłagany ma to grać co najmniej dobrze taki jest cel wystawy.

poprzez publiczne szykanowanie faktu

a co to jest???

Przetłumacz na polski.

nie zależy mu na reputacji forum

Reputacja forum skończyła się w momencie powołanie na moderatora paltona i Ciebie.

bedę nieubłagany

Wierzymy, oddajemy Ci w ręce organizację i całe nasze zaufanie jako forumowicze. Dosyć miękkiej gry i nijakosci na forum!

Zawsze można zrobić dwa pokoje DIY.

Będzie i moderatorski i dla zwykłych ludzi. Ale by było ciekawie .... ;)

Cóż ...bezpośrednio olimpijczyków i paraolimpijczyków się nie porównuje bo to nieeleganckie:)

Grynio nie powinien mieć głosu w sprawie pokoju DIY, ponieważ już pokazał, że nie zależy mu na reputacji forum, ani działu DIY, m.in. poprzez publiczne szykanowanie faktu, iż któryś z organizatorów kiedyś pachniał alkoholem, co raczej powinno zostać sprawą nie nagłaśnianą przy każdej lepszej okazji, to samo dotyczy użytkownika electro, który wydaje się być beztroskim krytykantem i jest bardziej ofensywny aniżeli konstruktywny w swoich... wypowiedziach.

Sprawa nie nagłaśnianą ma to być?

To trzeba kupić gruby dywan i te brudy pod dywan tak?

To jest prawidłowe i charakterne podejście do tematu?

Pachniał alkoholem?.....raczej odór gorzały sie unosił wkoło danej osoby-prawdy nie nalezy sie bać!!

Pasowałoby zeby sam Jozwa, nasz Mandaryn przeczytał to wszystko, klepnął nasz jedynie słuszny wybór bo do AS mało czasu....ja juz przynajmniej ekhmmm wódkę chłodzę i nocleg w Sobieskim rezerwuję.

Z tego co mi wiadomo, ani Grynio ani Electro nie mieli jeszcze odwagi na żywo przyjść, przedstawić się kim są, pogadać, pokazać swój sprzęt. To tacy wojownicy QWERTY :)

^^^

Nie przyszła Ci w twoim zacietrzewieniu do głowy taka myśl, że po waszej pseudo moderacji ktoś może nie mieć ochoty na pokazywanie sprzętu na forum?

A o kontakty na żywo niech Cię głowa nie boli.

Z tego co mi wiadomo, ani Grynio ani Electro nie mieli jeszcze odwagi na żywo przyjść, przedstawić się kim są, pogadać, pokazać swój sprzęt. To tacy wojownicy QWERTY :)

Ja się nie musze Tobie przedstawiać bo nie od wczoraj tutaj jestem i kto ma mnie znać to zna....zresztą nie bawmy się w złosliwosci bo szkoda na to czasu, jestes tutaj jakby moderatorem to trzymaj jakiś poziom....

Słyszałem że Grynio i Electro byli zbanowani za swoje zachowanie na forum. Może stąd ochota na zemstę, czy nie wiem co. Nie wiem w ogóle o co chodzi. Nic nie zrobiłem nikomu jako moderator.

Słyszałem że Grynio i Electro byli zbanowani za swoje zachowanie na forum. Może stąd ochota na zemstę, czy nie wiem co. Nie wiem w ogóle o co chodzi. Nic nie zrobiłem nikomu jako moderator.

Chłopie, ja nic do Ciebie nie mam i nie jesteś tutaj żadnym problemem, wystawiając kandydaturę Starego Audiofila , który będzie teraz organizatorem chcemy podniesc poziom imprezy , nie ma tu nic osobistego. Ja pisałem ogólnie o podpitych ludziach, nie wiedziałem nawet , ze o Ciebie chodzi. Personalia sa najmniej istotne. Ktoś się nie sprawdził to się go wymienia na kogos kto nie stracił zaufania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.