Skocz do zawartości
IGNORED

T-shirty z logo forum - zamówienia

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, sytuacja wygląda tak: koszulka o gramaturze 205, nadruk przód i tył, 2 kolory (techniki nadruku nie pamiętam, ale jakaś "lepsiejsza"), rozmiary L i XL (chyba, że są inne potrzebne). Cena 39 pln + wysyłka (jeszcze nie wiem jaki koszt).

Zainteresowanych proszę o składanie zamówień.

Proponuję robić tak: przedpłata na konto i wysyłka na wskazany adres. Jako, że będę sam to wszystko robić, z góry proszę o wyrozumiałość - postaram się jak najszybciej realizować wysyłki.

Oczywiście produkcja nie jest jeszcze rozpoczęta - to zależy od nas - czy chcemy.

Dla przypomnienia wzór:

[obrazekLUKASZ-107193_1.jpg] [obrazekLUKASZ-107193_2.jpg]

https://www.audiostereo.pl/topic/7523-t-shirty-z-logo-forum-zam%C3%B3wienia/

Tak to już jest... kiedyś fadeover robił płytę testową dla forum to też były różne takie ... hmm... sugestie co do uczciwości intencji. Kubeł... trochę się naczytasz na swój temat, ale nie przejmuj się tym. Czy istniej mozliwość wykonania koszulki w rozmiarze XXS? Wziąłbym taką dla dzieciaka. Jak mi odpowiesz to napiszę ile i w jakim rozmiarze chciałbym kupić.

Pzdr.

Też się piszę na koszulke.

Nie zjedzcie mnie od razu - to małe logo zdecydowanie na brzeg rękawka. Jak są dwa obiekty na jednej powierzchni to żaden z nich nie przyciąga zdecydowanej uwagi bo od razu rozprasza ten drugi.

Słuchajcie, myślę że da się zrobić różne rozmiary, ale xxs to mnie troche zaskoczył. Najpopularniejsze i pasujące prawie na każdego to L i XL. Sprawdzę jeszcze dostepność reszty rozmiarów. Ja też jestem za przeniesieniem tego małego nadruczku na rękaw - pewnie też da się zrobić. W takim razie jeszcze muszę popytać o te szczegóły.

lolo - pamiętam ten ferment przy okazji płyty fadeovera i jestem na to przygotowany :-)). Informuję zatem, że nie odpowiadam na zaczepki, a jeśli ktoś chce sam zrobic taniej koszulkę tej jakości - bardzo proszę i krzyżyk na drogę - to tyle w tej kwestii.

Kubeł - brawa za inicjatywę i samą chęć podjęcia trudu. To coraz rzadziej spotykana cecha.

Jestem oczywiście zainteresowany, rozmiar XL (mam nadzieję, że nie przytyję do tego czasu :-))

Pzdr.

• Redaktorzy

ostatnio nie zagladalem za duzo na forum, dzis przejrzalem co i jak... mam taka informacje/pytanie:

Byc moze bede musial zmienic adres serwisu na www.audiostereo.pl (taki bedzie oficjalny adres, audio.lukar.net bedzie takze dzialal)

Zagadałem o małym logo na rękawie, ale o usunięciu dużego napisu nie odważyłem się wspomnieć, ale jak byli inni odważni to ja też dołączam się do prośby o usunięcie dużego napisu - każdy zainteresowany widząc koszulkę nawet bez napisu będzie wiedział o co chodzi.

Zrobicie jak zechcecie, ale taki napis nie służy do identyfikacji siebie nawzajem :) ale do popularyzowania forum. A poza tym to sądzę że jest potrzebny JEDEN wzór (jaki by nie był), bo ktoś kto to ma wykonywać jak usłyszy że temu z wzmacniaczykiem na ramieniu, temu na klacie, a jeszcze innemy bez napisu to się tylko obśmieje i każe namalować sobie plakatówką :)

Pzdr.

lolo, nie twórz sztucznych problemów. Kubeł przeczyta wpisy dowie się co i jak i np. napisze, że może być tylko jeden rodzaj koszulki i koniec. Wtedy co najwyżej ktoś skromnie zaproponuje inną wersję. Ale równie dobrze ma elastycznego producenta, który gotów jest przygotować 20 wersji w zależności od ilości zamówień.

Ja myślałem jeszcze o obniżeniu logo kolumny na plecach i wstawieniu na górze ksywek, na wzór koszulek sportowych. Albo jeszcze lepiej - w miejsce małego logo-wzmacniaczyka. W każdym razie fajnie byłoby mieć swój nick na koszulce. Od razu rozpoznawalibyśmy się na Audio Show, albo innych imprezkach:-)

Kubeł -> Może po prostu uwzględnij takie zmiany i wstaw nowy wzór koszulek.

(ale jestem odważny:-)

zamawiam jedną sztukę XXL , ale jak nie będzie to może i w XL się zmieszczę :) Jeżeli można to bez dużego napisu, a logo również poproszę na rękaw.

Pozdrawiam i gratuluję dobrego pomysłu

Kubeł - dzięki! Rozumiem, że na razie się chcesz zorientować, a prawdziwe zapisy nadejdą za chwilę.

preferencje - bez dużego na dole, mały na rękaw, 4 * L

nick jest pewnie nierealny (choc byłoby extra)

Stop. Po pierwsze ustalmy wzór, bo widzę że zmiany następują jak w kalejdoskopie. Widzę, że będzie trzeba całość jeszcze raz przedyskutować, a ja myślałem że mamy to juz za sobą. Osobiście nic nie mam przeciwko niebieskiemu nadrukowi. Co do nicków, to raczej odpada - zbyt wiele kombinowania.

Pewnie teraz bedzie na mnie, że prowokowałem ;)

Jeżeli mamy jeszcze raz głosować - małe logo na rękawie, bez dużego napisu.

Ustalmy czas do kiedy się zastanawiamy nad wersją ostateczną i po tym czasie liczymy głosy i klamka zapadła na decyzję jaki wzór.

a mi ten wzór z tyłu nie bardzo pasi a z przodu jest OK,

Kubeł

jak bys się zorientował, to mółbyś podac rozmiary w centymetrach ile to jest L a ile XL?

bo w tej materii jest różnie, koszulki produkowane w ChRL sa często małe nawet jeśli mają rozmiar XL

KORNIK

na AS w listopadzie!!! będziesz paradował w t-shircie?

;-)))

Maleo -> Też prawda ;-)

Głosuję na wersję z małym logo na rękawie i bez dużego niebieskiego napisu. Kto jest za mną niechaj głosuje na wersję KoRnika! (skromny też jestem, jak widać:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.